Old School Motorsport
February 08, 2012, 11:39:56 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Intalnire 10.08.2007  (Read 860 times)
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« on: August 10, 2007, 12:53:53 AM »

Azi ... 10.08 sunteti invitati cu totii in rond agronomie pentru intalnirea saptamanala...
Nu mai cautati scuze..penibile.. incercati sa veniti...
cei care intr-adevar nu pot..asta este.. pierd surprizele..doar nu suntem absurzi...
Este invitata toata lumea..fara discriminari..
La intalnire se va vorbi in primul rand despre evenimentul preconizat a fi pe 15 septembrie..
In al doilea rand.. vreau sa va aduc aminte ca se strange cotizatia pe care se pare ca am lasat-o balta in ultimele intalniri.. Am hotarat deja sa strangem undeva pe la.. 10 RON pe saptamana.. (intalnire)..
Cei care nu au bani..nu e problema.. poate data viitoare..
Ce incerc cu cotizatia asta este.. sa fac lumea sa inteleaga ca intr-un club mai sunt si indatoriri.. nu numai cuvinte .. vai fac parte din clubul ala.. vai am sticker..
Nu frate.. fiecare pune mana de la mana k sa strangem fonduri pentru a aduce in legalitate clubul.. in primul rand .. si in al doilea pentru a organiza evenimente de pe urma carora profitam cu totii !!! Tocmai de aceea suntem un club si nu o adunatura de oameni !

O alta chestiune pe care vreau sa o pun in discutie este poza de grup ... care va trebui cat mai repede facuta.. Si fiecare membru in parte cu masina personala.. pentru galeria osms..
Daca maine seara nu sunt toti prezenti...atunci cei care lipsesc au ocazia sa dea macar un tel si sa anunte ca nu vin.. si poate facem poze intr-o alta zi..sau seara... dar macar la un telefon sa ne auzim..sa stim si noi ce si cum.. pentru ca de asta suntem un club..repet..!!
Cine a dorit sa intre in Osms a dorit sa faca parte din NOI ... NOI care suntem prieteni intre noi si ne ajutam.vorbim..si stabilim impreuna ce e de facut !

Asadar .. astept prezenta mai marisoara decat la celelalte intalniri ! si toate astea le spun k membru al clubului...
Imi doresc sa existe o poza mare..in care sa apara toti membrii...si sunt constient ca unii nu sunt in localitate si deci ..o sa o lase pe alta data.. dar pozele alea se pot uni pe viitor Wink Cheesy

Sper sa aveti o zi frumoasa si sa ne vedem sanatosi diseara ! Sus in rond la agronomie.. pentru inceput.. Ora 21:30 !!! Cine nu vine pana in ora 22 e posibil sa nu ne mai gaseasca..dar pentru asta exista telefoane..

Cu respect...slip

xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #1 on: August 10, 2007, 11:13:08 AM »

mda.. 2 chestii:
1. m-am simtit la faza cu scuze penibile dupa ce m-au intrebat vre-o 5 oameni de ce nu vin ieri seara.. si chiar daca am dat o scuza "penibila" si am zis ca nu vin, pana la urma am facut tot posibilul si am venit. data viitoare am sa spun scurt nu pot sa vin fara sa mai dau alte explicatii.
2. daca se face poza cu masinile.. masina mea nu mai este xex-ul.. ci astra.. si nu o sa o pot aduce sa apara in poze decat saptamana viitoare sper.
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #2 on: August 10, 2007, 11:39:03 AM »

Cheesy hai we...xex...vb serios? Cheesy
nu am facut referire la nimeni... am zis doar sa nu cautati scuze penibile Cheesy aviz amatorilor...
nu se leaga nimeni de tine ..si de ce nu ai venit...kestia era ca mai apare cate unu cu scuze penibile Tongue Cheesy si nu vine la intalnire k ..are vecinu inundatie si..tre sa il ajute ..sau chestii dintr-astea Cheesy
oricum nu e o problema ... da macar un telefon acolo..sa stim si noi Cheesy ok? Wink

si 2 : masina ta chiar daca nu mai e XEX ... am scris mai sus ca in momentul in care suntem adunati toti si sunt care nu au masinile gata sau ...ceva...atunci in momentul in care o sa apara o sa fie facute poze si unite cu celelalte Cheesy intelegi ? deci nu ai de ce sa iti faci griji Wink

hai..ne vedem diseara sa mai discutam...

bafta

slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #3 on: August 10, 2007, 12:57:47 PM »

Aproape ca mi-au dat lacrimile la primul post slip  Cheesy
Ideea e ca in seara asta e bine sa fim cat mai multi pentru ca sunt chestiuni foarte importante de stabilit si e bine sa fie toata lumea prezenta Wink
Va salut si ne vedem diseara
P.S.: Nu era ora 21?S-a mutat la 21.30 mai nou?Care e faza?

ti-au dat lacrimile de emotie? Cheesy sau de ras ? Cheesy

faza cu intalnirea e ca...majoritatea ajung dupa 9 jum.. si nu are rost sa vina lumea la ora 9 si sa stea degeaba..
asa ca cel mai bine sa fim acolo la 9 jum.. eu sper sa ajung mai devreme.. si va astept acolo..(nu promit Cheesy)

deci ne vedem diseara incepand cu ora 21:30.. ok?

bafta

E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #4 on: August 10, 2007, 01:25:47 PM »

Wink  Adik solidaritatea cu vecinul inundat e scuza penibila aih???  Cheesy ca daca era vecina...eventual goala ca in poza postata de u  Tongue  Cheesy atunci nu mai era scuza penibila chestia asta cu ajutatul vecinilor  Shocked Grin ....oricum vorba lui Costan...ff emotionant post SmileyKiss 

Impossible is nothing!
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

The Bear is gonna get you...

cams_radu
View Profile WWW
« Reply #5 on: August 10, 2007, 02:09:29 PM »

Pana la lacrimi... eu o sa fiu prezent acolo, la locul faptei.

Old School MotorSport, for now, for ever.....
Gabi
Treapta a 2-a
*

androgabi@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #6 on: August 10, 2007, 04:01:42 PM »

Je cred ca va ajunge mai devreme desi inca nu bag mana in foc.... Cheesy s-ar putea sa aiba vecinica mea nevoie de ajutor, oricum, la 9:30 cel tarziu o parasesc... Grin Grin
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #7 on: August 10, 2007, 04:20:10 PM »

eu am sa intarzii cam o ora adica voi ajunge in jur de 22:30 - 23:00, dar e posibil sa ajung si mai devreme, asta daca ma mai primiti.
scuze de pe acum. ne vedem diseara.
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #8 on: August 10, 2007, 05:15:39 PM »

merg invers.. Cheesy de jos in sus...

xex.. no problem.. ne vedem mai tarziu si gata Wink
gabi..lasa prostiile.. Cheesy
urs.. ne vedem p la 9??
costane.. hai pa Cheesy ne vedem la 9..k? vin sa t iau? Smiley) Cheesy:D disperi a? Cheesy:D

bubu ..  Angry de acuma ma impungi nu? ma ai la mana cu poza aia si imi scoti ochii de fiecare data cand ai ocazia a ??  Angry las k te prind eu la coltz.. Smiley) Cheesy:D Shocked

bafta la toti..si..  sa ne vedem sanatosi diseara Cheesy
rispiect..

Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

The Bear is gonna get you...

cams_radu
View Profile WWW
« Reply #9 on: August 13, 2007, 04:46:04 PM »

Alea tre sa ajunga la mine sa le pun la sectiunea despre noi.... ne-am tot chinuit noi in week-end sa le iau dar eram tot in contratimpi acasa. Se rezolva cat de repede...

Old School MotorSport, for now, for ever.....
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: