Azi ... 10.08 sunteti invitati cu totii in rond agronomie pentru intalnirea saptamanala...
Nu mai cautati scuze..penibile.. incercati sa veniti...
cei care intr-adevar nu pot..asta este.. pierd surprizele..doar nu suntem absurzi...
Este invitata toata lumea..fara discriminari..
La intalnire se va vorbi in primul rand despre evenimentul preconizat a fi pe 15 septembrie..
In al doilea rand.. vreau sa va aduc aminte ca se strange cotizatia pe care se pare ca am lasat-o balta in ultimele intalniri.. Am hotarat deja sa strangem undeva pe la.. 10 RON pe saptamana.. (intalnire)..
Cei care nu au bani..nu e problema.. poate data viitoare..
Ce incerc cu cotizatia asta este.. sa fac lumea sa inteleaga ca intr-un club mai sunt si indatoriri.. nu numai cuvinte .. vai fac parte din clubul ala.. vai am sticker..
Nu frate.. fiecare pune mana de la mana k sa strangem fonduri pentru a aduce in legalitate clubul.. in primul rand .. si in al doilea pentru a organiza evenimente de pe urma carora profitam cu totii !!! Tocmai de aceea suntem un club si nu o adunatura de oameni !
O alta chestiune pe care vreau sa o pun in discutie este poza de grup ... care va trebui cat mai repede facuta.. Si fiecare membru in parte cu masina personala.. pentru galeria osms..
Daca maine seara nu sunt toti prezenti...atunci cei care lipsesc au ocazia sa dea macar un tel si sa anunte ca nu vin.. si poate facem poze intr-o alta zi..sau seara... dar macar la un telefon sa ne auzim..sa stim si noi ce si cum.. pentru ca de asta suntem un club..repet..!!
Cine a dorit sa intre in Osms a dorit sa faca parte din NOI ... NOI care suntem prieteni intre noi si ne ajutam.vorbim..si stabilim impreuna ce e de facut !
Asadar .. astept prezenta mai marisoara decat la celelalte intalniri ! si toate astea le spun k membru al clubului...
Imi doresc sa existe o poza mare..in care sa apara toti membrii...si sunt constient ca unii nu sunt in localitate si deci ..o sa o lase pe alta data.. dar pozele alea se pot uni pe viitor

Sper sa aveti o zi frumoasa si sa ne vedem sanatosi diseara ! Sus in rond la agronomie.. pentru inceput.. Ora 21:30 !!! Cine nu vine pana in ora 22 e posibil sa nu ne mai gaseasca..dar pentru asta exista telefoane..
Cu respect...slip