Old School Motorsport
February 10, 2012, 04:47:53 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Poll
Question:
Total Voters:

Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 17   Go Down
  Print  
Author Topic: VW Corrado VRTS (VR6 Turbo Syncro) - Corraptor  (Read 13015 times)
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #195 on: March 04, 2010, 08:59:53 PM »

Ce as putea eu sa zic....decit ca,sper ca noaptea sa fie un sfetnic bun,indiferent de hotarirea pe care o vei lua.
IS 43 EMI
Treapta a 4-a
*

Dangerous!

don.emytzu@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #196 on: March 04, 2010, 11:25:17 PM »

Daca il vinzi macar pune un alt motor pe ea Cheesy.

4x4 = 16
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #197 on: March 05, 2010, 02:04:26 AM »

Daca ai prins o oferta buna si crezi ca ai puterea sa o iei de la capat si sa ajungi la un rezultat mai bun decat cel de acum, nu mai sta pe ganduri. Dar acum, sincer, personal nu cred ca este vre-o oferta indeajuns de buna pentru sutele de ore de munca, de documentatie, pentru momentele de disperare maxima, nervi, bucurie coplesitoare cand ceva a iesit cum ti-ai propus, pentru pasiune, rabdare, firele de par alb si abia apoi banii investiti.
    Mai mult nu cred ca ai mai avea rabdarea sa o iei iarasi de la 0 iar sa ajungi la un rezultat final mai bun decat corraptorul asa cum e el acum, e un obiectiv realizabil dar e ca si cum ar incerca Michelangelo sa picteze o alta capela mai bine decat Capela Sixtina. Nu cred ca ar fi reusit. Dar de aceea se cheama capodopera.
    Asa ca sfatul meu, ia-i un odorizant nou si scoate-o la plimbare. Ai sa te uiti apoi in oglinda retrovizoare, dandu-ti o palma peste fata de trezire la realitate  intrebandu-te: Ce dracu a fost in capu meu ?
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #198 on: March 05, 2010, 06:35:27 PM »

.
« Last Edit: March 05, 2010, 06:37:26 PM by salecostel » Logged
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #199 on: March 05, 2010, 06:36:20 PM »

Daca ai prins o oferta buna si crezi ca ai puterea sa o iei de la capat si sa ajungi la un rezultat mai bun decat cel de acum, nu mai sta pe ganduri. Dar acum, sincer, personal nu cred ca este vre-o oferta indeajuns de buna pentru sutele de ore de munca, de documentatie, pentru momentele de disperare maxima, nervi, bucurie coplesitoare cand ceva a iesit cum ti-ai propus, pentru pasiune, rabdare, firele de par alb si abia apoi banii investiti.
    Mai mult nu cred ca ai mai avea rabdarea sa o iei iarasi de la 0 iar sa ajungi la un rezultat final mai bun decat corraptorul asa cum e el acum, e un obiectiv realizabil dar e ca si cum ar incerca Michelangelo sa picteze o alta capela mai bine decat Capela Sixtina. Nu cred ca ar fi reusit. Dar de aceea se cheama capodopera.
    Asa ca sfatul meu, ia-i un odorizant nou si scoate-o la plimbare. Ai sa te uiti apoi in oglinda retrovizoare, dandu-ti o palma peste fata de trezire la realitate  intrebandu-te: Ce dracu a fost in capu meu ?

:educated: :educated: :educated: :educated: :yes: :yes:
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #200 on: March 06, 2010, 02:33:54 PM »

Asa ca te asteptam sa revii din concediu, nu e buna multa munca Smiley

corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #201 on: May 07, 2010, 11:45:04 AM »

Nici o musca nu s-a mai asezat pe thread-ul asta.
De cand am scris ultima data m-am razgandit ce m-am gandit... Mai reflectez!
Dar de-atunci s-a mai intamplat ca mi-am mai intarit arcul de la wastegate. Asa am putut sa ajung pe la 1 bar si-o dunga, ceea ce se traduce de pe grafice, prin vreo 380HP/460Nm la volanta pentru FWD sau 315HP/380Nm pentru AWD.
In aceasta configuratie, intre timp am facut cele doua incercari cu Teddy the Bear (cu 4x4 si 2x4) cu rezultatele care le stiti. Nu trebuie sa trec sub tacere ajutorul fratilor XEX la demontarea si-apoi montarea segmentului anterior al cardanului si, cu ocazia asta, le si multumesc public.
In seara asta, singurel, am sa intru in laptop si in harta de wastegate si am sa incerc ca ajung la 1,2 bar, ca sa pot ajunge din nou la cei 415 HP/490Nm la volanta-FWD sau 340HP/400Nm la volanta AWD.
Deh, pregatiri de Tulcea...

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #202 on: May 07, 2010, 12:11:56 PM »

Baga mare, ca se-nteteste concurenta. Daca ai nevoie de arc pentru wastegate, iti dau eu unul din arcurile de pe fata, ca oricum trebuie sa-mi comand alta suspensie  Cool

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #203 on: May 07, 2010, 01:48:00 PM »

Da, Zyzule, facem schimb: imi dai tu arcul tau de pe fata si, in loc, iti pui arcul meu de wastegate.

Asta ca sa parafrazez un motto: "My wastegate is bigger than your turbo")

Corrado VRTS...
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #204 on: May 07, 2010, 03:31:45 PM »

Bre, iti dau ambele arcuri de pe fata, numai sa le arati tu un pic alora cu Porsurile cum se face treaba. Hai spor(t) la treaba !

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #205 on: May 07, 2010, 04:05:48 PM »

Edy o  sa fie bine Smiley numai privind galeria de oameni pot sa imi dau seama de asta Cheesy
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #206 on: July 13, 2010, 09:31:29 AM »

Huh! Ce praf e pe-aici!

N-am poze, dar tomai am aflat ca ce s-a rupt vineri seara cand "faceam o parcare laterala", ce-i drept a 4-a. Adica mi s-a rupt capul de planetara spate-dreapta. Sper s-o gasesc pe undeva usor, ca e diametrul de 85mm, adica de Golf I, Scirocco I, Jetta I. Desi, fiindca astea-s batrane si-au iesit din circuit, s-ar putea sa nu prea mai gasesc...
Asa ca, SPOR LA TREABA, EDI!

Printre altele, din cauza chestiei asteia, s-ar putea sa fi scapat de grija participarii la KOE si la cautarea de sponsori...

Corrado VRTS...
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #207 on: July 13, 2010, 10:42:04 AM »

Daca ai nevoie de ajutor, dai un telefon la fratii !
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #208 on: July 13, 2010, 11:51:07 AM »

Vlad, multumesc!!!
Se pare ca motto-ul pe care ti l-ai ales poate fi parafrazat: "Fara Frati, nu poti!" Cheesy

Corrado VRTS...
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #209 on: October 24, 2010, 07:56:18 AM »

Postez aici doar din ratiuni personale de memorare, arhivare etc. Am mai gasit doua filmulete si vreau sa le am la un loc cu celelalte cu Mustangul (ca-s de la alte locatii):

tulcea mustang

si minutul 3'14'' (unde se vede cel mai bine ca de la jumatea cursei am incetinit):
Delta DRAG Race [url=http://www.AmericanMuscleCars.Ro]www.AmericanMuscleCars.Ro
[/url]
« Last Edit: October 24, 2010, 07:58:25 AM by corraptor_evo » Logged

Corrado VRTS...
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 17   Go Up
  Print  

Jump to: