Old School Motorsport
February 08, 2012, 11:42:21 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Intalnire 27.07.2007  (Read 879 times)
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

The Bear is gonna get you...

cams_radu
View Profile WWW
« on: July 27, 2007, 04:03:52 PM »

Ca de obicei ora 21:00 Rond Agronomie. Rulati incet si cu grija, mai mult ca sigur va fi full de politie copoul, mai ales dupa accidentul de aseara. See ya there.

Old School MotorSport, for now, for ever.....
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #1 on: July 27, 2007, 07:48:35 PM »

nu cred ca am sa reshesc sa ajung prea devreme astazi pt ca trebuie sa imi iau (in)amica de la servici, care iese la ora zece si o sa vrea sa spend some time cu ea..ca ea ma quiero si o quiero si eu p? ea, deci o sa dureze ceva Tongue
*slip - scuze ca am zis aseara ca vin si pana la urma n-am mai venit... dar mi-am luat mashina.. de fapt mi-a luat tata ... si a trebuit sa il cinstesc pe cel care mi-a vandut masina.
prin urmare.. sunt fericitul posesor al unui Opel Astra G Hatchback 2.0 DTI 16V de 101cp. momentan e trasa pe dreapta ca am trimis pompa de injectie la bucale la reparat, dar sper ca intr-o sapt., maxim 2 sa pot circula cu ea. Cheesy
scuze inca odata..
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

cams_radu
View Profile WWW
« Reply #2 on: July 28, 2007, 10:04:10 AM »

Felicitari pentru noua achizitie, la cat mai multi kilometri cu ea, fara incidente si probleme. Te asteptam pe strazi cu ea. Sa cureti luneta si parbrizul cand ne-o prezinti Smiley

PITBULL
Guest
« Reply #3 on: July 28, 2007, 03:45:47 PM »

Wink Felicitari si spor la urmatoarele modificari si elemente de tuning Cool
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

cams_radu
View Profile WWW
« Reply #4 on: July 28, 2007, 10:01:13 PM »

Kazy tata vreau sa vb cu tine legat de folie cum ai tu si mai am nevoie de niste sfaturi si indicatii. facem cumva sa ne vedem intr-o seara la cafea? Sau macar vino vineri la intalnire sa vorbim.

slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #5 on: July 29, 2007, 04:33:54 PM »

salutari baieti...imi cer scuze pentru absenta de aseara.... dar is la 2000 si... de km distanta...si era oarecum greu sa ajung Cheesy
vad k lumea isi ia masini...face tuning..alea alea Wink bv tata...
xex..felicitari...sa o porti sanatos ,...cu mii de km..si fara incidente...
banuiesc k ai renuntat la GTI daca ti-ai luat masina asta...

am auzit ... din cate mi-a zis edy.. ca s-a\facut un meeting..sa zic asa.COX... la sellgros la care a participat si costel cu prelude-ul lui ... foarte frumos...
poate o sa avem\ si mai multe masini de genul asta..la evenimente..
imi pare rau k nu am putut fi acolo..sa vad ce si cum..dar asta este... nu poti fi peste tot...

si imi mai pare rau pentru k nu s-a putut onora prezenta clubului..adica ... nu ne-a reprezentat nimeni...k si club...
il felicit pe costel pentru prezenta si ii urez din tot sufletul sa apara pe prima pagina.. si sunt sigur k o sa apara...o data si o data...
poate o sa apara pe undeva scris si numele Old School Motorsport...pe undeva..prin zona.. mnah...k doar e de-al nostru si face parte din club.... nu?

in fine..nu poti cere nimic atat timp cat nu oferi nimic... oricum.. m-am simtit oarecum un rahat.. cand am auzit ce a fost..
dar tot raul spre bine Wink spor la modificat si.. sa nu profitati de cei care sunt baieti de treaba...cum e costel...pentru k acolo s-a exagerat..am inteles...

cu respect..din UK...slip

PITBULL
Guest
« Reply #6 on: July 29, 2007, 06:26:37 PM »

RANDOMM pana pe 12 august sunt singur la servici si-mi vine f greu sa mai vin seara la intalniri:(...Mai am de ajuns si pe la Directia sanitar veterinara din cand in cand....Asistentul meu este in concediu momentan si eu duc greul:))...Nu am libere deocamdata...Iti dau id-ul meu de mess sa vb daca e ceva urgent cu folia pana ne vedem este urmatorul:kazybull@yahoo.com  Wink   Cred ca am facut cu siguranta off-topic:))  Nu ma atacati caci PITBULL-ul musca  Angry Bafta la modificari si sa ne revedem cu bine Cool
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #7 on: July 29, 2007, 06:48:19 PM »

multumesc pt urari Cheesy cel mai naspa e cand ma duc la servici si o vad cum sta noua mea mashinutza pe dreapta.. si nu pot face nimic.. nici sa o spal macar. in schimb ma joc cu radio-telefonul Cheesy ... e tare.
slip - n-am renuntat la GTI ! inca astept sa cumpar golfuletzul din fatza de la tine ca arata super bine. am vb cu cineva care o sa imi dea numele si adresa proprietarului pe baza numarului de inmatriculare, care sper ca o sa te ajute sa intri in contact cu el. asta cand te vei intoarce. te mai intorci ? Tongue
zyz - reglatul distributiei costa 1.5 milioane a zis tata. nu stiu daca e mult fatza de ceilalti mecanici.. dar am sa il rog sa iti faca un discount, asta daca iti convine oferta.
« Last Edit: July 29, 2007, 06:51:32 PM by xex » Logged
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

cams_radu
View Profile WWW
« Reply #8 on: August 02, 2007, 09:54:00 PM »

Daca esti in Iasi spui de unde sa te iau... nu mai saluti lumea telefonic ca te sparg. Ai lipsit destul. Felicitari pentru noua achizitie si la cat mai multi kilometri fara evenimente.

ZyZ
Guest
« Reply #9 on: August 03, 2007, 09:15:32 AM »

O sa te bucuri de noua achizitie ca drecu' te ia daca nu.  Cheesy Ride or die biatch  Grin. La cum toarce motorul ala, e rost de un chip...urgent il facem 1.9 tdi si de-acolo, vedem noi. Poate 2.5 tdi. Poate nu. Am luat-o heghes...sa ma opreasca cineva  Roll Eyes
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #10 on: August 03, 2007, 11:31:23 AM »

Bre Costane tre s-O uzi k sa aiba herghelia putere sa te duca apoi unde iti doreste inimioara  Grin Cheesy Felicitari pt biu biu....si sa te vedem cat mai repede ruland pe Copou cu ea

Impossible is nothing!
ZyZ
Guest
« Reply #11 on: August 03, 2007, 03:30:28 PM »

Se rezolva dintr-o lovitura (chipuire). Cu literele de pe portabagaj e mai greu, da' si alea se gasesc in bazar. Tuning, frate... Roll Eyes
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: