salutari baieti...imi cer scuze pentru absenta de aseara.... dar is la 2000 si... de km distanta...si era oarecum greu sa ajung
vad k lumea isi ia masini...face tuning..alea alea

bv tata...
xex..felicitari...sa o porti sanatos ,...cu mii de km..si fara incidente...
banuiesc k ai renuntat la GTI daca ti-ai luat masina asta...
am auzit ... din cate mi-a zis edy.. ca s-a\facut un meeting..sa zic asa.COX... la sellgros la care a participat si costel cu prelude-ul lui ... foarte frumos...
poate o sa avem\ si mai multe masini de genul asta..la evenimente..
imi pare rau k nu am putut fi acolo..sa vad ce si cum..dar asta este... nu poti fi peste tot...
si imi mai pare rau pentru k nu s-a putut onora prezenta clubului..adica ... nu ne-a reprezentat nimeni...k si club...
il felicit pe costel pentru prezenta si ii urez din tot sufletul sa apara pe prima pagina.. si sunt sigur k o sa apara...o data si o data...
poate o sa apara pe undeva scris si numele Old School Motorsport...pe undeva..prin zona.. mnah...k doar e de-al nostru si face parte din club.... nu?
in fine..nu poti cere nimic atat timp cat nu oferi nimic... oricum.. m-am simtit oarecum un rahat.. cand am auzit ce a fost..
dar tot raul spre bine

spor la modificat si.. sa nu profitati de cei care sunt baieti de treaba...cum e costel...pentru k acolo s-a exagerat..am inteles...
cu respect..din UK...slip