Pages: [1]
  Print  
Author Topic: A mai plecat un suflet dintre noi  (Read 584 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

Reputatie: 9

The Bear is gonna get you...

« on: July 26, 2007, 10:58:46 PM »

In seara asta, acum jumatate de ora, a mai murit un motociclist din Iasi. Accidentul a avut loc pe Copou, ceva mai sus de Universitate, motorul a intrat cu 150km/h intr-un maxi taxi. Inafara de motociclist nu au mai fost alte victime. Am fost prea marcat de ceea ce am vazut pentru a mai face poze. Nu il cunosteam personal, dar e o viata de om care s-a stins din cauza vitezei si al teribilismului. Dumnezeu sa il odihneasca. Daca are cineva mai multe detalii legate de acest accident, sa spuna.

Old School MotorSport, for now, for ever.....
Gabi
Treapta a 2-a
*

Reputatie: -1

« Reply #1 on: July 27, 2007, 01:29:02 PM »

mai multe cititi aici: http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=121322

mare pacat...

si un articol din ziar: http://www.ziuaiasi.ro/articol.php?id=12025
E.M.E
Membru
Treapta a 4-a
*

Reputatie: 1

« Reply #2 on: July 27, 2007, 02:32:28 PM »

Mda....tocmai mi-a povestit si mie un coleg de faculta...de accident...el era in coloana de masini cand s-a intamplat accidentul...descrierea...n-are rost sa o povestesc ca e prea.... Sad Si in orice caz...nu prea avea 100 la ora...ci mai mult..dupa spusele tuturor de pe acolo...in orice caz....fara echipament..si casca pusa doar de oha... Lips Sealed....consecintele...dezastroase....

D-zeu sa-l odihneasca...

Impossible is nothing!
slip
============================
Administrator
Treapta a 6-a
*

Reputatie: 21

Mic si rau !

« Reply #3 on: July 29, 2007, 04:41:33 PM »

nici nu vreau sa mai citesc... mi-e oarecum..de \la stomac...
eram si eu pe acolo..si.am vazut putin din ce a fost..
in fine.. ce m-a marcat pe mine a fost k johnny a vrut motorul ala..in schimb pentru ursuletz..ceea ce nu renteaza si nu se merita.. iar omul cu care a vorbit john sa faca o plimbare sa ii arate cat de bine merge motorul... era exact cel care a plecat dintre noi...` asa k.. john.. las-o dracu mai moale cu prostiile si.. nevoia de adrenalina...
aici tine de control si de vointa.. nu de nevoie..

n-am nimic cu motoristii...dar.. nu degeaba li se spune donatorii de organe.. mai ales dupa cate se vad in ultima luna... de cand se accentueaza accidentele lor la TV ..massmedia..etc..
ori sunt mai multe... ori le vedem noi mai bine.,. dar din cate vad motociclismul in romania are expansiunedestul de mare..
iar pentru cei incepatori.. jale... atat le trebuie.. un motor tare.si. ... benzina.. si gata...s-a terminat..

in fine.. banuiesc k oricine si-ar dori un motor..macar asa,...de duminica. de mers incet. dar cand vezi k ai atatia cai sub tine... cum naiba sa nu ii dai???
eu sincer mi-as lua un motor...dar sa fie chopper... si sa ma plimb rar cu el. la drum intins... si ala cu morcov in....

vedeti de treaba cu 2 roti....
bafta

xex
Membru
Treapta a 5-a
*

Reputatie: 12

TURBO.. diesel :)

« Reply #4 on: July 29, 2007, 06:37:31 PM »

johnny care a mers cu noi la mare sau altul ?
slip
============================
Administrator
Treapta a 6-a
*

Reputatie: 21

Mic si rau !

« Reply #5 on: July 29, 2007, 11:45:27 PM »

dap...acel johnny...care a zis dupa accident k nu ii mai trebuie niciodata asa ceva...
din cate am inteles...

Pages: [1]
  Print  

Jump to: