Old School Motorsport
February 08, 2012, 11:51:49 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Comparatie "Costuri per HP" - cititi cu atentie, reflectati si decideti  (Read 825 times)
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« on: July 19, 2007, 12:32:54 PM »

Deschid acest post dupa ce am gasit pe undeva, nu mai stiu pe unde, o comparatie interesanta intre cistigurile in putere obtinute prin diverse procedee, raportate la sumele cheltuite pe fiecare HP cistigati.
Dupa un studiu atent al graficului si al fantelor laterale ale pantalonilor, va veti putea hotari ce drum sa alegeti.
Oricum ar fi, pina la urma tot veti scoate ceva din pantaloni, indiferent daca prin fantele laterale sau prin cea centrala.

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
ZyZ
Guest
« Reply #1 on: July 19, 2007, 04:57:15 PM »

In concluzie ar trebui sa ne luam toti pulstar-uri moka (whatever that is), mai ales avand in vedere ca lateral eu cel putin sunt...light. Iar central ce sa zic...poate nu ma duce capu'  Cheesy

P.S.: nici nu te plictisesti la munci...nooooo
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #2 on: July 19, 2007, 07:31:21 PM »

daca nu gasim pul*star.. ne punem toti nos.. ca e ieftin vad.. cam 25 de dolari... deci dai 700 mii lei.. si mai primesti si rest.
« Last Edit: July 19, 2007, 08:03:21 PM by xex » Logged
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #3 on: July 25, 2007, 11:50:20 AM »

Pulstar sint niste chestii care aprind amestecul carburant din cilindri. Au aparenta unor bujii, se monteaza in locul acestora, dar dau scinteie cu o intensitate de citeva mii de ori mai mare, cu un timp mai scurt, si astfel creeaza un front de flacara mai mare, o ardere mai completa, implicit un lucru mecanic mai mare >> un plus de putere.

In ce priveste tabelul, acolo nu este cuprins randamentul litric si nici randamentul unitar. Cu pulstar cistigi ieftin CP dar cistigi putini dar totusi iti permiti sa cumperi un set la 100 Euro sa cistigi 5 CP/ litru. Cu NOS cistigi multi CP, dar nu poti sa-ti iei putere de 200 euro ca atitia bani ai in buzunar, trebuie sa iei toata instalatia cu butelie cu protooxid de Azot cu tot care te costa 1000 de Euro! Dar ti-ai bagat 75 CP? Da!!!

Adminule, adminule, muta, bre, threadul asta de la "service" la "tuning", c-am cam gresit! Embarrassed Multam!

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: