Old School Motorsport
February 12, 2012, 07:36:09 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Drive test BOCANEGRA  (Read 428 times)
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« on: August 16, 2010, 01:03:17 PM »

Sambata care a trecut a fost cam innorat pe aici..ca de altfel cam toata saptamana insa am gasit ocazia de a vedea mai indeaproape o masinuta care mie personal mi-a placut foarte mult inca de cand era in faza de concept si anume SEAT IBIZA BOCANEGRA. Eram cam sceptica ca va arata chiar ca in poze..mai ales ca imi veneau in cap sfaturile lui ZYZ referitoare la aceasta marca insa pot spune ca am ramas surprinsa pt ca din momentul in care s-a deschis portiera parca numele de IBIZA rasuna doar asa...vag..mai bine o numeau  simplu BOCANEGRA. Designul interior este foarte interesant iar scaunele o nebunie. Cand accelerezi te baga putin in scaun insa din pacate pe autostrazile din Londra in weekend nici cu motorul nu poti sa te strecori la ce trafic e darminte sa testezi capacitatile unei masini ca lumea. Una peste alta..e o masina foarte interesanta, la un pret oarecum de bun simt as zice si chiar are personalitate fata de buburuza care am testat-o weekendul trecut si care sincer chiar nu m-a impresionat nimic..PEUGEOT CZR..e un fel de copie a TT-ului..nereusita din punctul meu de vedere si culmea.

P.S am incercat sa atasez si niste poze dar imi zice ca uploaderul e full.. Undecided

Impossible is nothing!
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #1 on: August 16, 2010, 02:18:20 PM »

Poate ai vrut sa zici Peugeot RCZ...
E.M.E
Membru