Old School Motorsport
February 12, 2012, 07:26:58 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Cursa accelerare 14-15 august  (Read 3760 times)
IS 43 EMI
Treapta a 4-a
*

Dangerous!

don.emytzu@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #45 on: August 12, 2010, 01:56:48 AM »

Eu din cate stiu merg cu ciprian. acum sa vad daca mai merge  :laugh: :laugh:

4x4 = 16
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #46 on: August 13, 2010, 12:45:46 AM »

si eu sunt prezent la vatra dornei

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
mao_GTI
Membru
Treapta a 3-a
*

View Profile Email
« Reply #47 on: August 13, 2010, 12:13:18 PM »

imi pare rau sa anuntz...dar nu am cum sa merg cu toate k mi-as fi dorit mult....dar sunt nijte probleme pan la sfarsitu lu august...
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #48 on: August 13, 2010, 03:24:08 PM »

Vorbim deseara, daca ajung, dar in principiu nu mai merg, pentru ca n-am cu cine.

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #49 on: August 13, 2010, 04:39:00 PM »

are marcel 2 locuri bre.. a ramas ca discutam in seara asta mai detaliat.. mna..daca vii..

poate vii..macar sa discutam cum mergem.

legat de cazare.. am vorbit in f multe locuri si am gasit intr-un singur loc 7 camere libere.. si am rezervat. in celelalte locuri ori nu era nimic liber, ori aveau 3 camere.. ori nu inchiriau doar o noapte Wink asa ca ... daca are cineva de comentat legat de locul de cazare ca nu-i place sau ca nu stiu ce.. atunci e liber sa mearga unde doreste. atat s-a putut.

de bine..de rau.. avem o bucatarie, un gratar, paturi si bai curate. cam asta conteaza ! de acum totul ramane la latitudinea voastra ca sa ne distram Cheesy

asta e locul unde o sa stam : Casa Alexandra

http://www.turistinfo.ro/vatra_dornei/cazare-vatra_dornei/pensiunea_casa_alexandra-c37489.html
« Last Edit: August 13, 2010, 04:49:35 PM by slip » Logged

ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #50 on: August 13, 2010, 10:49:11 PM »

E foarte frumos ce-ai gasit we. Pacat ca n-am resurse ca sa merg si eu cu voi. Oricum, renunt la asta pentru o cauza nobila  :yes:. Distractie placuta si multa bafta participantilor. Sa va vad cu macar o cupa inapoi. Hai OSMS !

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #51 on: August 16, 2010, 03:33:54 PM »

Mie unul mi-a placut evenimentul per total poate datorita amplasarii sau poate datorita faptului ca ne-am intors acasa cu 3 cupe. Pista a lasat foarte mult de dorit si ca lungime si ca suprafa. Felicitari celor 3 concurenti ai nostri: Ciprian, Costel si Vlad ( i-am enumerat in ordine alfabetica). Si eu am dormit bine azi noapte.  :laugh:
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #52 on: August 16, 2010, 04:10:32 PM »

Felicitari, baieti. Inca o data ati dat clasa. Ma bucur ca a fost cu noroc si dupa toate problemele, masina s-a recompensat si a mers bine tocmai atunci cand a contat cel mai mult. Felicitari echipei OSMS, imi pare rau ca n-am putut sa fiu si eu cu voi. Sper ca v-ati distrat si pentru mine la Vatra Dornei. Pozarule, hai cu pozele alea odata, ca-ti schimbam numele in Incetinaru' daca cu pozele-i mai greu  Cheesy

corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #53 on: August 16, 2010, 06:51:38 PM »

Felicitari baieti! Bravo XEX, Bravo Costel, Bravo Ciprian, bravo echipei de suport si bravo team-ului tehnic! Chiar daca n-au  fost toate ca pe roate pentru toata lumea, totusi important este ca se poate mai mult! OSMS tine piept!!!

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #54 on: August 16, 2010, 10:01:12 PM »

Felicitari si asteptam sa se tot umple vitrina clubului cu cupele voastre!!! :butt:

Impossible is nothing!
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #55 on: August 17, 2010, 12:37:25 PM »

bravo baieti.. Cheesy felicitari !

imi pare FOARTE .. rau .. pentru Costel.. n-am cuvinte sa exprim ce stare aveam din prima zi..cand am vazut ca masina nu trage cum trebuie !  Cry Cry eram dezamagit total. Dar.. astea sunt masinile.. si faptul e consumat. speram sa fie tot raul spre bine !

Felicitari lui Ciprian care a facut si el cateva masini in prima zi ! pana s-a incalzit si nu a mai tras cum trebuie.. Cheesy
Felicitari maxime lui Vlad care nu tin minte sa fi luat bataie in prima zi... (sau poate a fost o singura masina).. si pentru cele 2 cupe castigate a doua zi ! Grupele B si C ! Bravo !! Cheesy la mai multe !!! (aveam emotii cu scirocco ala nou..care isi facuse soft in seara dinaintea evenimentului dar mi-au trecut repede Cheesy )

Felicitari lui Costel pentru efortul extrem de mare de a aduce masina la eveniment. Desi oboseala a fost foarte mare, totusi ai reusit sa te prezinti si sa ne reprezinti ! Si ai luat si  cea mai mare si mai frumoasa cupa de acolo Cheesy Best car of the show ! Felicitari ! Ma bucur ca lumea apreciaza efortul, munca si investitia !

Eu am fost in echipa tehnica de data asta.. dar sper sa revin cat de curand la competitii ! M-am dat cu Mishu, intr-o sesiune mica de drift.. si vreau sa spun ca nu mai am rabdare ! Smiley)) trage vaca aia de masina intr-un mare stil.. (la drift nu la drag Cheesy ) . Mestecanisul  a fost ocazia perfecta pentru un drift real time, in drum spre Vatra ! Cheesy Bravo Mishu !

Per total a fost o iesire super frumoasa si placuta ! Racoare, frumos, peisaj, gratare, curse, Mestecanis.. Cheesy

vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #56 on: August 17, 2010, 01:27:56 PM »

Da, in prima zi am luat bataie doar de la Skoda Oktavia REVO, da nu era reglat cum trebuia. Multumesc fain pt urari ! Chiar va multumesc pt sprinjin ! A fost un weekend EXTREM de FRUMOS pt MINE ! Felicitari lui Ciprian care a facut si el treaba ! BRAVO ! Costel, jos palaria ca ai venit cu TED-ul la Vatra ! Felicitari pt cea mai frumosa masina de acolo !  
mao_GTI
Membru
Treapta a 3-a
*

View Profile Email
« Reply #57 on: August 17, 2010, 04:11:08 PM »

felicitari participantilor pt rezulatele obtinute is pt efortul depus ..imi pare rau k nu v-am fost si eu alaturi dar sper k timpu le rezolva pe toate.....
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #58 on: September 26, 2010, 09:35:10 PM »

Azi s-a desfasurat etapa a 2a a cursei de accelerare. Surprize majore nu prea au fost. Cea mai buna masina din competitie a fost desemnat AUDI quattro (din Campulung din cate am inteles).  Felicitari si lui Guf care ne-a reprezentat clubul acolo cu mandrie iar eu ii multumesc express ca mi-a aruncat o pietricica direct in picior ca sa-i fac galerie mai bine  :butt: Smiley

Impossible is nothing!
ciprian
Membru
Treapta a 2-a
*

View Profile Email
« Reply #59 on: September 26, 2010, 10:14:26 PM »

nu a fost cu intentie Smiley am luat locul 3 la grupa B
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to: