bravo baieti..

felicitari !
imi pare FOARTE .. rau .. pentru Costel.. n-am cuvinte sa exprim ce stare aveam din prima zi..cand am vazut ca masina nu trage cum trebuie !

eram dezamagit total. Dar.. astea sunt masinile.. si faptul e consumat. speram sa fie tot raul spre bine !
Felicitari lui Ciprian care a facut si el cateva masini in prima zi ! pana s-a incalzit si nu a mai tras cum trebuie..
Felicitari maxime lui Vlad care nu tin minte sa fi luat bataie in prima zi... (sau poate a fost o singura masina).. si pentru cele 2 cupe castigate a doua zi ! Grupele B si C ! Bravo !!

la mai multe !!! (aveam emotii cu scirocco ala nou..care isi facuse soft in seara dinaintea evenimentului dar mi-au trecut repede

)
Felicitari lui Costel pentru efortul extrem de mare de a aduce masina la eveniment. Desi oboseala a fost foarte mare, totusi ai reusit sa te prezinti si sa ne reprezinti ! Si ai luat si cea mai mare si mai frumoasa cupa de acolo

Best car of the show ! Felicitari ! Ma bucur ca lumea apreciaza efortul, munca si investitia !
Eu am fost in echipa tehnica de data asta.. dar sper sa revin cat de curand la competitii ! M-am dat cu Mishu, intr-o sesiune mica de drift.. si vreau sa spun ca nu mai am rabdare !

)) trage vaca aia de masina intr-un mare stil.. (la drift nu la drag

) . Mestecanisul a fost ocazia perfecta pentru un drift real time, in drum spre Vatra !

Bravo Mishu !
Per total a fost o iesire super frumoasa si placuta ! Racoare, frumos, peisaj, gratare, curse, Mestecanis..