sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« on: January 16, 2010, 02:04:58 AM » |
|
Aceasta invitatie este adresata celor din Iasi sau din vecinatate. Pe data de 24 ianuarie, ora 15:00, vom organiza asa cum spune si titlul o intalnire a posesorilor de BMW in parcarea de la Carrefour Era Iasi. De asemenea sunt asteptati si alti pasionati de masini/motoare care doresc sa intre in clubul Yea Racing Club, ce doreste sa se extinda si pe zona Moldovei. Mai multe detalii, despre intalnirile anterioare, la aceasta adresa. Pana atunci drumuri uscate si sa auzim numai de bine ! sursa: 4Tuning.ro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #1 on: January 16, 2010, 01:04:23 PM » |
|
pozarule.. nu ti-ai luat destule frane in diagonala la coaste aseara ? de ce faci reclama la drobetisti din astia ? mai mult ca sigur ca o sa fie prezente toate dieselurile acolo de dupa 2000 si pisicutele de 1.6
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #2 on: January 16, 2010, 03:35:10 PM » |
|
:laugh: :laugh: :laugh: Nu fac reclama la drobetisti, l-am gasit pe 4T, era din iasi si am zis sa-l postez  Nu vreau sa-i fac reclama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IS 43 EMI
|
 |
« Reply #3 on: January 16, 2010, 07:22:23 PM » |
|
Pozaru tata furi curent? :laugh:
|
|
|
|
|
|
4x4 = 16
|
|
|
|
IS 43 EMI
|
 |
« Reply #4 on: January 16, 2010, 07:23:02 PM » |
|
Vezi ca bagam iar frane in diagonala.. :laugh: :laugh:
|
|
|
|
|
|
4x4 = 16
|
|
|
|
Emiliannec
|
 |
« Reply #5 on: February 24, 2010, 09:53:47 PM » |
|
interesanta reactia avuta de unii membri ai acestei comunitati, la simpla postare a unui anunt care teoretic ar fi trebuit sa trezeasca un interes minim macar ca si pasionati ai lumii automobilistice, daca nu ai marcii :confused: Am sa incerc sa aflu la ce se refera termenul "drobetisti" :whatever:
P.S. Merci Sorin pentru initiativa, chiar am aflat accidental de forumul baietilor de la osms si speram eventual intr-o colaborare :happy:
|
|
|
|
|
|
BMW™ - because speed is not enough for us... 
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #6 on: February 24, 2010, 10:10:27 PM » |
|
salut si bine ai venit pe forum. am vorbit pe 4tuning despre intalnirea din februarie parca.. si ziceam ca daca nu e de invarteala n-are rost sa venim. Asa cum ati scris si tu, si sorin, in anunt, este intalnirea posesorilor.. de BMW !!! nu a pasionatilor ! si tii minte ca ti-am zis ca nu are rost sa vin sa impartasesc sfaturi despre E30 spre exemplu, cu un simplu "posesor" de bmw, gen "mi-a luat tata seria 3 din 2009 full" sau din cealalta categorie care intr-adevar sunt fani bmw dar.. la fel.. ori nu inteleg ce le zic ori nu ii intereseaza atata timp cat nu au asa ceva.. ci au masini noi, frumoase, luxoase, de jde mii de euro.. care ce-i drept si noua ne plac dar nu ne pasioneaza.
cand o sa fie intalnirea "Pasionatilor" de BMW, atunci vom veni cu placere.. sa discutam detalii tehnice si cine stie, poate sa facem ceva.. miscare.
Pana atunci.. numai bine si spor in organizari !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emiliannec
|
 |
« Reply #7 on: February 24, 2010, 10:31:27 PM » |
|
ai foarte mare dreptate si respect tot ce ai scris mai sus Slip; nu uit discutia de pe 4Tuning; pur si simplu mi s-a parut deplasata replica de ce faci reclama la drobetisti din astia ? mai mult ca sigur ca o sa fie prezente toate dieselurile acolo de dupa 2000 si pisicutele de 1.6 :confused: Mai vreau sa fac precizarea ca majoritatea celor care vin la aceste intalniri nu sunt doar posesori, ci si pasionati ai marcii, unii pot fi la inceput si altii cu mai multa experienta in acest domeniu. Oricum cand va fi rost de ceva drift "oficial" voi comunica explicit data si locatia intalnirii pe acest forum :yes: In rest va urez sa terminati in timp ursii si celelalte masini pentru competitia ce urmeaza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #8 on: February 25, 2010, 12:02:10 AM » |
|
replica respectiva era pentru noi.. din osms.. pentru ca avem noi vorbele noastre si numai noi putem intelege ironia !  fara nici o suparare... nu era nici un afront adus voua, celor care organizati. Daca s-a inteles gresit, atunci imi cer scuze in numele osms. Dar sa stii ca nu a fost nimic rau voit sau personal. Bafta si asteptam ceva evenimente cu miscare..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #9 on: February 25, 2010, 12:58:06 AM » |
|
slip, mersi, dar nu e nevoie sa iti ceri iertare in numele osms pt ce am spus eu. si acum ca sa explic domnului de mai sus ce inteleg eu prin drobetist: posesor de o anumita masina cu pretentii de tuning (care consta de multe ori in geamuri foliate si mai stiu eu ce modele din folie, poate un chip tuning, xenoane) dar cu foarte multe impresii si cu un numar invers proportional de cunostinte despre masina pe care o conduce. crezi sau nu dar sunt multi care nu stiu care e puterea masinii lor, sau daca stiu e pt ca le-a spus cineva pt ca in certificat puterea e trecuta in kw. si respectivii domni sunt tot cei care se iau la "play" pe copou si mai departe nu mai are rost sa spun. pentru cei de la intalnirea voastra care nu se incadreaza macar total sau parial in profilul descris mai sus imi cer scuze Este de apreciat intalnirea voastra in cazul in care pe langa distractie se impartasesc cunostinte. Cam atat am avut eu de zis.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emiliannec
|
 |
« Reply #10 on: February 25, 2010, 02:08:59 AM » |
|
slip, multumesc pentru precizari :happy: xex, am inteles punctul tau de vedere si s-ar putea sa existe si astfel de posesori. Insa de aceea aceste intalniri au si o latura "educativa", majoritatea stam mai mult de vorba intre noi... ce s-a mai modificat pe la masini, ce masini noi au aparut in club, ce dotari au masinile, in ce bani au iesit, daca ne putem ajuta intre noi cu orice, cum ... care ... cu ce, cine are, cine vinde, cine vrea... intelegi tu Vrem ceva de viitor daca se poate... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emiliannec
|
 |
« Reply #12 on: June 28, 2010, 10:50:03 PM » |
|
cine este interesat de poze si filme de mars poate gasi interesant linkul acesta  Drum intins si liber!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|