Old School Motorsport
February 12, 2012, 06:56:32 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: LA MULTI ANI OSMS!!!  (Read 813 times)
MnezO
Treapta a 2-a
*

MnezO. .One God To Judge Them All !!!

vlad_froz3n@hotmail.com vlad_froz3n@yahoo.com
View Profile Email
« on: June 27, 2009, 07:22:56 PM »

La Multi Ani Old School MotorSport ! pt implinirea a 2 ani de activitate, progrese, proiecte si legari de prietenii noi !
Sa aveti parte de tot ce e mai bun si la cat mai multe proiecte realizate sau realizabile !

Cu Drag si Respect al vostru coleg si prieten MnezO

CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #1 on: June 28, 2009, 04:20:45 AM »

Multumim pentru urari!

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #2 on: June 26, 2010, 03:11:40 PM »

La multi ani OSMS-ule. Avem 3 ani de la infiintare. Mai avem un pic si ii ajungem pe producatorii astia de bere care se tot lauda prin reclame cu 100 de ani de existenta.
Sa dea Domnu sa avem in al 4-lea an cel putin la fel de multe realizari cate am avut in acest al 3-lea an. Peste momentele mai dificile, organizatorice, o sa trecem noi cumva, tot cu bine si pana la urma tot de momentele frumoase o sa ne amintim. La multi ani inca o data !!!!!!!! HAAUUUSSS !!!
IS 43 EMI
Treapta a 4-a
*

Dangerous!

don.emytzu@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #3 on: June 26, 2010, 03:38:15 PM »

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday dear OSMS.
Happy birthday to you

Sa aveti cat mai multi ani de realizari si impliniri.

4x4 = 16
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #4 on: June 26, 2010, 04:44:33 PM »

La multi ani Old School Motorsport ! Cheesy Sper ca anul care vine sa ne amintim de dezmatul ce va fi diseara Cheesy Odata cu clubul, am evoluat si noi ca oameni dar si masinile si performantele acestora.
    Azi implinim 3 ani de prietenie, de solidaritate si de evenimente placute petrecute impreuna. Am avut un an frumos, cu bune si rele, dar care pana la urma a iesit bine. Am castigat cupe si am participat la evenimente mai mult ca in alti ani.
    In anul care a trecut , in OSMS s-a format o familie, si la propriu si la figurat.. astfel ca Edi a devenit nasul lui Zyz si in acelasi an, cumatrul lui Costel. Totul se leaga frumos si placut.

Revenind la domeniul AUTO.. care ne-a ajutat sa ne cunoastem, sa fim cunoscuti si sa ramanem impreuna... vreau sa va urez la cat mai multi cai si la cat mai putine probleme tehnice. Sa aveti un an 4 de OSMS plin de cupe si premii sub sigla acestuia. La cat mai multe realizari si nebunii impreuna !!!

Din tot sufletul va urez LA MULTI ANI OSMS !!!!  Kiss Kiss

« Last Edit: June 26, 2010, 04:47:44 PM by slip » Logged

vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #5 on: June 26, 2010, 04:45:08 PM »

Multi ani traiasca OSMS ! La cat mai multe nebunii impreuna ! LA MULTI ANI OSMS-ul !  Embarrassed Embarrassed :yes:
mao_GTI
Membru
Treapta a 3-a
*

View Profile Email
« Reply #6 on: June 26, 2010, 04:59:08 PM »

La mult ani osms! sper ca al patrulea an sa ne aduca tot ce ne dorim cat mai multi cai si sa ne tina tot la fel de uniti si "nebuni"!

sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #7 on: June 27, 2010, 02:10:32 AM »

La Multi Ani OSMS!!!!

corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #8 on: June 27, 2010, 11:03:24 AM »

Au trecut 3 (trei) ani de cand s-a format OSMS. Foooaaaaarte frumos! Un grup de oameni din care imi face mare placere sa fac parte si pe care ma bucur ca-i cunosc. In rastimpul asta am avut si clipe dificile si clipe frumoase si clipe distractive. Toate ne-au apropiat si mai mult. Sunt sigur ca vom mai avea din plin si de-acum incolo din fiecare, dar vor prima mereu cele pozitive.
La multi ani Old School MotorSport, La multi ani OSeMeSe!

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #9 on: June 27, 2010, 12:52:19 PM »

La multi ani Osms ! Numele tau sa rasune de la an la an prin intermediul oamenilor care petrec ore intregi de munca sub masina aratand ca pasiunea nu are limite.la cat Mai multe realizari,cred ca mandria e a tuturor celor ce fac parts dintr-o familie atat de frumoasa !!!

Impossible is nothing!
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #10 on: June 28, 2010, 12:58:36 AM »

Putin mai tarziu, dar nu prea sper eu, vreau sa va felicit pentru petrecere si pentru traditia pe care o respectati. Au trecut 3 ani si desi am "profitat" de voi doar in primul an pot spune ca am legat o prietenie rara si frumoasa pe care oriunde as fi in tara o pastrez in suflet. Regret ca am mai pierdut un moment frumos pe care l-as fi putut transforma intr-o alta amintire de neuitat si  ma gandesc la viitor si la cum sa fac sa nu le mai ratez.
3 ani ....Sa fie cat mai multi si sa ramanem asa uniti ca si pana acum.

OSMS la bine si la rau.

@ Costel .... nu pot sa cred.... are tricou.... cat de tare fratieee. Sanatate si zambete ii doresc ca-i dulce foc:D
@ Sorin... ft tari pozele... tine bine aparatu ca vad ca stii pe ce butoane sa apesi Tongue

LA MULTI ANI!

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: