Old School Motorsport
February 08, 2012, 11:28:29 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: La multi ani, Edi!  (Read 1530 times)
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #15 on: April 14, 2008, 11:09:01 AM »

Hmm-Hmm... Hmm... Onorat auditoriu... Sunt foarte emotionat  Cry... si-as vrea sa multumesc... pe aceasta cale, desigur... tuturor celor care au fost alaturi de mine in acest al XX-lea piston prins in vilbrochenul vietii mele, cainilor mei Sheitan si Kiwa... pisicilor Loo-khaa, Tosca, Kleo, (ale mele), cirtitei Rufus (tot a mea), prietenilor mei... hmm-hmm... familiei mele... chmm-hmm... hmm... hmm... Aloooo! Se-auuudeee? Acolo-n fund...!? Alooo...

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #16 on: April 09, 2010, 09:11:19 AM »

Se svoneste ca azi e ziua lui Edy  :whistle:...am auzit eu cum vorbeam Kiwa cu Sasha...Sheithan cu Ares....si pufuletul lui Zyz cu Puful meu..... drept urmare iti urez si eu Edi multa sanatate ca sa te bucuri de toate proiectele tale minunate fie ca sunt pe 4 roti fie ca sunt cu 4 picioruse si codita, bucurii, cat mai multe cupe in vitrina si AC-DC in difuzoare si tot ce iti doresti tu sa se indeplineasca!!!!
            LA MULTI ANI!!!!!!!!  :butt: Cheesy Wink

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=oJQM5xBaRXI" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=oJQM5xBaRXI</a>
« Last Edit: April 09, 2010, 09:15:26 AM by E.M.E » Logged

Impossible is nothing!
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #17 on: April 09, 2010, 09:43:07 AM »

La multi ani Edy ! Multa sanatate si fericire ! Sa dea Domnul sa ai tot ce iti doresti ! Multi anI ! :clown: :clown:
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #18 on: April 09, 2010, 10:21:27 AM »

La multi ani Edi.. sa fii sanatos ca sa te poti ocupa de masinuta si de casa... sa ai spor la bani ca sa le poti face pe toate si sa fii iubit si indragit la fel cum esti acum intre noi, prietenii tai din OSMS.

p.s. vad ca ziua ta e o data la 2 ani  :laugh: :laugh: La multi ani !! sper sa sarbatoresti cum se cuvine si sa simti ca e ziua ta.

Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

The Bear is gonna get you...

cams_radu
View Profile WWW
« Reply #19 on: April 09, 2010, 10:30:10 AM »

Ia uite bre..... a facut si Edi 20 de ani.... tineretile astea... La multi ani si sa ai parte de tot ce iti doresti, alaturi de cine iti doresti. Sa ne traiesti, fara numar, fara numar, fara numar.... sa fie.

Old School MotorSport, for now, for ever.....
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #20 on: April 09, 2010, 10:53:48 AM »

Multa sanatare, Edi, ca noroc si iubire...sunt. Sa fii la fel de fericit alaturi de noi, si sa te bucuri in continuare de viata asa cum ai facut pana acum, cu prietenii aproape, mirosul de ferodou incins in pletele valvoi si "Shook me all night long" in difuzoare, vorba lui Andra. Sper sa ramai la fel de tanar, sa ne amuzi cu latenta senzoriala specifica atunci cand pui mana pe radiatorul incins de la PAH, si sa ne bucuri cu prezenta atunci cand avem treaba si ne stai in drum. Multi Ani nasule !

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #21 on: April 09, 2010, 10:55:48 AM »

Azi de ziua ta, :happy:
eu iti doresc asa: Smiley
sanatate, fericire, Cheesy
mult noroc si implinire, :yes:
corrado-ul sa-l pregatesti :tease:
pentru KOE de la Bucuresti (nu am gasit alta rima) :embarrass:

© EU
« Last Edit: April 09, 2010, 10:57:37 AM by sSorin. » Logged

xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #22 on: April 09, 2010, 12:21:08 PM »

La multi ani Edi. Vad ca cineva acolo sus te iubeste pt ca e o zi insorita, frumoasa. Iti doresc sa fii mereu inconjurat de prieteni, de cei dragi pt ca printre ei ne simtim cel mai bine, bani si sanatate iar restul se cumpara.
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #23 on: April 09, 2010, 01:50:04 PM »

Dragul nostru Edi sa auzim de tine numai de bine si sanatatea sa-ti fie cel mai frumos cadou, cei dragi aproape tie si garajul plin de caluti Smiley.
Si ca tot veni caldura speram sa te vedem la ture,competitii si cu gramezi de cupe Cheesy.

LA MULTI ANI!
IS 43 EMI
Treapta a 4-a
*

Dangerous!

don.emytzu@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #24 on: April 09, 2010, 05:55:35 PM »

La Multi Ani Edi si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca si nu in ultimul rand sanatate!  :yes:
« Last Edit: April 09, 2010, 06:35:19 PM by CUF » Logged

4x4 = 16
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #25 on: April 10, 2010, 10:26:22 AM »

Multumesc tuturor! Asa sa fie cum spuneti voi!

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: