Old School Motorsport
February 12, 2012, 04:38:41 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 8 9 [10]   Go Down
  Print  
Author Topic: DELTA DRAG CHALLENGE  (Read 5858 times)
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #135 on: May 16, 2010, 12:06:09 PM »

Din cate stiti o parte, urmeaza etapa a II-a, in 6 iunie la Alexeni

Din data de 17 05 2010 vor incepe inscrierile....

Poze locatie:

Referitor la locatie,vorbeam acuma citeva zile cu baietii la bucuresti,si ziceau ca trebuie sa bage vacile la pascut ca sa scape de iarba :scared:.Acuma serios....ziceau ca au vorbit cu cei ce organizeaza cursele(sunt prieteni),si cica ar fi ceva de munca.Pe linga faptul ca trebuie sa tunda iarba pe o suprafata foarte mare ,mai au si de astupat ceva crapaturi aparute printre placile de beton.
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #136 on: May 16, 2010, 12:18:38 PM »

Acuma referitor la participarea mea la cursele de la Tulcea,as vrea sa imi cer scuze daca v-am dezamagit,asta in eventualitatea in care cineva chiar se astepta ca eu sa particip Wink Wink.Acuma as vrea sa va multumesc pt.tot,si as mai vrea sa le multumesc in mod explicit lui Edi,Slip si Bodan,fara a avea vreo importanta ordinea in care i-am mentionat.Sunt sigur ca,daca ar fi fost nevoie ati fi stat toti cu mine in seara cu pricina ca sa ma ajutati sa repar masina....dar chiar nu avea rost.Desi nu cred ca vor citi vreodata,as vrea sa le multumesc si baietilor de la Tulcea,care au fost de nota 100,punindu-ne la dispozitie,garaj,scule,timpul lor ,si bineinteles celor doi Catalini din Bucuresti.Despre avariile pe care le-a suferit masina,precum si ce voi face pe mai departe puteti afla urmarind posturile de la topicul masina mea "Proiect nou....BMW E30(ursulet)''....suna a reclama :what: :what: :what: :laugh: :laugh: :laugh:
« Last Edit: May 16, 2010, 02:39:58 PM by slip » Logged
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #137 on: May 16, 2010, 11:22:09 PM »

eu sunt dezamagit ca nu ai participat la tulcea dar in sensul ca a luat grupa altcineva decat tine. sunt de parere ca ai fi avut sanse mari. dar cum e vorba aia, ce nu ne omoara .. ne face mai puternici. sigur ca o sa mergem si la alexeni si o sa iti facem si tie galerie cum i-am facut lui edi la tulcea. bafta.
Pages: 1 ... 8 9 [10]   Go Up
  Print  

Jump to: