corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...
|
 |
« Reply #90 on: May 05, 2010, 09:42:20 AM » |
|
Zic ca la INSULA pare bine, astia zic ca au de toate, daca ne bagam la cele 3 camere de 4 paturi si-o matrimoniala incapem cam toti si iesim ieftin. C-o fi cu 10 Km mai departe, n-o fi foc. Daca-i bataie la baie, mergem in "dosul" insulei, in stufaris... vorbim cu pelicanu' si ne rezolva el.
|
|
|
|
|
|
Corrado VRTS... Raise the boost and praise the Lord!
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #91 on: May 05, 2010, 10:05:18 AM » |
|
n-am pretentii in legatura cu cazare.. important sa fie un pat ! toate hoteluri is bune..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #92 on: May 05, 2010, 10:18:29 AM » |
|
Zic ca la INSULA pare bine, astia zic ca au de toate, daca ne bagam la cele 3 camere de 4 paturi si-o matrimoniala incapem cam toti si iesim ieftin. C-o fi cu 10 Km mai departe, n-o fi foc. Daca-i bataie la baie, mergem in "dosul" insulei, in stufaris... vorbim cu pelicanu' si ne rezolva el.
:laugh: da...miscarea de integrare in natura...
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #93 on: May 05, 2010, 11:40:52 AM » |
|
Si mai e o problema! Organizati-va pe masini si echipaje ca am impresia ca toata lumea vrea sa sa "lipeasca" de altii... Chestia e ca o sa ramana toti "lipiti" unii de altii si toti de asfalt, fara masini. Chestia e ca macar sa va lipiti sub forma de roata, sa va dati de-a dura pan-la Tulcea. (Eu pot sa tin o lipitura pan' la Tulcea si-napoi...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #94 on: May 05, 2010, 01:55:46 PM » |
|
Da! Am facut rezervare la Pensiunea Nicol http://www.turistinfo.ro/tulcea/cazare-tulcea/pensiunea_nicol/rezervari-pensiunea_nicol-c56434.htmlDin cate am sunat si am intrebat .. e singura care are 7 camere la dispozitie. Un moshulica f de treaba la telefon care are si un "magazin alimentar, acuma ii mai spune si hypermarket dar treaca de la mine" a zis el. In fine... ne asteapta sambata seara. Am mai gasit si la Pensiunea Delta Dunarii. http://www.turistinfo.ro/tulcea/cazare-tulcea/pensiunea_delta_dunarii-c31834.htmlDe fapt aici am facu prima data si mi-au zis avem fix 7 camere dar avem un botez jos iar camerele sunt la et. 1. Si cica plafonul este facut din ultrausor.. ce-o mai fi si ala dar nu pare prea antifonic. Ideea e ca din 2 la una tot dormim. P.s: Sper sa ajungem si sa ne placa. Daca doamne fereste e ceva naspa eu aflu odata cu voi. Adica sa nu aud : We.. unde p*** ne-ai adus. Mergem si cautam in alta parte daca de ceva dar nu cred ca o sa fie cazu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #95 on: May 05, 2010, 03:05:05 PM » |
|
P.s: Sper sa ajungem si sa ne placa. Daca doamne fereste e ceva naspa eu aflu odata cu voi. Adica sa nu aud : We.. unde p*** ne-ai adus. Mergem si cautam in alta parte daca de ceva dar nu cred ca o sa fie cazu.
:butt: Vad ca te cam speli pe maini in caz de rezervare "naspa"... Daca o sa fie "naspa" de noi, pentru tine o sa fie "supernaspa"... O sa-ti spuna lumea Rezervan, in loc de Razvan... :laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #96 on: May 05, 2010, 03:13:50 PM » |
|
P.s: Sper sa ajungem si sa ne placa. Daca doamne fereste e ceva naspa eu aflu odata cu voi. Adica sa nu aud : We.. unde p*** ne-ai adus. Mergem si cautam in alta parte daca de ceva dar nu cred ca o sa fie cazu.
:butt: Vad ca te cam speli pe maini in caz de rezervare "naspa"... Daca o sa fie "naspa" de noi, pentru tine o sa fie "supernaspa"... O sa-ti spuna lumea Rezervan, in loc de Razvan... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #97 on: May 05, 2010, 04:19:43 PM » |
|
:butt: Vad ca te cam speli pe maini in caz de rezervare "naspa"... Daca o sa fie "naspa" de noi, pentru tine o sa fie "supernaspa"... O sa-ti spuna lumea Rezervan, in loc de Razvan... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: tu de ce razi?  :what:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #98 on: May 05, 2010, 08:05:30 PM » |
|
De "Rezervan" :laugh:
Orar : - Ora incepere inscrieri : 8:30 - Ora terminare inscrieri : 15:00 - Verificari tehnice ale masinilor de concurs : incepand cu ora 9:00 - Ora incepere concurs : 10:00 - Ora terminare concurs : 18:00 - Festivitate premiere : 18:30 – 19:00 - Ora terminare eveniment : 19:00
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciprian
Membru
Treapta a 2-a
|
 |
« Reply #99 on: May 06, 2010, 09:26:29 AM » |
|
cine mai are un loc liber si pt mine in masina? eu nu pot sa merg cu masina
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mao_GTI
Membru
Treapta a 3-a
|
 |
« Reply #100 on: May 06, 2010, 07:32:28 PM » |
|
sa fac si eu anuntzu care il asteptati de mult si mai ales pt bogdan cuf: mergem cu duba adik 7 oameni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #101 on: May 06, 2010, 11:57:42 PM » |
|
s-a facut si echipajul... extraordinar :laugh: :laugh: si acesta este format din : Mao - Sofer Ciprian Guf - co-sofer :laugh: Slip + Xex Vlad Pozaru Marcel Cosmin (WEE) - daca o sa fim 8 in loc de 7 ______________ = trupa de soc de pe banchetele din spate !!! :laugh: :laugh: Ar mai fi un loc liber la Edi din cate am inteles. Zyz am inteles ca vrea sa vina duminica dimineata..  dar nu stiu nimic sigur.. Asta este o lista preliminara.. nu e batuta in cuie ! Daca este ceva in neregula, spuneti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #102 on: May 07, 2010, 01:56:47 AM » |
|
Ce sa mai zic  Rezervane abia astept sa te vad acolo ...and the gang ca o sa fie un mare BAANG. Sper sa ma tina cilindrul ala afurisit ca vad ca se ambitioneaza. Va salut cu respect. OSMS on the run  Cred ca in sfarsit o sa fie cea mai completa intalnire... doar ca lipseste pomputa..  ) si ZYZ... nu suport gandul ca vine duminica... miculleeee lamureste-nee.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mao_GTI
Membru
Treapta a 3-a
|
 |
« Reply #103 on: May 07, 2010, 09:20:31 AM » |
|
e ok si 8 in loc de 7 inkpem:))) pozaru esti cel mai mic din spate imi pare rau despre tine :laugh: stii k ai mai stst in spate :laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #104 on: May 07, 2010, 10:17:44 AM » |
|
Maaaama, vreau si eu cu baietii la gramada... Sa mearga altu' cu PAH-u'...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|