Old School Motorsport
February 10, 2012, 03:56:28 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Go Down
  Print  
Author Topic: DELTA DRAG CHALLENGE  (Read 5810 times)
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #30 on: April 18, 2010, 11:37:36 PM »

O gramada de E30 turbo... Da' nu-nteleg... Cine-i Constantin Sale, asta?

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #31 on: April 18, 2010, 11:48:57 PM »

e din osms de la iasi. care si el merita felicitat ca o sa ne reprezinte. daca mai ia si vre-un premiu ceva il pastram.  :laugh:
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #32 on: April 19, 2010, 08:35:26 AM »

e din osms de la iasi. care si el merita felicitat ca o sa ne reprezinte. daca mai ia si vre-un premiu ceva il pastram.  :laugh:

:laugh: Deci cu asemenea reprezentanti..si galeria trebuie sa fie la inaltime  :butt: :yes: Deja incepem sa tinem pumnii si sa numaram zilele!

Impossible is nothing!
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #33 on: April 20, 2010, 10:54:06 AM »

Ahaaaaaa, e vorba de Costel de la Iasi, aaa, siiiigur... da-l cunooosc. Mai mancam samanta'n Copou cate-odata, da, da, mi-aduc aminte... N-are el un ursulet verde?

Dincolo de gluma, ma bucur sa vad o grupa asa de vanjoasa. Cau cat mai tare, cu atat mai valoroasa victoria!

Bine, asta in cazul in care va fi victorie... Uite, de pilda, grupa mea ma face sa cred ca am sa ma duc la Tulcea pentru o plimbare si-o distractie si sa-mi verific timpul real pe sfertul de mila. Ca in rest...

Grupa S5
Popa adrian/Constanta /Seat leon turbo
Ricardo lepadatu/Buzau/porsche 997 turbo
Hulea Radu/Galati/Mitsubishi Lancer Evo 9 turbo
Pop Gheorghe/Oradea/porsche 997 turbo
Eduard Calota/Iasi/VW Corrado turbo
Bogdan Mocanu/Galati/Nissan Sunny/Pulsar GTIR
Cristian Ignat/Constanta/Subaru turbo
Adrian Cernea/Bucuresti/Subaru STI turbo

am sa va pun aici un link din care veti deduce usor cu cine voi avea de a face... Cu cei care detin cei mai buni timpi din Romania... HI, hi, hi.... Nu-i misto?

http://www.dragracing.ro/html/top.html

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #34 on: April 20, 2010, 11:31:11 AM »

auch..  :whatever: o sa fie  greu..  citeam acolo.. pulsar.. alea alea.. zic pfoai.. sa vezi ce merge si asta.. daca e ala rosu cu volan pe dreapta care il stiam de acum 2 ani.. care rupea subaru modificate.. pff... dar citind acolo am vazut si porsche 997 turbo.. care nu mai are nevoie decat de cateva setari ca sa rupa asfaltul.. parca pleaca de la 470cp nu? si 620NM din cate am citit.. (3.6 biturbo, AWD)  :what: :what:

Hai ca citesc acum de undeva mai multe detalii Smiley)) ca sa vada si altii cu cine trebuie sa te bati !

0-100 3.5s , max speed 310 km/h, 1/4 mile - 11.4s (stock si in conditii excelente)

ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #35 on: April 20, 2010, 01:01:18 PM »

E foarte misto. E misto pentru oricine numai sa aiba ocazia sa se aseze la start cu oricare din masinile alea, cu atat mai mult sa castige. Si o sa castigi, chiar de-ar fi sa te impingem toti pana la finish. Bafta mare si tupeu murdar, ca ai cu ce. Noi o sa fim acolo cu tine. De data asta nu ma bag, sa nu te eclipsez, da' la urmatoarele curse sa stii ca vreau si eu o cupa  :laugh:

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #36 on: April 20, 2010, 01:51:00 PM »

Inseamna ca in cazul meu care cad in grupa cu Costel o sa am nevoie de toata impingerea voastra ca sa bat si eu vreo 2 Smiley)

Sper sa fiu si eu prezent sa ne intalnim cu totii mai ales ca o sa fie cald si frumos. Perfect pentru o reuniune OSMS.

E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #37 on: April 20, 2010, 07:13:06 PM »

auch..  :whatever: o sa fie  greu..  citeam acolo.. pulsar.. alea alea.. zic pfoai.. sa vezi ce merge si asta.. daca e ala rosu cu volan pe dreapta care il stiam de acum 2 ani.. care rupea subaru modificate..

Pulsarul e cel de care zici tu numai ca din cate am mai urmarit eu evolutia masinutei pe diverse site-uri volanul i-a fost mutat pe stanga, capota a fost facuta la comanda in Bucuresti, integral din carbon + alte modificari asa ca... va fi un oponent bunicel ...DAR PAH-ul are galerie serioasa asa ca ii tinem pumnii la maxim!!!! Wink

Impossible is nothing!
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #38 on: April 20, 2010, 07:35:23 PM »

Ahaaaaaa, e vorba de Costel de la Iasi, aaa, siiiigur... da-l cunooosc. Mai mancam samanta'n Copou cate-odata, da, da, mi-aduc aminte... N-are el un ursulet verde?

Dincolo de gluma, ma bucur sa vad o grupa asa de vanjoasa. Cau cat mai tare, cu atat mai valoroasa victoria!

Bine, asta in cazul in care va fi victorie... Uite, de pilda, grupa mea ma face sa cred ca am sa ma duc la Tulcea pentru o plimbare si-o distractie si sa-mi verific timpul real pe sfertul de mila. Ca in rest...

Grupa S5
Popa adrian/Constanta /Seat leon turbo
Ricardo lepadatu/Buzau/porsche 997 turbo
Hulea Radu/Galati/Mitsubishi Lancer Evo 9 turbo
Pop Gheorghe/Oradea/porsche 997 turbo
Eduard Calota/Iasi/VW Corrado turbo
Bogdan Mocanu/Galati/Nissan Sunny/Pulsar GTIR
Cristian Ignat/Constanta/Subaru turbo
Adrian Cernea/Bucuresti/Subaru STI turbo

am sa va pun aici un link din care veti deduce usor cu cine voi avea de a face... Cu cei care detin cei mai buni timpi din Romania... HI, hi, hi.... Nu-i misto?

http://www.dragracing.ro/html/top.html

Cred ca asa m-a facut mama pe mine dar eu sunt mai optimist de felul meu si ma gandesc si la cealalta varianta in care o sa ai nevoie de oglinda retrovizoare. Intrebarea mea este cum ai sa te simti tu atunci ?
Intradevar este o grupa extrem de grea si nu putem sti la ce sa ne asteptam dar un lucru e singur: Corraptorul e o masina care intrece asteptarile. Deci.. cine stie..!
Ca in bancul ala:
In germania, unde te uiti, pe strada vezi doar om bogat si om bogat.
In america vezi si om bogat si om sarac
...
In romaniaaaaaa .. Om trai si om vedea !  :laugh:
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #39 on: April 20, 2010, 10:09:44 PM »

m.. nu vad ce e asa interesant ca si-a schimbat volanu pe stanga sau ca are capota de carbon.. adica la raport putere greutate..e destul de mica diferenta.. (legat de capota ma refer) iar astea toate nu prea intra la modificari pentru castig de putere.. dar oricum daca vin porsche-urile.. e cam groasa treaba.

p.s. zi si mie unde ai gasit detalii despre capota de carbon facuta la comanda la bucuresti.. poate arunc si eu o intrebare de pret.. mersi

E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #40 on: April 21, 2010, 11:43:32 AM »

Modificarea de volan nu era semnificativa decat pt identificarea masinii ( dat fiind ca data trecuta cand a participat era cu volan pe dreapta) cat despre raportul greutate..castig de putere...iti scrisesem in post ca pe langa capota de carbon ( care mi s-a parut f interesanta) a mai facut si alte modificari...ECU nou...+ multe altelele....

http://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/88982-nissan-sunny-gti/page-25.html
« Last Edit: April 21, 2010, 11:57:42 AM by E.M.E » Logged

Impossible is nothing!
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #41 on: April 25, 2010, 02:08:44 PM »

Hai sa facem lista cu cine merge la Tulcea ca sa cautam cazare.

1. Razvan + Ancuta ? (in functie de ora la care plecam)
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #42 on: April 25, 2010, 02:12:10 PM »

1. Razvan + Ancuta ? (in functie de ora la care plecam)
2. Vlad + Cata
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #43 on: April 25, 2010, 02:19:47 PM »

Mada + ZyZ

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #44 on: April 25, 2010, 02:34:29 PM »

-Costel+TED  Wink

Eu zic ca,intii sa vedem care mergem, si vom face in asa fel incit sa stabilim o ora ca sa poata sa mearga toti cei ce vor sa mearga.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Go Up
  Print  

Jump to: