Sa mai continui acum, inca obosit, ce-a ramas de dimineata, cand eram buimac: A fost o experienta pe care o sa mai vreau s-o avem, indiferent care dintre noi sunt protagonistii diverselor intamplari sau actiuni interesante, cu continut surprinzator si final neasteptat. Zic "experienta", pentru ca spre exemplu, nu stiu ce e mai "interesant": sa fii in postura cuiva care face (multe) sute de kilometri doar ca sa se uite la altii fiindca masina defecta e-n parcare gata sa fie pusa pe platforma in loc sa fie pe pista, ori sa fii in postura unuia care face (multe) sute de km doar ca sa ajungi sa fii felicitat "pentru participare" (ca si cum n-ai fi putut sa "participi" la fel pe Cacaina) din cauza unui rahat de fier sucit, chestie pe care oricine caruia-i povestesti zice "aha, da, ce nasol...

nu ti-a intrat 3-ul...
cica"... Dar, in fine, fotbalul se joaca pe goluri, nu pe impresia artistica.
Prietenia e o care rara care se citeste greu daca nu vezi bine, si asta s-a vazut in eperientele prin care a trecut si trece OSMS-ul.
Costelus, imi pare rau ca n-am putut sa facem mai mult... Sa ne consolam cu existenta unei noi sanse in perioada imediat urmatoare.
Mercury, tu chiar ai mers tare, am inteles de la baieti... noroc ca nu te-ai lasat pacalit de ambreiajul ala!
Baieti!... FOAAARTE FRUMOS! FOAAAARTE TARE!
Stiu ca m-a ajutat cineva la start, sa vorbeasca cu tipul cu Mustangul, dar nu mai stiu cine... parca CUF era... ar trebui sa-i multumesc. Apropo de asta, pe viitor, va trebui sa existe si un asa zis "peste" pentru fiecare dintre cei care intra la bataie, care sa-i aranjeze "carnetelul de bal"... eu am simtit acut lipsa unui astfel de sprijin, noroc de un baiat din Bucuresti care mi-a aranjat intalnirile, ca altfel cred ca stateam si-acum pe aeroport degeaba. Mai avem de invatat!
Tigrisorule alb cu dungi negru-mate, trezeste-te si pune aici ce-ai facut in excursie, c-o sa-nceapa lumea sa joace X si O pe dungile tale alb-laptoase-lucios-perlate...
Eu am gasit 2 poze pe 4t (PAH cu Speedster si PAH cu Mustang), dar nu le pot urca fiindca sunt jpeg-uri.