Old School Motorsport
February 12, 2012, 07:05:39 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: posesor golf 2 gti 1.8 8valve---HELP  (Read 698 times)
svz-19
Treapta 1
*

View Profile Email
« on: February 14, 2010, 01:40:59 PM »

Salutare la toti!!!
Sunt posesorul unui golf 2 1.8.8valve gti din `85, am o mare problema la el...nu sunt meserias...dar daca mam mai murdarit de pe la o dacie de mecanica...nu am zis ca o sa imi fie mare greutate la el...asa ca incepem cronologic:
-masina am cumparato duminica trecuta de la un baiat foarte de treaba am dat 500E, avea o problema cu incalzirea motorului, pe care zic eu am rezolvat-o(am dat jos termostatul de tot)
-marti incercand sa urc prin spate la unirii...(pe la palatul copiilor) imi dadea in nas nu vroia sa mai urce deloc murea pe la 2500ture...ce am zis din ce am mai citit pe net ar fi filtrul de benzina....am dat comanda...a venit un filtru care se prinde cu colier are doar stuturi..la mine prinderea a fost cu olendere+surub- am tait de acolo si am prins filtru nou...intre timp am vazut si regulatorul ala de presiune despre care credeam ca e tot un filtru si lam anulat( ce am zis ca nare rost 2 filtre)...dupa ce am vazut ca nu merge si am afla ce era mam chinuit sa il prind inapoi si sa etansez acolo,
-miercuri sa ars pompa de benzina +releul de la alimentare...si a inceput toata distractia
-joi+vineri am schimbat pomap+releu, mam chinuit sa mai etansez furtunele ca nu erau etanse ceea ce facusem eu
-sambata am vazut ca mai curgea ici colo..am fost nevoit sa dau si pompa de presiune jos+cutia neagra...moment in care am vazut ca, cutia negra plangea la imbinari...am zis ca am puso...am luat poxilina am pus acolo am montat tot la loc nu mai avea pierderi pe nicaieri(din ce vedeam eu pe intuneric) dau cheie, cand sa o accelerez murea ..a avut si vreo 2 reprize cand nu statea la relantiu...etc..
Cam de aici a inceptu amintiri din copilarie...si pe aceasta cale ii multumesc lui slip, a fost primul care a inceput sa ma mai indrume (astazi duminica la o sapt de la marea achizitie)
Va rog cei care aveti habar si chiar timp liber ...ajutatima si pe mine...
« Last Edit: February 14, 2010, 08:52:31 PM by slip » Logged
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #1 on: February 14, 2010, 01:57:51 PM »

salut ! banuiesc ca ai k-jetronic de 116 cp ? La injectiie mecanice, k-jetronic conteaza foarte mult sa pui o pompa de presiune mare, adica 4-5 bari ! La k-jetrnoic trebuie vazut, masurat daca ajunge cel putin 4 bari.
svz-19
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #2 on: February 14, 2010, 02:01:00 PM »

la mine exista 2 probleme:
 nu am cu ce sa masor iar pompa care am cumparato cea de benzina din rezervor mam uitat pe net si baga 0.25 bar...presupun ca restul de presiune baga pompa de presiune de sub masina
 daca ar mai fi 1-2-3-4 colegi care sar oferi sa ma ajute cu indicatii la fata locului ar fi super....nu mai situ de unde sa ma apuc....a zis slyp ca imi da el cutia neagra  daca o mai are...

xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #3 on: February 14, 2010, 02:09:34 PM »

salut si bine te-am gasit.
1 la mana trebuia sa iti cumperi filtru care se prinde prin olendere. se gasesc. filtrul ala pe care l-ai pus tu acum are gaura de intrare si de iesire prea mici pentru debitul pompei.
2. probabil din cauza asta s-a ars si pompa de benzina.
acum intrebarea e daca pompa asta care o ai acum e noua sau sh.
pt ca daca e sh, e posibil sa functioneze dar sa fie obosita in sensul ca nu mai baga presiunea de care are nevoie k-jetronicul ca safunctioneze cum trebuie.
vezi cum rezolvi cu astea si ne mai auzim.
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #4 on: February 14, 2010, 02:12:09 PM »

la mine exista 2 probleme:
 nu am cu ce sa masor iar pompa care am cumparato cea de benzina din rezervor mam uitat pe net si baga 0.25 bar...presupun ca restul de presiune baga pompa de presiune de sub masina
 daca ar mai fi 1-2-3-4 colegi care sar oferi sa ma ajute cu indicatii la fata locului ar fi super....nu mai situ de unde sa ma apuc....a zis slyp ca imi da el cutia neagra  daca o mai are...

e vorba de pompa de benzina de sub masina.
da-mi add si poate ne vedem in cursul saptamanii vitoare sa vedem ce ai pe sub masina.
razvan_xex
« Last Edit: February 14, 2010, 02:15:17 PM by xex » Logged
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #5 on: February 14, 2010, 05:50:43 PM »

Razvan are mare dreptate in privinta filtrului, in sensul ca e foarte posibil ca limitarea de debit de-acolo sa fi ars pompa. As mai adauga ca injectia k-jetronic e foarte sensibila, si ca sa te poti baza pe ea trebuie sa fie in parametri cap-coada, in consecinta degeaba cumperi filtru daca tie-ti scapa presiune pe la distribuitor. Foarte important e ca presiunea in distribuitor sa fie in jur de 4.6 bar, deci evident pompa trebuie sa duca mai mult. Contrapresiunea din distribuitor trebuie sa fie cam de 1.4 bar, adica presiunea cu care este impins cuiul pontou la ridicarea platanului. Presiunea in injectoare ar trebui sa fie de macar 3.5 bar, ca sa fii sigur ca-ti deschid toate si nu te trezesti cu pistoane topite. Daca ai nevoie de un manometru pentru masurarea presiunilor in sistem, iti pot imprumuta. De ajutat din pacate nu te pot ajuta decat cu informatii, din cauza timpului. Mai sunt manuale de reparatii, documente, how-to-uri, etc. Orice ai nevoie, poti cere. Dar trebuie sa ai in vedere ca nici poxipolul, nici taiatul furtunelor nu rezolva probleme cu adevarat. Spor la munca si tine-ne la curent.

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
svz-19
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #6 on: February 14, 2010, 10:49:50 PM »

sincer sunt lucruri care ma depasesc sa le fac de unul singur....cred ca am sa apelez la razvan....si am sa imi iau o pompa directa de 5-6 bar....si anulez cea de presiune...dar sa vad cum stau cu oferta din partea lui....defapt sa vad ce oferte are el...si daca ma incadrez .....
svz-19
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #7 on: February 16, 2010, 10:26:46 PM »

exista un coleg pe aici care se pricepe la injectie k-jetronic si are timp liber....as vrea sa ma ajute sa remediez/reglez unele defectiuni la masina....nu e pe ochi frumosi
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: