Multumesc tuturor pentru aprecieri
Razvan, eram in treapta 1, daca dau a 2-a nu pot sa rup aderenta, e slab motorul..
E foarte nasol sa inveti sa te invarti sau sa controlezi masina in rondul ala, acolo e fain sa te invarti cand deja stii ce si cum se face.... cat a fost zapada am luat deja de doua ori bordurile alea, noroc ca era zapada mare si ma oprit..
Ma uitam si in seara asta, ca am fost acolo, si la un momentdat am accelerat masina dar in loc sa rupa aderenta si-a luat viteza si am intrat pe pietris, ma indreptam cu viteza inspre un "perete de beton" de pe margine , si cand nu mai aderenta pe fata, degeaba franezi, degeaba iei stanga/dreapta de volan... ca prin minune m-am oprit la cativa centimetri de betonu ala.... asa ca daca aveam o parcare mare, unde sa stii ca daca o pierzi nu ai ce sa patesti, sau ii dai mai tare sa vezi cum reactioneaza masina, nu ai nici un obstacol nu ai de ce sa te temi... dar cand esti inconjurat de borduri, si locul stramt, si mai esti si incepator, pe langa ca risti cam tare te inveti si mult mai greu...
Hai ca deja v-am plictisit :butt: