Old School Motorsport
February 10, 2012, 03:16:55 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Poll
Question:
Total Voters:

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Un topic (poll) simplu ! cerculete !  (Read 1284 times)
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« on: January 31, 2010, 01:47:34 AM »

Fac topicul asta .. ca sa-l ambitionez pe Bogdan CUF !!! sa se antreneze si sa performeze!  :laugh:

Asadar.. aici se voteaza OBIECTIV !!! Pui un vot la filmuletul care iti place mai mult. (bineinteles ca vor exista pareri care nu vor avea legatura cu activitatea din filmulete, dar fiind la "diverse" se accepta orice )

Deci : avem 2 filmulete prezentate mai jos. Care din ele merita votul pozitiv ? facand abstractie de soferi !  :laugh:

Multumim !

Care va place mai mult ?

Primul :

Al doilea :

Oricum.. felicitari pentru masina. Una peste alta, desi motorul e in starea .. de veghe  :laugh: dupa ce a trecut pe la cei mai "mecanici" .. am reusit sa scoatem ceva. Un grup sudat, un cauciuc de ars, un pic de ambitie si benzina pe cat posibil. Cam asa am ajuns sa ne antrenam.. Maine poimaine o sa ne salte politia ca stricam asfaltul.
Romania.. I love you !  :laugh: :laugh: so maci !
« Last Edit: January 31, 2010, 02:01:26 AM by slip » Logged

CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #1 on: January 31, 2010, 02:05:02 AM »

da, mai frumos e in primul filmulet, oricum mai ai nevoie de antrenament pustiu  :laugh:

In al doilea film, eram eu, nici nu stiam ca sunt filmat, mai vorbeam si la telefon, dupa ce am terminat de vorbit la telefon mi-am dat seama ca ma invart  :whistle: :blindfold: :canadian:

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #2 on: January 31, 2010, 09:35:29 AM »

Mie-mi place al doilea, ca-i mai palpitant... Am stat cu sufletul la gura sa vad daca jalonul supravietuieste. Eh, n-a reusit, saracul.

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
rusu455
Banned
Treapta a 2-a
*

Andrei_mafia_64
View Profile
« Reply #3 on: January 31, 2010, 10:42:42 AM »

mie imi place primul filmulet doar la sfarsit Wink oricum amandoi ati vacut o treaba excelenta...respect si gume arse in continuare :laugh: :laugh:
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #4 on: January 31, 2010, 11:17:54 AM »

Bogdanel...felicitari pentru amandoua filmuletele. Ma bucur sa vad ca primul nivel deja nu mai reprezinta o problema. Al doilea filmulet pare sa fie facut dupa primul (ca timp), pentru ca pari sa controlezi mai usor masina. Deci votul meu merge pe al doilea. Astea fiind zise, astept sa te vad la cercuri "din lung" si schimbari de masa. Dupa astea, un motor putin lucrat si esti gata de spectacol. Si avand in vedere ca avem 3 talentati posesori de ursuleti, astept cu nerabdare sa va vad dand lectii de sincroane. Hai ca se poate !

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #5 on: January 31, 2010, 11:59:32 AM »

edi, ai  vazut ce inima are slip?mia si bagat pe gat"jalon=50lei"  :laugh: si chestia cu atinsul jalonului era calculata, vroiam eu sa mut jalonul sa mai schimb locul de invarteala  :whistle: :what: Cheesy

oricum, pentru inceput zic eu ca e ok, partea proasta e ca nu avem un loc pentru antrenament, pe strada nu poti face multe...

rusu455
Banned
Treapta a 2-a
*

Andrei_mafia_64
View Profile
« Reply #6 on: January 31, 2010, 12:30:46 PM »

da Wink probabil k ati vazut in primul filmulet cum a iesit cu roata dreapta spate de pe strada si era sa il stropeasca pe cameraman =))..iar si voi ati ales locul perfect de cerculete,fix pe strada  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #7 on: January 31, 2010, 01:51:01 PM »

OIoioioioioioioioi :laugh: :laugh: :laugh:

Ambele sunt bune (dupa parerea mea) dar se vede putin diferenta de antrenament, asa ca Bogdanel pune-te pe antrenamente ca te descuri foarte bine Wink

rusu455
Banned
Treapta a 2-a
*

Andrei_mafia_64
View Profile
« Reply #8 on: January 31, 2010, 01:56:14 PM »

predau lectii de alunecari pe zapada cu frana de mana :laugh: :laugh: :laugh: pentru mai multe informatii suna la 112 Wink
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #9 on: January 31, 2010, 01:59:21 PM »

iar si voi ati ales locul perfect de cerculete,fix pe strada  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

rusule am vrut sa ma  dau pe campu ala frate da nu aveam pe unde sa cobor, era santul prea mare,...  :scared: :snore: :no:

ma tinea slip ca eu vroiam sa ma duc....

vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #10 on: January 31, 2010, 02:04:00 PM »

amandoua sunt faine   :tease:, clar ca se vede ca aveti experienta la drifturi.  Pt inceput e bun pt voi, dar cu timpul o sa ajungeti mari drifteri, adica Costel, Slip si Cuf.  :yes:
rusu455
Banned
Treapta a 2-a
*

Andrei_mafia_64
View Profile
« Reply #11 on: January 31, 2010, 02:08:51 PM »

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: pe unde e ?
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #12 on: January 31, 2010, 03:21:18 PM »

am mai pus azi pe youtube inca un filmulet din rond. aceeasi masina, acelasi motor distrus, rezultat bun zic eu ..la cat de prost trage masina....

IS 43 EMI
Treapta a 4-a
*

Dangerous!

don.emytzu@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #13 on: January 31, 2010, 04:57:01 PM »

deci votul meu merge spreeeee.....CUF  Cheesy Cheesy

4x4 = 16
KAmikazee
Treapta 1
*

KAmikazee2005
View Profile Email
« Reply #14 on: January 31, 2010, 05:59:42 PM »

BV Cuf.. progresezi repede si sigur...  Embarrassed imi place ca v-ati ambitionat amandoi si chiar dak motoru nu e in mintile lui ati facut treaba...felicitari cuf si felicitari si slip Wink)

BMW E30... 325 12v Wink)
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: