Old School Motorsport
February 12, 2012, 06:52:30 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Astra F - IS 24 GHE  (Read 685 times)
mihai85
Treapta 1
*

View Profile Email
« on: February 09, 2010, 06:07:22 PM »

Salut, ma numesc Mihai Gheorghe, dar prefer sa mi se spuna Adi (de fapt asa imi spune toata lumea :embarrass:).
Masina mea este un Opel Astra F, an 1992, motor 1.4 / 82 CP. Ca si imbunatatiri (pt ca momentan nu pot sa le numesc modificari, modificarile serioase vor incepe in primavara anului viitor) sunt : jantele OZ Ruote, geamuri fumurii, sistemul audio Pioneer: 4 boxe, head-unit si woofer, o capota badboy care mai tre lucrata la ea, grila radiator sport de la FK Automotive

Mi-ar placea sa particip si eu la intilnirile OSMS(numai sa ma fac bine pt ca acum ma lovit un varsat de vant cu destul de multe complicatii) daca nu va deranjez.

Cateva poze cu masina din septembrie 2008, in diferite stadii.
rusu455
Banned
Treapta a 2-a
*

Andrei_mafia_64
View Profile
« Reply #1 on: February 09, 2010, 06:35:26 PM »

Pentru inceput,Salut
Masinutza arata bine,tin minte ca am vazuto anu trecut prin Podu Ros,dar nu stiu exact daca erai tu :laugh: :laugh:Asteptam cu toti schimbarile majore pe masina,si niste poze din 2010 :laugh: :laugh: Wink
« Last Edit: February 09, 2010, 06:50:36 PM by slip » Logged
mihai85
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #2 on: February 09, 2010, 06:43:24 PM »

In Podu-ros? Unde? Cine? Masina e mai mult condusa de viitoarea mea sotie decat de mine. Eu ma bucur de ea numai sambata si duminica. In rest servici si iar servici. iar schimbarile majore vor fi... dar dupa nunta, pt ca acum fff multi bani se duc in acea directie  Lips sealed Lips sealed
AAA! Poza din 2010... asta e...
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #3 on: February 09, 2010, 06:52:34 PM »

In primul rand, bun venit pe forum Cheesy si insanatosire grabnica  :yes: Cat despre masina, sunt curios ce planuri ai pentru ea, ne dezvalui cate ceva?

mihai85
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #4 on: February 09, 2010, 07:26:48 PM »

Nu e un secret ce vreau sa ii fac... numai sa imi permita situatia economica sa realizez tot ce vreau eu.
@Exterior: Clean Look, 2 culori, spoilere de GSI, jante mai mari, stopuri clare, faruri cu lupa si xenon...
@Interior: o retapitare totala a fetelor de portiere si banchete, 2 scaune sport.
Multe am in cap... si sper sa spot realiza tot ce imi doresc..

Cateva poze ca exemple, dupa care ma ghidez...
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #5 on: February 09, 2010, 07:59:14 PM »

bun venit iti urez si eu. bafta la indeplinirea planurilor si poate candva o sa aiba si inima de gsi ca pana la urma aia conteaza.
mihai85
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #6 on: February 09, 2010, 08:56:41 PM »

In primul rand multumesc de primirea calda pe forum... Embarrassed
Intentionez sa cumpar un GSI din afara si sa pun tot de pe el pe a mea. Inclusiv un SFI... :pray:
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #7 on: February 10, 2010, 12:13:48 AM »

Bun venit pe forum, frumoasa masina, si vad ca intentiile tale sunt bune. Iti urez mult succes si sa iasa asa cum iti doresti. Oricum, sa ne tii la curent cu toate noutatile, ok?  Cheesy

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #8 on: February 10, 2010, 12:28:25 AM »

Bine ne-ai gasit  :laugh:. Stim cu totii cum e sa-ti doresti din ce in ce mai mult, suntem toti prinsi de sindromul asta. Sper sa ne vedem la intalniri. Bafta cu proiectul si ai in vedere ca nimeni nu stie mai bine decat tine ce inseamna un tuning reusit. Fiecare isi face masina in modul sau. Tot ce-ti trebuie e multa, multa documentare si...putin noroc la bani.

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: