Old School Motorsport
February 12, 2012, 06:58:02 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: TuningShow by NSL - Piatra Neamt  (Read 621 times)
Cartman
Treapta 1
*

nsl_cartman
View Profile WWW Email
« on: October 10, 2009, 04:03:07 AM »

Asa cum spune si titlul, pe 25 octombrie, orele 10:00, va avea loc in parcarea Stadionului Municipal Piatra Neamt ceea ce se vrea cel mai mare eveniment auto din oras.

Va invitam sa participati la urmatoarele categorii pentru expo, ce vor avea ca premii cupe si diplome:

- BEST INTERIOR
- BEST EXTERIOR
- BEST EXOTIC
- BEST SOUND
- BEST PAINT
- BEST AUTOHTON
- BEST BURN (premiu special)
- MISS OF THE SHOW (premiu special)

Invitati de onoare:
* primarul Gheorghe Stefan
* viceprimarul Dragos Chitic

!!! Inscrierile se vor face la fata locului, incepand cu ora 9:00

Contam pe voi si va asteptam in numar cat mai mare la Piatra Neamt!
« Last Edit: October 10, 2009, 04:05:26 AM by Cartman » Logged

No Speed Limit
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #1 on: October 10, 2009, 10:09:51 AM »

Suna interesant, facem o plimbare? ce spuneti?

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #2 on: October 10, 2009, 07:09:53 PM »

Ar merge, mai ales ca tocmai am descoperit ca nu mai am ITP de pe 13 septembrie!!!

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #3 on: October 10, 2009, 08:52:33 PM »

Shocked :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ce tare !!  :laugh: :laugh:
eu rad.. care am mers juma' de an fara itp si asigurare  :laugh: :laugh: dar m-am invatat minte.. si mai mult de o luna nu trec  :laugh: 

eu unul.. ma bag.. nu am masina de expo.. dar merg.. poate fac un burn ceva.. de distractie. Ori ca stam in Iasi si ne distram...ori ca tragem o fuga la Piatra.. tot cam pe acolo suntem.. ca si subiect.. Doar ca  : 1) acolo putem participa la ceva -  si 2) se investesc bani de benzina Tongue  :laugh:
poate facem totusi un echipaj ca e aproape.. si de obicei ne face placere sa mai iesim la un drum impreuna.
Macar cat mai e vremea frumoasa...

Cartman
Treapta 1
*

nsl_cartman
View Profile WWW Email
« Reply #4 on: October 10, 2009, 11:45:58 PM »

va asteptam cu mare drag pe toti...ca intotdeauna....si mai ales pe Edy ca participant...si pe restu bineinteles  Wink

PS: un pont pt slip: premiul la best burn il dam in primul rand pt cel care reuseste sa tina masina pe loc,constant, fara sa fuga prea mult in fata, si in al 2lea rand...pt cantitatea de cauciuc care o arde....asta nu inseamna ca neaparat trebuie sa pocnesti cauciucul....poti folosi si metode aditionale cu ulei pe roata sau etc....fii invetiv  :yes:
« Last Edit: October 10, 2009, 11:48:56 PM by Cartman » Logged

No Speed Limit
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #5 on: October 11, 2009, 02:25:09 AM »

pai deja unul care are nevoie de 5 oameni sa-i tina masina si ulei pus sub roata zic eu ca este mult mai slab ca unul care reuseste sa faca toata treaba de unul singur fara nici un fel de ajutor si aici bateam un apopo la cei cu tractiunea fata care de obicei trebuie tinuti pentru a reusi burn.
Cartman
Treapta 1
*

nsl_cartman
View Profile WWW Email
« Reply #6 on: October 11, 2009, 03:08:24 AM »

daca pui destul ulei sub roata ai sa vezi ca din 5 oameni mai trebuie maxim 1 sau chiar nici unul....nu conteaza metoda folosita pt a face burn-ul...se pot folosi si 10l de ulei....oricum e un dezavantaj daca masina e tinuta de mai multe persoane....nu zice nimeni sa nu fie masina tinuta deloc (desi unele masini cu tractiune fata pot face si singure....chiar daca la inceput fuge de pe loc dar putin) dar nici sa te tina o armata de oameni....asa iti bagi picioarele legi masina de copac si gata...ca pe cocalari.ro....ati inteles unde bat eu  Kiss

No Speed Limit
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #7 on: October 11, 2009, 10:42:41 AM »

ideea e ca sunt omuleti cu tractiune fatza care nu au o frana de mana prea buna.. si trebuie tinuti.. chiar daca pun ulei la roata. Mnah,...voi faceti regulamentul, voi stiti ce-o sa iasa.  Cheesy mie unu nu-mi trebuie ulei ca am tractiune spate si e relativ usor sa faci burn. Eu unul ma gandeam ca un burn frumos nu e neaparat intr-un singur loc, pentru ca ar fi simplu. Ma gandeam ca te lasa sa faci un fel de freestyle in care sa arzi cauciucul(ii mai dai drumul, te mai duci stanga dreapta..zic si eu  :laugh: ). Dar e bine de stiut. Multumim ca ne-ai spus. Spor la organizat.

Cartman
Treapta 1
*

nsl_cartman
View Profile WWW Email
« Reply #8 on: October 11, 2009, 05:10:04 PM »

fisa de inscriere online pt cei ce nu pot ajunge de la ora 9

No Speed Limit
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: