Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
The Bear is gonna get you...
|
 |
« on: August 01, 2007, 08:14:06 AM » |
|
Am cateva idei legate de masina mea... dar din pacate nu stiu cum ar iesi mai bine, asa ca as avea nevoie de un virtual tuner sa imi puna in practica ideile, sa stiu si eu pe ce ma axez. Are cineva idee cui tre sa-i dau un suc/bere sa se joace putin cu masina mea (virtual off course)....
|
|
|
|
|
|
Old School MotorSport, for now, for ever.....
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #1 on: August 01, 2007, 11:20:52 AM » |
|
ursule... eu nu am mai lucrat de multa vreme... si e posibil sa nu iasa prea bine...dar as putea incerca.. inainte sa ma bag in comunitatea iasi...aveam la avatar pe 4t.. membru VT.. k mai faceam si eu masinutze  din pacate m-am lasat de desene si m-am apucat de condus  so... as putea incerca daca vrei si daca nu e altcineva dispus sa incerce.... mnah.. cum vrei  bafta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
|
 |
« Reply #2 on: August 01, 2007, 11:41:05 AM » |
|
Nu imi trebuie arta si meserie... de exemplu vreau sa vad cum ar arata masina foliata cu negru mat pe capota, cupola si portbagaj... pana unde ar da mai bine.. (numai capota, sau foliata pana la linia laterala).... cum ar arata cu un anume spoiler fata, asta daca nu gasesc deja imagini cu el... deci chestii relativ simplute. las ca ajungi tu acasa si discutam mai pe larg pe tema asta. XEX-u zicea ceva de Sleepy85 de pe 4T, sa vad... poate il aduc vineri la intalnire sa discut cu el live... nu stiu de ce dar sunt sigur ca ar mai fi oameni din club interesati de VT.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Guest
|
 |
« Reply #3 on: August 01, 2007, 06:29:15 PM » |
|
Ai dreptate ursule, cand vine vorba de tuning direct pe masina proprie, sigur e multa lume interesata. Uite pe mine m-ar interesa de exemplu cum ar da masina mea cu alte jante, pe 16. Am jantele, am masina, dar cumva...nu gasesc kit-ul de Corel  . Sau o fi lenea de vina ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
|
 |
« Reply #4 on: August 01, 2007, 09:24:49 PM » |
|
Pai eu spun sa intram in discutii cu Sleepy de pe 4T si sa incercam sa il aducem la intalnire vineri. Poate il desemnam VT oficial pentru OSMS. Omuletul are talent si ar fi super util cu machetele virtuale.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Guest
|
 |
« Reply #5 on: August 01, 2007, 10:18:46 PM » |
|
E o idee super buna. Ori asteptam pe Andrei ca-l cunoaste, ori ii trimit un pm. Cum vrei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
|
 |
« Reply #6 on: August 02, 2007, 07:11:17 AM » |
|
Mai bine asteptam sa vina Andrei, nu e o graba foarte mare la mine. Deocamdata banii se indreapta in alta directie si aia nu e masina, deci eu personal mai am de asteptat putin pana sa continui ce mi-am pus in cap. Nu stiu restul cat de tare se grabesc, deci sa isi dea si ei cu parerea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HotWheels
Treapta a 2-a
Dacia Addicted
|
 |
« Reply #7 on: August 03, 2007, 06:25:27 PM » |
|
As putea incerca si eu daca vrei... m-am mai jucat si eu candva cu VT-ul.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
|
 |
« Reply #8 on: August 03, 2007, 09:36:38 PM » |
|
Alina are o singura fixa la ora actuala. Sa platim sala pentru nunta.... dupa aia imi da mana libera in limita posibilitatilor, normal. Dar deocamdata imi adun idei... si atat. O sa le pun si pe astea in aplicare incet, incet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #9 on: August 06, 2007, 02:08:20 PM » |
|
 Ntz ntz....ce sa-i faci...femeile astea sunt mai cerebrale...eu tin sa te contrazic Costane...nu va fi alaturi de el...deja il sustine in ceea ce vrea sa faca...doar ca e alta ordine in < lista> atata tot....eu va urez bafta si cu gasitul salii perfecte....si cu modificatul masinutzei...  ca sa va ducem la alatar in convoi de claxoane 
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #10 on: August 06, 2007, 07:56:25 PM » |
|
asa...acuma ca sa fie subiect  bagi o poza ..ceva? sa modific? sau astepti sa vb cu sleepy... ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
|
 |
« Reply #11 on: August 06, 2007, 09:35:26 PM » |
|
Da nu mai bine iei camera cu tine cand ne vedem si faci cateva cadre profi? Ca daca fac cu aparatul meu....  . O sa ii fac maine cateva poze pe timp de zi si sper sa iasa cum trebuie. Daca nu, sa vedem cum facem sa o trajem in poza cu al tau.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|