ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« on: December 15, 2009, 03:09:28 PM » |
|
Care are chef de o bulgareala si o invarteala mai pe seara? Haideti la o joaca ori pe la Carrefour, ori pe la Palat, ori...pe zapada :clown:
|
|
|
|
|
|
I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #1 on: December 15, 2009, 04:35:20 PM » |
|
din cate vad eu la vreme, va ninge pana vineri, poate lasam pe vineri si mergem unde am fost si anul trecut , unde XeX si-a rupt aproape spatele :laugh:, slip capu :laugh: ZyZ s-a ratacit prin camp, :laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #2 on: December 15, 2009, 04:57:47 PM » |
|
Eu nu m-am ratacit, da ? Am plecat doar putin in explorare. Si din greseala am ajuns la baza militara. :gum:
|
|
|
|
|
|
I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #3 on: December 15, 2009, 05:35:14 PM » |
|
unde ai fost somat !! :laugh: :laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #4 on: December 15, 2009, 05:41:44 PM » |
|
unde ai fost somat !! :laugh: :laugh:
Intr-un mod aproape pasnic :embarrass:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #5 on: December 15, 2009, 06:03:27 PM » |
|
pac pac.. parpac.. mainile sus.. care maini frate ca n-am decat 2 ..si tin volanul cu ele :laugh: Oh shit.. am ras-o :laugh: PAAA !! :laugh:
hai ca ne vedem diseara la costel in fata de unde mergem pe terenul de joaca si trecem la distractie apoi.. Ne vedem pe la un 8 .. 8 jum? e ok asa? oricum ne auzim la telefon ca pe forum e cam din scurt.
Bafta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #6 on: December 18, 2009, 11:47:23 AM » |
|
Revin cu noutati. Sensurile giratorii de la Carrefour...mana cereasca. Cred ca merg si pentru cei cu fata. Dar pentru spate sunt...geniale.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #7 on: December 18, 2009, 12:07:54 PM » |
|
Sa vezi la 4x4 :yes: :yes: :yes:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #8 on: December 18, 2009, 12:43:08 PM » |
|
am fost putin pe acolo...aseara  4x4.. alea alea  nebunie  ) ne vedem diseara sus in copou sau la family? zic mai degraba sa ne vedem in family ca tot e frig afara si ninge si dupa ce bem un ceai mergem la terenul de joaca  e ok asa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #9 on: December 18, 2009, 12:49:43 PM » |
|
De ce nu ne vedem undeva si mergem direct la joaca? Ca ceai putem bea si-acasa, fara sa mai dam banii pe care a putea sa-i dam altmineri pe cadouri...pentru noi :laugh: ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #10 on: December 18, 2009, 01:38:48 PM » |
|
Ohh boy oohh boy
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #11 on: December 18, 2009, 02:39:23 PM » |
|
HA !!! mi-am facut fermoarul de la cojoc :laugh: :laugh: diseara..va dau ceatzaaaa  numai in picioare stau pe banneru ala :laugh: mi-am pregatit de data asta fularul, fesul, si ochelarii de protectie.. ca sa si vad pe unde mergem :laugh: :laugh: la 50 la ora e cam dificil sa ramai in picioare daca nu vezi pe unde mergi :laugh: si mai ales.. cu zapada aia marunta si inghetata in ochi :laugh: HA ! ne vedem diseara la treaba.. Bafta :yes:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #12 on: December 18, 2009, 02:44:15 PM » |
|
Weeeeeeeeee trisorule...tu de asta ne spui acum de ochelari de protectie si alte cele..ca sa nu mai avem timp sa ne pregatim ....  dar s-ar putea sa ai vreo surpriza... :butt: P.S ai uitat de manusi  :whistle:
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #13 on: December 18, 2009, 02:52:08 PM » |
|
am si manusi.stai linistita  am cam tot ce trebuie.. chiar si combinezon de fash :laugh: si sper sa ajung si cu surpriza diseara.  :laugh: :laugh: o sa fie nebunie ! care aveti niste sfoara. sa aduceti diseara.. Sfoara groasa.. o shufa ceva.. nu panarame !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a