slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« on: November 24, 2009, 12:46:42 PM » |
|
Am facut un topic nou pentru ca apar filmulete de la campionatele europene din 2009 si nu are rost sa aglomeram sectiunea "haioase" Asa ca fac topicul asta special pentru drift. Aici o sa puneti poze sau filmulete de la evenimente, sau impresii legate de ceea ce se intampla in alte tari cand vine vorba de drift. Cred ca cel mai tare site de pana acum cu filmulete legate de drift e Vimeo. Si din punct de vedere calitativ cat si din punct de vedere al materialelor prezentate aici. Asta e unul din ele filmat in 2009.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #1 on: November 24, 2009, 03:38:04 PM » |
|
masina aia de politie e criminala ar fi frumos sa se faca si la noi un circuit pe la Piata Constitutiei daca la rusi se poata in Piata Rosie
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #2 on: November 25, 2009, 09:12:04 PM » |
|
Si pt cei ce doresc ceva mai profi facut si stiu cata munca si bani se baga in asa ceva, dar si pt cei ce vor sa vada ceva mai placut am asta: http://www.clashproduction.com/blog/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #3 on: December 16, 2009, 07:33:09 PM » |
|
ca tot am intrat aici, sa va arat si un filmulet care imi place mie  , meserias omu :yes:
|
|
|
|
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #4 on: December 16, 2009, 07:35:20 PM » |
|
Dar pt 10 secunde de distractie maxima..tot s-ar merita :whistle: 
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #5 on: December 16, 2009, 07:42:23 PM » |
|
eh, mai tare te starnesti, si pleci acasa suparat, fugarit, injurat, si alte cele :laugh:
|
|
|
|
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #6 on: December 16, 2009, 09:59:09 PM » |
|
avem noi locul nostru unde ai cat spatiu vrei si nu ne deranjeaza nimeni.. absolut nimeni ! putem sta si toata noaptea daca ne tin chilotii.. care oricum se uda in primele 10 min..apoi e test de anduranta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #7 on: December 16, 2009, 11:17:25 PM » |
|
avem noi locul nostru unde ai cat spatiu vrei si nu ne deranjeaza nimeni.. absolut nimeni ! putem sta si toata noaptea daca ne tin chilotii.. care oricum se uda in primele 10 min..apoi e test de anduranta  Oohhh goody...ar trebui sa ne comandam niste pantaloni waterproof  ...dar daca se lasa cu distractie ce mai conteaza :yes: :butt: poate o facem lata vineri 
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #8 on: December 17, 2009, 10:04:22 AM » |
|
Nu va deranjeaza nimeni nici la Carrefour, nici la Kaufland. Eu ma joc in fiecare seara pe-acolo, fara sa se lege nimeni de mine. Daca esti baiat simtit si nu te-nvarti ca un kamikaze cu 90 pe ora, baietii stau si se uita, ca doar ce-i frumos si paznicului place. Plus ca fiind asfalt dedesubt, masina e mult mai controlabila si te poti simti mult mai bine. Pentru ce prostii avem noi in plan totusi, nu exista loc mai bun decat auăr sicrit haidaut. Vineri...se stie, o sa fie comedie :laugh:
|
|
|
|
|
|
I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #9 on: December 17, 2009, 10:10:01 AM » |
|
OOOhhh good....sper sa fie distractia incendiara :yes: :laugh:...ca s-au anuntat -17 C :scared:
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #11 on: December 17, 2009, 03:05:48 PM » |
|
ca idee e copiat dupa Ken Block..pacat 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #14 on: February 16, 2010, 02:02:30 AM » |
|
alt nivel. frumos. si mi se pare f greu sa controlezi unde sa iti ajunga fundul masinii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|