Old School Motorsport
February 10, 2012, 04:24:06 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 ... 8   Go Down
  Print  
Author Topic: BMW 318i E30  (Read 5411 times)
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #15 on: October 07, 2009, 03:15:08 PM »

pretul e acceptabil.. 400euro.. poate mai rupi un 50 sa zicem.. dar nu stii ce ai inauntru...
eu zic sa nu te grabesti.. ca o sa gasesti motor..bani sa fie !
anul asta se parea ca nimeni nu mai vinde 2.5 dar de cand cu moda asta noua.. cu V8-uri pe urs.. parca incep sa mai reapara si 2.5 -urile !

Asa ca .. nu te grabi.. gandeste-te bine !

ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #16 on: October 07, 2009, 03:40:11 PM »

Orice motor se poate verifica, chiar daca nu e pe masina, fie ca e luat acum, sau peste 10 ani (verifici compresia, dai baia jos si vezi cum arata segmentii), plus ca daca se omologheaza schimbarea de culoare, iesi mai ieftin daca omologhezi si motorul tot atunci. Eu personal am un "crez": daca ai prins pontul, inhata-l, ca de-aia se cheama ocazie. Efortul aparent pe care trebuie sa-l faci pe moment (nu te amagi, un efort tot o sa trebuiasca sa faci, motoare nu cresc in copaci) inseamna in astfel de cazuri o economie pe viitor. E posibil ca preturile sa scada acum, cu perioada asta tampita d.p.d.v. financiar. Parerea mea...hic.  :death:

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #17 on: October 07, 2009, 10:51:17 PM »

e bun pretul, numai ca inca nu ma bag, acum ma chinui sa rezolv partea cu vopsitoria/tinichigeria, apoi trec la pasul urmator, nici totul odata nu se poate, cel putin din punct de vedere financiar...
Astept acum un raspuns de la cineva, e posibil sa aduc un 325 din germania pentru motor si piese, numai ca nu e nimic sigur....

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #18 on: November 18, 2009, 10:46:04 PM »

Pffiuuu cat praf s-a pus pe aici :butt:

Am venit cu noutati, s-a mai facut ceva la masina :laugh:, incredibil dar adevarat, am rezolvat partea de tinichigerie, masina a fost chituita si data cu Filler, e cam gata de vopsit.Saptamana viitoare cred ca o aduc acasa Cheesy
Azi cand am ajuns la service am avut o surpiza maaaareee de tot, parbrizul meu era bucati :no: , nu stiu ce si cum s-a intamplat pe acolo, au vrut baietii sa il dea jos si poc, s-a facut bucatele, noroc ca mai am unul pe acasa, cam zgariat dar merge :butt: .
 Cam atat pentru azi, o sa vedeti in poze ce si cum s-a lucrat la ea. O sa va tin la curent cu ce se mai intampla Wink

slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #19 on: November 18, 2009, 11:31:42 PM »

bravo bre..am vazut si eu masina..  :yes: :yes: si stiu sa apreciez.. mai ales ca am trecut prin asta nu demult..
spor la bani..ce sa zic.. sa speram ca ramai sanatos.. si ca dupa ce o scoti de acolo , o sa ai timp sa te ocupi si de alte chestii legate de masina; motor, interior, chestii ..alea alea Cheesy

Ce sa zic.. Mult succes. Orice ai nevoie .. ca e piesa..ca e documentatie.. ca e mana de lucru.. ma suni, nu e problema Cheesy sunt alaturi de tine..si sper sa facem treaba in viitorul apropiat.

Te astept cat mai repede in rondu ala.. langa mine ..de-a latu'  :yes: :butt: sa facem ce ne place mai mult.

Bafta

sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #20 on: November 19, 2009, 12:38:22 AM »

:hungry: Vesti bune!

Hai mai repede cu ea pe strazi :yes:

A..si pregateste-ti caucioce de pe acuma :laugh:

ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #21 on: November 19, 2009, 08:45:52 AM »

Spor la munca, Bogdanel. Ia zi...spoilerul ala e nou sau reconditionat ?

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #22 on: November 19, 2009, 11:29:15 AM »

buna treaba bogdane ! bafta la ales culooarea  :laugh: !
mao_GTI
Membru
Treapta a 3-a
*

View Profile Email
« Reply #23 on: November 19, 2009, 12:59:10 PM »

felicitari Bogdan pt k usor usor incepi sa aduci masina intr-un staiu mult mai bun si k se aporpie s sarbatorile ce sati zic..: HAI CU URSU!
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #24 on: November 19, 2009, 01:42:22 PM »

Bravo, baiatu' taichii! Hai, cu hais' si cea', si poate iesi cu ea la arfiticii! Tin'te tarre!

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #25 on: November 19, 2009, 02:23:11 PM »

iti faci un cadou de Craciun in avans.Mult spor pe mai departe

Impossible is nothing!
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #26 on: November 19, 2009, 03:51:40 PM »

hai mai răpidea ! bafta.
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #27 on: November 19, 2009, 04:04:50 PM »

Hai multzamesc la tati :yes: . chiar acum, cand scriu aceste randuri, vopsitorul isi face treaba Cheesy cred ca pe luni-marti o aduc acasa.

ZYZ , spoilerul ala e reconditionat, si sunt foarte bucuros ca a iesit ca nou, pentru ca era intr-o stare foarte naspa, intr-un capat a fost reconstruit, si a iesit foarte bine.
 V-am salutat, si revin cu poze cu ea vopsita. Wink

sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #28 on: November 19, 2009, 07:12:33 PM »

Hai multzamesc la tati :yes: . chiar acum, cand scriu aceste randuri, vopsitorul isi face treaba Cheesy ...

Ce mai bea acum? :laugh:

CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #29 on: November 19, 2009, 08:01:08 PM »

Sorin, rusine sa iti fie, vopsitorul bea doar dimineata si seara, in timpul zilei face treaba, da? :laugh: :laugh: :butt:

Acum, astept sa sariti cu pareri legate de culoare, mie imi place cum a iesit, nu ma gandeam ca iese asa Cheesy credeam ca e mai nasol. Dar , avand in vedere ca am vrut sa pastrez culoarea din certificat, VERDE, o alta nuanta nu am gasit care sa zic ca i-ar sta bine(dificila culoare e verdele asta, cel putin pentru mine :laugh: ). Cam asta am avut de spus, urmeaza sa scot masina din service saptamana viitoare, dupa ce rezolv si problema cu pompa de benzina. O seara placuta Wink

Poze:

Pages: 1 [2] 3 4 ... 8   Go Up
  Print  

Jump to: