Old School Motorsport
February 10, 2012, 02:43:17 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3 ... 8   Go Down
  Print  
Author Topic: BMW 318i E30  (Read 5410 times)
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« on: October 03, 2009, 05:43:29 PM »

Cred ca e a treia oara cand incerc sa deschid topicul asta, sper sa mearga. :suspious:

Dupa cum stiti si ati vazut, mi-am luat masina pe care am vruto cam de multisor.... e un BMW 318i E30, amarat si vai de el. Masina am obtinut-o in urma unei variante cu mazda, si care speram ca nu o sa fie mai distrusa decat parea, dar... tot timpul apar surprize. In fine , am luat-o, si am zis sa ii fac o inspectie si un calcul cam cat si cum am de bagat in ea sa o aduc la normal; Am inceput sa scot interiorul, bord, scaune, bancheta, si mocheta. Aici am avut cea mai mare surpriza, podeaua varza, gauri imense, rugina peste tot.Am zis ca daca tot ma apuc, sa rezolv si problema asta, aveam nevoie de un meserias cu autogen, am gasit doar doi din care unul nu avea timp deloc, iar celalalt era beat tot timpul..., am renuntat la varianta asta si cineva mi-a dat o idee pe care am si pus-o in practica, decupat podeaua, tabla cu grosimea de 1,5mm, popnituri si adeziv de parbriz(pentru o etansare buna si rezistenta) , apoi am venit cu un strat de grund si cu unul de antifon. Acum masina este untr-un service pentru partea de tinichigerie/vopsitorie, de unde sper sa iasa cu un fizic mai placut...  Pe langa toate astea am reusit sa imi iau niste model Borbet A 16'' 7,5j, cateva bucse, flanse pt amortizoare, etc. In viitorul apropiat (adica in functie de buget) vreau sa schimb motorul cu un 2.5 , o suspensie sport si un blocant, apoi om mai vedea.
Atasez cateva poze cu ce s-a intamplat pana acum si cum am alte noutati o sa va tin la curent.

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #1 on: October 03, 2009, 05:54:24 PM »

poze

sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #2 on: October 03, 2009, 05:59:52 PM »

alte poze

sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #3 on: October 03, 2009, 06:10:55 PM »

Felicitari, in sfarsit ai deschis si topicul :laugh:

Hai cu ea pe strazi!

slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #4 on: October 04, 2009, 09:37:06 AM »

Misto.. Cheesy  Hai spor la treaba.. si astept un telefon cand ai nevoie de ajutor  :laugh:

Bafta

ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #5 on: October 04, 2009, 09:38:40 AM »

Bravo we. Pana la urma ti-ai vazut visu' cu ochii. Ma bucur ca te-ai apucat de treaba, si sunt sigur ca o sa iasa ceva fain. Spor la munca si...HAI CU URSU' !!!

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #6 on: October 04, 2009, 11:53:20 AM »

Bogdan, FELICITARI ! sa ai mult spor cu ea ! bafta in continuare si in continuare te vom ajuta !
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #7 on: October 04, 2009, 01:03:31 PM »

imi place ca pe ultimile poze incepea sa semene a bmw. chiar mi-a placut cum a iesit treaba cu podeaua. mai e cale lunga dar incetul cu incetul o scoti la capat. de o chestie nu m-am prins inca. cum se conduce masina aia ca am vazut ca volanul vine pe schimbator. oricum. felicitari pt ambitie. altii s-ar fi lasat pagubasi. bafta multa in continuare. bani si mai multi sa fie. si sa dea domnu sa te trezesti intr-o dimineata cu un 2.5 sub perna. si daca fratii xex te pot ajuta cu ceva din dotarea lor stii unde ne gasesti.
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #8 on: October 04, 2009, 01:13:32 PM »

inca ceva..jantele lasi asa sau vopsesti tot la vopsitorie? Nenea din penultima poza, am vazut ca are faiul, de ce nu-l lasi pe EMI FAI?
« Last Edit: October 04, 2009, 01:15:37 PM by vladx » Logged
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #9 on: October 05, 2009, 09:09:56 AM »

Daa, foaaarte frumos! Ti-a iesit foarte bine culoarea de pe burta. Da, da! Apropo, ce cod este?
Lasand gluma la o parte, ma bucur tare ca, din ce in ce mai mult, iti vezi visul cu ochii. Sper ca viteza apropierii de ceea ce ti-ai dorit sa fie suficient de mare (ca asteptarea sa fie cat mai scurta). Spor la treaba si sa ne tii la curent tot timpul cu ce faci pe-acolo.

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #10 on: October 05, 2009, 08:19:27 PM »

Multumesc pentru incurajari , sper si eu sa o scot cat mai repede de la vopsit, cu toate ca au trecut vreo 3 saptamani si inca nu au facut mare lucru la ea...
Edi codul de culoare de pe burta e strict secret, sper sa nu te superi. Uite am sa-ti spun alt secret: "Secretele nu se spun"  :laugh: :butt:
Jantele cred ca o sa le fac negre, iar nenea cu faiul curata aripa de chit si vopsea, inca nu se apucase de taiat :happy:
Razvan volanul pus pe schimbator era pentru hoti, pentru derutare, in caz ca vroia sa mi-o fure careva :laugh: iar cu 2.5-ul ce sa zic, si eu ma uit in fiecare dimineata sub perna si nu gasesc nimic, naiba stie pe unde umbla dar pun eu mana pe el odata si o data :yes:
  Cam atat pe azi, noutati nu am inca, va voi tine la curent.

Era sa uit, multumesc tuturor celor care m-au ajutat si m-au sustinut pana acum, si de acuma incolo, nu dau nume, doar un mic indiciu OSMS  :blindfold:

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
IS 43 EMI
Treapta a 4-a
*

Dangerous!

don.emytzu@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #11 on: October 05, 2009, 11:26:57 PM »

spor la modificari si mai ales la bani :yes:  Cheesy

4x4 = 16
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #12 on: October 06, 2009, 09:52:51 AM »

Ah omuletule e bine ca ti-ai dus ambitia la bun sfarsit in ceea ce priveste masina....abia astept sa o vad up and running.

Re5pect Cheesy
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #13 on: October 07, 2009, 11:48:56 AM »

are un pret bun...
http://forum.4tuning.ro/463-motoare/146573-vand-motor-2-5-12v.html
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #14 on: October 07, 2009, 12:26:40 PM »

E super pretul. Stiu ca e usor sa recomanzi, dar eu in locul tau m-as baga. Si daca ai nevoie de ajutor, vezi ca suntem cativa in clubul asta Wink

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
Pages: [1] 2 3 ... 8   Go Up
  Print  

Jump to: