ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #30 on: September 24, 2009, 04:52:29 PM » |
|
Cred ca e dreapta pista, dar oricum din poze pare foarte prafuita. O sa fie foarte greu de plecat...
|
|
|
|
|
|
I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
|
|
|
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...
|
 |
« Reply #31 on: September 25, 2009, 09:42:10 AM » |
|
Ia sa ne uitam cu atentie... Eu nu prea vad nici macar aia 402 metri da'mite inca 300 de franare. Eu cred ca astia de la SV, cand au simtit dezamagirea tuturor ca ar fi doar pe 200 m, au tras-o din condei la 400. Odata ajunsi acolo, ni se va spune ca, din pacate, Politia s-a "intors" si nu le mai da voie decat pe 200 m. Plus ca pare chiar mai ingust decat pe valley.
|
|
|
|
|
|
Corrado VRTS... Raise the boost and praise the Lord!
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #32 on: September 25, 2009, 10:40:42 AM » |
|
Wiseman....eu chiar ma gandeam cand am vazut pozele...ca nu e loc de franare si ca totul sa fie garnisit si mai "frumos" mi se pare si destul de ingust. Din pacate cum nu merg la SV nu o sa vad live desfasurarea de forte....insa abia astept sa vad ce va fi :yes:
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #33 on: September 26, 2009, 12:31:04 AM » |
|
Din pacate cum nu merg la SV
De ce?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #34 on: September 26, 2009, 12:58:40 PM » |
|
probleme ''tehnice''...dar va voi tine pumnii de la bucuresti.distractie maxima :butt:i
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #35 on: September 27, 2009, 09:10:49 PM » |
|
si uite-asa am fost si la Suceava ! :yes: Si ne-am intors cu 3 cupe.
Felicitari fratilor XEX, Razvan si Vlad, care au luat grupa C la liniute. Merge foarte bine masina... Felicitari ! :yes: Felicitari Edi si Cretu (sau Costel :laugh: ) pentru cele 2 cupe castigate. Se pare ca pe unde mergeti luati cupe..
Si uite asa s-au mai adaugat 3 bucati la palmares. Bravo baieti.. La mai multe cupe impreuna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #36 on: September 27, 2009, 09:48:01 PM » |
|
OHHHH BV BAIETI!!!! nici de data asta nu ati dezamagit :yes:  FELICITARI si sa o tineti tot asa!
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #37 on: September 28, 2009, 08:58:33 AM » |
|
V-am felicitat si-acolo, da' va felicit si-aici, ca meritati din plin. Bravo pentru cupa. E recompensa cea mai potrivita pentru munca, pasiunea si banii pe care le-ati bagat in masinuta aia. Ma bucur nespus ca s-a nimerit sa fie un Scirocco. Ma faceti mandru 
|
|
|
|
|
|
I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
|
|
|
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #38 on: September 28, 2009, 10:20:11 AM » |
|
Poze:
|
|
|
|
« Last Edit: September 28, 2009, 10:26:41 AM by ZyZ »
|
|
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #39 on: September 28, 2009, 10:47:16 AM » |
|
V-am multumit si la suceava, dar va multumesc din nou ! Sa speram sa luam cat mai multe cupe in viitor ! Doamne ajuta ! A fost frumos ca am fost toti prezenti la suceava ! A fost o zi frumoasa pt noi !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #40 on: September 28, 2009, 11:04:28 AM » |
|
Bravo bre..  a fost misto.. Felicitari si lui Mao si Urs pentru participare si speram pe viitor sa fie mai bine. E foarte bine si asa pentru prima participare. Mao tre sa dea o friptura :laugh: lui Mishu pentru ca l-a ajutat sa repare timoneria in cel mai scurt timp posibil, o bere mie ca am avut legaturi si o cafea mare lui Costel care sudeaza oricand, oricum, din orice pozitie :laugh: :laugh: :laugh: Una peste alta a fost foarte frumos. La mai multe. !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #41 on: September 28, 2009, 11:23:45 AM » |
|
M-a luat valul cu postatul pozelor si am trecut peste lucruri esentiale. Bine-nteles ca merita toate laudele si Mao (putina rabdare, si chipul ala sigur o sa amestece visele catorva de prin grupa ta), lui Urs, care s-a luptat de la egal cu tdi-uri chipuite de 90 si 110 cai la baza, si a facut o figura frumoasa, sau lui Cret, care-a mai capsat o cupa, chiar si fara eleron :laugh:. Ca sa nu mai zic de Edi, care comenta de zor la polistirenul expandat primit premiu. Ei na ! :butt: Am fost o echipa, ne-am batut ca o echipa, si am venit si cu cateva cupe acasa. A fost o iesire superba. La mai multe !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #42 on: September 28, 2009, 11:54:36 AM » |
|
Baieti ! Sunt atat de emotionat.....FELICITARI si tot asa sa o tineti!Ma bucur mult .... si uite asa lumea aude de noi. Filmulete are cineva sa vada si ochiul meu... puneti mai repde ca mor de curiozitate!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #43 on: September 28, 2009, 01:21:17 PM » |
|
Si inca ceva ! Felicitari lui ZyZ, MAO si Urs pt participare ! Felicitari lui edy si lui cretz pt premii ! La cat mai multe cupe ! :yes:
|
|
|
|
« Last Edit: September 28, 2009, 01:25:36 PM by vladx »
|
|
|
|
|
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #44 on: September 28, 2009, 01:25:08 PM » |
|
Foaaarte frumos! O zi minune! Actiune frumoasa, rezultate frumoase, oameni frumosi! Ce mai poti sa spui in plus? Doar ca asteptam sa ne revansam fata de restul de podiumuri pe care nu le-am ocupat! Felicitari maxime TUTUROR, nu numai celor care au venit cu ceva in plus acasa :tease:!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|