Old School Motorsport
February 11, 2012, 02:00:43 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: 4TUNING FEVER !!!  (Read 2629 times)
ZyZ
Guest
« Reply #15 on: July 17, 2007, 10:35:49 PM »

Primiti cu uratul ?  Cheesy
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #16 on: July 17, 2007, 11:58:13 PM »

care urat?  Roll Eyes tu esti urat we Cheesy
hai k ne vedem maine seara...
pregatire mare..pt plecare..
si.. va fi o zi mare pentru OSMS.. Cheesy
se pregateste ceva mare..  Roll Eyes
costel a zis k ...ne spune mai multe maine seara..  Roll Eyes
asa k .. veniti curiosilor... sa vedem ce are costel pentru noi.. Cheesy o foaie de ceapa..un jeleu..alea alea.. Cheesy praf la roti..si alte surprize de genul asta Tongue Cheesy

noapte buna..si ne vedem maine..seara...

Gabi
Treapta a 2-a
*

androgabi@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #17 on: July 18, 2007, 11:05:19 AM »

semnez prezent diseara....ne vedem unde se stie... Grin
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #18 on: July 24, 2007, 12:35:18 AM »

Nu zice nimeni nimic de excursia la mare ? eu unul sunt multumit de cum a iesit. mi-au placut f mult masinile.. poate din cauza ca e prima expozitie de genul la care merg.. oricum m-au impresionat placut si am ajuns la concluzia ca se poate face si la noi un tuning la fel de bun ca in afara. bani sa fie. asha.. masinile le vedeai in 20-30 de minute.. dupa care.. baiee Cheesy imi pare rau ca n-am stat mai mult in apa. cred ca asta a fost distractia principala... chiar daca mi-am luat nush cate mingi in cap Smiley) citronelul ne-a stropit pe toti odata Smiley) NOT ! .. costel avea slipi cu vacuum care de fapt se umflau, kazy a vazut un delfin, zyz a invatzat sa inoate... NOT again Smiley) cel putin a incercat. ce mai era.. a.. am aflat cu totii ca anumite lucruri se contracta la rece.. ca sa nu zic micshoreaza :p am mai aflat ca daca ai bmw seria 7 nu e bine sa mergi cu ea pe plaja, iar eu mi-am dat seama ca daca vezi farfurii multe in jur inseamna ca baia e in alta parte. tot acolo am mancat niste piftele cu cap de hamsii, costel a mancat 3 savarine, urs nu mai ia in veci pe nimeni in spate la masina lui (l-am disperat Cheesy ). ce mai era.. ah.. e adevarat ca nu e bine sa stai la plaja dupa 12 drept dovada slip avea frisoane iar eu nu suport sa fiu atins. nu mai stiu.. mai ziceti si voi.
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #19 on: July 24, 2007, 10:53:48 AM »

Waiting for more details...si poze  Grin Cheesy Shocked

Impossible is nothing!
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #20 on: July 24, 2007, 11:04:53 AM »

uff.... abia azi mi-am revenit si eu... si am ajuns la servici...
promit k diseara cand ajung acasa... pun cateva poze.. iar in urmatoarele zile mai pun o parte care erau pe la costel...pe la zyz.. etc....
sper sa facem o galerie calumea ... pentru site...

bafta

ZyZ
Guest
« Reply #21 on: July 24, 2007, 11:50:59 AM »

Bai ia nu va mai legati de stilu' meu de inot, da ?! Fiecare cum poate...sau nu  Tongue. A fost demential, iar cea mai faina parte de departe au fost cele 7000 de ture de 20VT de Audi S2. Offf...Hai aveti grija de voi si la mai multe iesiri de-astea.
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #22 on: July 24, 2007, 07:33:01 PM »

ia uite aici cateva poze.. Cheesy
In prima poza se poate observa pozitia si zambetul lui CIPRIAN !!! viitor presedinte Smiley)))
sa mor eu.. parca ar fi la ultima parte din discurs si culege aplauze Smiley)) Cheesy tare poza.....
iar a treia poza... ce sa mai... cei care s-au uitat de aproape au vazut care a fost faza Smiley)
dati un zoom pe poza si se pot observa cateva kestii care ..noua sincer.. ne-au dat lacrimi.. .Smiley)) Cheesy:D

xex.. sper sa nu te superi pe noi.. dar.. sincer.. M_AM CACAT PE MINE DE RAS cu Costel..cand te-a trimis la baie in bucatarie Smiley)) Cheesy cea mai tare faza Tongue

in rest... mai discutam pe parcurs..  poze o sa mai fie pe galeria de imagini a site-ului... si discutii...o sa tot avem aici.. usor usor.. comentam totul Cheesy

a fost futere... asteptam in continuare comentarii de la cei prezenti Cheesy

bafta

ciprian
Membru
Treapta a 2-a
*

View Profile Email
« Reply #23 on: July 24, 2007, 07:47:02 PM »

e cumva vorba de zambetu' meu? din cauza soarelui' ma uitam intr-o parte:P
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #24 on: July 24, 2007, 07:57:39 PM »

da da da Cheesy si marmota ciocola inveleaua Smiley))  Roll Eyes

PITBULL
Guest
« Reply #25 on: July 24, 2007, 08:52:10 PM »

A fost o distractie pe cinste...ceva de neuitat intre prietenii clubului Cheesy...Am avut ocazia de a vedea un delfin in fata mea Grin...Iar in apa,cu mingea,ne-am aratat fiecare ce tipuri de suspensii avem la nivelul gatului Cheesy Cheesy...In prima poza sunt ok,in a doua poza sunt "elev de-a lui bruce lee",in a treia poza  Grin Shocked cam ciudat am iesit Grin Cheesy...a patra poza ok Cool Sa mai facem astfel de iesiri celebre Cool Costel am sa te servesc cu o savarina Grin PITBULL va saluta si va ureaza zile racoroase Cool
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #26 on: July 24, 2007, 10:51:44 PM »

tot respectul pt kazy .. care dupa ce i s-a spart un cot de la racire, i-a sarit o piatra si i-a crapat parbrizu.. inca mai vrea iesiri. sa fi fost altul ( nu din osms ) nu-i mai trebuiau iesiri in viata lui. dar kazimir e unul de-al nostru si drept dovada nu a lasat niste mici probleme sa-i strice cheful de distractie. numai respect.
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #27 on: July 24, 2007, 11:03:53 PM »

si noua ne-a fost super bine si ne-am distrat pentru ca asa am facut de fiecare data cand am mers impreuna.. Cheesy
nu exista data sa mergem impreuna ..si sa nu iasa frumos Cheesy

suntem mandri sa te avem printre noi kazy ..

cu respect...slip

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: