Nu zice nimeni nimic de excursia la mare ? eu unul sunt multumit de cum a iesit. mi-au placut f mult masinile.. poate din cauza ca e prima expozitie de genul la care merg.. oricum m-au impresionat placut si am ajuns la concluzia ca se poate face si la noi un tuning la fel de bun ca in afara. bani sa fie. asha.. masinile le vedeai in 20-30 de minute.. dupa care.. baiee

imi pare rau ca n-am stat mai mult in apa. cred ca asta a fost distractia principala... chiar daca mi-am luat nush cate mingi in cap

) citronelul ne-a stropit pe toti odata

) NOT ! .. costel avea slipi cu vacuum care de fapt se umflau, kazy a vazut un delfin, zyz a invatzat sa inoate... NOT again

) cel putin a incercat. ce mai era.. a.. am aflat cu totii ca anumite lucruri se contracta la rece.. ca sa nu zic micshoreaza :p am mai aflat ca daca ai bmw seria 7 nu e bine sa mergi cu ea pe plaja, iar eu mi-am dat seama ca daca vezi farfurii multe in jur inseamna ca baia e in alta parte. tot acolo am mancat niste piftele cu cap de hamsii, costel a mancat 3 savarine, urs nu mai ia in veci pe nimeni in spate la masina lui (l-am disperat

). ce mai era.. ah.. e adevarat ca nu e bine sa stai la plaja dupa 12 drept dovada slip avea frisoane iar eu nu suport sa fiu atins. nu mai stiu.. mai ziceti si voi.