slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« on: July 05, 2007, 11:59:59 AM » |
|
Ca sa va spun ce vreau trebuie sa scriu o gramada.. asa k ma voi rezuma doar la cateva cuvinte dupa care voi transmite cateva informatii legate de eveniment . Am discutat cu cativa membri si dorim sa ne deplasam pana la navodari pe 20 iulie.. sa mai scapam si noi de monotonia din iasi  si sa ne distram.. (sau se ne expunem masinile.. ca si club...) Prin urmare.. trebuie sa va intreb daca doriti sa mergeti.... si sa va expuneti aici parerea... sau dorinta.. pentru k timpul e foarte scurt si.. nu ne putem permite sa lasam zilele sa treaca .... daca vreti sa mergeti...spuneti aici si incercam sa ne unim..sa mergem mai multi.. Prin urmare am vb cu Edi.. si ne gandeam sa ne bagam si la salon.. ca si club.. si sa facem un stand cu cateva masini.. (2 sau mai multe) ... a lui Edi si .. a lui Costel..daca o sa vrea.. Deocamdata sunt la munca si nu prea am timp sa scriu dar .. mai revin cu detalii ici colo...  spor la lectura.. pe scurt : Party Tuning la Mare - 20-22 iulie 2007 - la Hanul Piratilor
Pe data de 20 iulie, in cadrul complexului Hanul Piratilor (Navodari), se da startul celui mai mare eveniment auto-tuning-lifestyle din Romania, 4TuningRO FEVER. Expozitie in aer liber:
Pe toata perioada de desfasurare a evenimentului, pe o suprafata de 10.000mp vor fi expuse masini modificate, alaturi de care vor fi prezente standuri ale firmelor de tuning, acesorii, car audio sau servicii.
Concursuri si premii de profil:
Best car of 4TuningFEVER 2007.
Tuning: Best exterior import tuning Best exterior custom tuning Best interior Best paintjob Best engine
Special: BestAutohtona - cea mai tunata masina romaneasca Best CT cea mai reusita masina din Constanta
Audio: Audio dBDrag - concurs de presiune acustica SoundOFF audio - premiul multimedia jurizat de public Sound&Style - fidelitatea si frumusetea sistemelor audio Cluburi:
Cea mai frumoasa prezenta a unui club Alte concursuri & team building:
fotbal pe plaja indemanare pe apa cu jetski-uri paintball volei concurs ATV-uri concurs de tricouri ude concurs de miss Evenimente & Lifestyle:
DJ cunoscuti vor mixa continuu, iar in timpul noptii vor fi jocuri de lumini, lasere si artificii. De-alungul celor 3 zile si 3 nopti vor avea loc concursuri cu premii pentru public.
sper sa mergem cat mai multi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
The Bear is gonna get you...
|
 |
« Reply #1 on: July 05, 2007, 12:27:30 PM » |
|
Eu am vb cu Alina si vrem sa mergem. Ideea este ca voi sti daca am suficiente finante pentru acest aspect numai dupa ce revin de la Sibiu. Numai carburantul dus - intors ma costa 120 RON... la restul nici nu vreau sa ma gandesc. Oricum daca mergem, mai am 1 loc disponibil in masina la mine, daca mai sunt care nu merg cu masina proprie. Andrei vorbeste cu, Costel si vezi daca se baga. Am inteles ca trebuie anuntata din timp prezenta daca se vrea stand la expozitie.
|
|
|
|
|
|
Old School MotorSport, for now, for ever.....
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #2 on: July 05, 2007, 06:44:42 PM » |
|
vreau si eu sa merg..  aveti idee cat ma costa motorina pana acolo ? si cati bani o sa imi mai trebuiasca de bbuzunar.. adica cam ce alte activitati aveti de gand sa faceti acolo ? voi cat va luati ? exista 2 locuri libere intr-o masina (eu si prietena mea) .. si facem fifty fifty la motorina ? ca nu prea ma atrage sa merg cu golful pt ca ash ajunge la 2 zile dupa voi (top speed 110-120km/h)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #3 on: July 12, 2007, 04:57:25 PM » |
|
Nu mai vrea nimeni sa mearga la mare? la distractie..?? sunt concerte.. concursuri...masini..alea alea.. tricouri ude..  bikini contest  hai dom'le la mare.. k se anunta frumos.. am primit si invitatii... aseara  deci..trebuie sa ajungem.. bafta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
|
 |
« Reply #5 on: July 14, 2007, 09:00:08 AM » |
|
Trist.... cu adevarat trist  . Costan mai spunea ca ar vrea sa mearga, asteptam o parere si de la Cip (calibra).... care mai doreste, care mai pofteste.... colorata, maine'i gata...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #6 on: July 14, 2007, 09:31:59 AM » |
|
am vorbit cu cip azi dim pe la 3jum...4...si era in drum spre bucuresti.. pleca in concediu...prin europa..  so..he won't be there.. l-am sunat in speranta k pleaca in concediu la mare.. nu in europa  dar nah.. asta este.. ii urez distractie placuta.. si maxim de relaxare restul care pleaca in concediu..la mare.. veniti fratilor si voi la Hanul Piratilor o noapte  sa facem panarama  good luck...and have a nice day
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #7 on: July 14, 2007, 12:33:09 PM » |
|
da ziceti wa cam cati bani va luati la voi de buzunar? astia mai saraci asha care nu prea sparg bani ... ca sa-mi fac si eu o idee. ca habar n-am cat poate sa ajunga 2 zile la mare. in alta ordine de idei.. radule (URS).. astept sa-mi spui cati bani ma costa transportul dus-intors. v-am pupat pe toti.. pã portmoneu, sa cada chilotii dupã mine dã râs, nu alta. ce fain e la bucuresti, sa mor eo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
|
 |
« Reply #8 on: July 14, 2007, 07:34:57 PM » |
|
Bre eu zic ca o sa ne coste maxim 150 ron dus/intors, deci ar veni maxim 75 ron de cuplu. Eu zic ca e bine. Asta e un cost estimativ, ca nu am mai facut consumul de la constanta la Iasi. Stiu ca am dus jumatate de rezorvor pe drum. Cat despre cheltuieli acolo.... o sa fie cazarea in camping (nu stiu cat e un loc pt un cort pe zi), papa pentru 2 zile, care o luam din metro, suc si bere, si bani de intrare la show, care daca am retinut eu bine e vorba de 10 ron pe zi. Astea ar fi cheltuielile care se vor face oricum.... Mai departe nu mai stiu ce si cum o sa fie. Am vorbit azi de cort si din pacate nu il mai are persoana in cauza... deci cei care mai pot face rost de corturi sa nu se jeneze. Eu mai fac sapaturi sa vad ce si cum, poate, poate rezolv ceva.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
|
 |
« Reply #9 on: July 16, 2007, 08:03:02 AM » |
|
Dat fiind ca mai sunt cateva zile pana la plecare, propun o intalnire miercuri seara, pentru a stabili ultimele detalii, ce si cum facem. Daca mai vrea cineva sa mearga, sa anunte pana miercuri, sa stim cum ne impartim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #10 on: July 17, 2007, 03:45:04 PM » |
|
hai we costane..da-o-n fasole... ce naiba?  stii ce pierzi...dar.. totusi ..  shut up and go there  bafta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...
|
 |
« Reply #11 on: July 17, 2007, 07:10:23 PM » |
|
Fratiorilor, cind am auzit de "4tuning FEVER" mi-am spus ca voi face efortul asta (joi dupaamiaza Bucuresti-Iasi, vineri dimineata Iasi-Constanta, duminica dupaamiaza Constanta-Iasi si luni dimineata Iasi-Bucuresti) fiindca voi avea masina gata si va merita osteneala sa ma intilnesc cu masini de pe alte meleaguri. Soarta a fost potrivnica sau timpul prea scurt si n-am terminat-o inca. Asa ca, cu toata parerea de rau, nu cred ca voi merge. Cel putin asa spun deocamdata... 
|
|
|
|
|
|
Corrado VRTS... Raise the boost and praise the Lord!
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #12 on: July 17, 2007, 08:17:30 PM » |
|
Joi imi da cineva un cort de doua persoane si intre timp sper sa mai fac rost si de ala de 5 persoane de care ziceam. voi cum stati la capitolul asta ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #13 on: July 17, 2007, 09:07:48 PM » |
|
eu am un cort de 4persoane.. dar mai incape unu de-a lungu..pe hol  si ..costel a zis k are 1 sau 2.. vedem maine seara..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
|
 |
« Reply #14 on: July 17, 2007, 09:35:49 PM » |
|
Mie mi-a mai promis un prieten un cort de 2 persoane. Ma duc pe la el maine dupaamiaza sau joi dimineata sa il iau. Pana una alta: Maine seara ora 21:00 adunare in Agro sa punem la punct ultimele detalii si sa stabilim noul sticker.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|