Old School Motorsport
February 12, 2012, 03:00:37 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ce fac baietii prin rond...  (Read 770 times)
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« on: June 23, 2009, 08:34:13 PM »

vestitul rond copou.... si baietii smecheri de p'acolo :death:

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/11-studenti-filmati-in-timp-ce-isi-imparteau-cu-sete-pumni-si-picioare.html

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #1 on: June 23, 2009, 09:58:39 PM »

:scared:   :laugh: ma ingrozeste camera aia..nu bataia.. cine stie ce si cum a fost acolo..?? :laugh:
pe mine ma ingrozeste camera aia.. care vede tot.. si masurile vad ca se iau numai daca cineva e batut sau calcat.. altfel NIET !

de ce nu se uita frumusel pe camera. si mai la vale cu o intersectie.. sa ii astepte rutiera pe aia de se sparg in figuri. Ce frumos ar fi atunci..si ne-am putea simti si noi bine in rond.. ca tot omu..

eh pana una alta.. zic sa ramana pentru moment locul de intalnire de pana acum.. si in rond daca o fi...sa urcam numai pt o cafea...ceva..

vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #2 on: June 23, 2009, 11:01:07 PM »

tare camera..eu am crezut ca e pus la vrajeala camera aia, da vad ca isi face treaba, chiar se vad bine fetele la astia , are dreptate Slip ca ramane intalnirea noastra actuala , oricum era full agro, n-ai unde sa parchezi, ba se ia de noi comunitara, ba dau vecinii telefoane la politie, etc..
« Last Edit: June 23, 2009, 11:17:06 PM by slip » Logged
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #3 on: June 24, 2009, 02:57:41 PM »

Copul in sine a ajuns deplorabil seara...in rond e prea full, in expo...n-ai unde sa arunci un pai ca sa nu mai mentionam ce figuri dubioase sunt pe acolo-- m-am dat jos in masina 5 min si deja se gasisera 2 isteti cu chef de vorba...cred ca cea mai buna locatie e parcarea de la Mall...

Impossible is nothing!
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #4 on: June 24, 2009, 05:48:56 PM »

Eu mi-am mai expus punctul asta de vedere, da' cred ca e momentul sa-l readuc in discutie: cred ca cel mai ok ar fi sa ne vedem intr-o locatie publica, dar nu foarte frecventata, gen Palat. De ce: continuand ideea clubului OSMS ca si club exclusivist, in care nu oricine cu o masina de peste 10000euro are acces, ar fi o idee sa ne intalnim undeva unde lumea sa ne vada, sa ne facem simtita prezenta, dar in acelasi timp sa stam departe de fenomenele din Copou. Mall-ul mi se pare putin cam segregationist, si cred ca induce prea mult ideea de disparitie pur si simplu a OSMS-ului din peisaj. Cred ca, raportat la "scena tuningului din Iasi", ar trebui sa fim prezenti si vizibili, dar cumva din umbra, cu o identitate proprie si foarte bine conturata. Ar fi si o ocazie de a ne separa putin de marele grup format din CD/HP,4T, si in acelasi timp sa ne conturam mai bine imaginea de club mai deosebit, cu ceva...in plus. E un mod de-a pune problema. Dati-va cu parerea.

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
PITBULL
Treapta a 3-a
*

View Profile Email
« Reply #5 on: June 24, 2009, 07:29:49 PM »

"segregationist"....ZYZ-ule  :scared: :scared: :scared:

NU TE PUNE RAU CU SEFU...
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #6 on: June 24, 2009, 10:41:34 PM »

Imi cer scuze, m-am uitat prea mult la desene animate cu razbel.  :death:

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #7 on: June 25, 2009, 08:58:47 AM »

Zyz, e foarte bine ca te-am lasat pe tine sa spui primul parerea mea  :laugh:... ! Ai respectat totul intrutotul!

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #8 on: June 25, 2009, 10:54:37 AM »

N-ai treaba. Parc-am fi rude  :what:

corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #9 on: June 25, 2009, 03:22:38 PM »

Rude? Sper ca in limba romana, nu?

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #10 on: June 25, 2009, 04:04:44 PM »

Ei, acum o sa fiu rude si in engleza ca o sa-ti spun ca esti off-topic  :laugh:

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: