mao_GTI
Membru
Treapta a 3-a
|
 |
« Reply #45 on: February 15, 2009, 04:57:54 PM » |
|
mc pt com...:*:*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mao_GTI
Membru
Treapta a 3-a
|
 |
« Reply #46 on: February 15, 2009, 05:02:03 PM » |
|
salut!! Am un glof 3 gti motor 2.0 116 cai .La motor nui modificat nimic... are ceva modificari la exterior...jante ....finala sport....suspensie sport...stopuri clare:p masina este full cu piele incalzire in scaune computer bord AC Am sistem audio balupunkt de 250 w urmeaza modificari la motor...pt inceput chiuloasa de 16 valve filtru sport si sai scot catalizatorul...  cam astai golfuletu:d;) MAI NOU II LA VANZARE:P!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mao_GTI
Membru
Treapta a 3-a
|
 |
« Reply #47 on: February 15, 2009, 05:04:49 PM » |
|
E MODELUL EDITION CU 8 VALVE...GTI....PAKT K NU E 16 VALVE....ORICUM PT CAIUTII CARE II ARE...SUNT MULTUMIT...LEAM PUS O IAPA IN FATA:d:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
huidu
Treapta 1
|
 |
« Reply #49 on: March 22, 2009, 07:40:31 PM » |
|
Nume: Andrei Prenume: Andrei Pseudonim :Huidu Localitate: Iasi Varsta: 20 Pasiuni: Auto old school (sunt topit dupa Camaro '60 ), patinajul, moto... Prima data am auzit de OSMS de la Sorin "sS", mi-am pus intrebarea "oare ce forum o mai fi si asta?" am intrat am inceput sa citesc cat mai multe de pe forum, si uite ca am ajuns si eu membru al forumului, dar promit, daca reusesc sa imi iau o alta masina "am un ferariiii 1310 produs la mioveni prin septembrie 1999" vreau sa devin si membru al clubului osms nu doar al forumului ...asta bine inteles in prima faza cu prezenta si activitate ... De cerut nu am ce sa cer momentan de la osms, prefer sa ofer cat pot si ulterior sa cer ceva ...  ) oricum ne vedem cat de curand ...
|
|
|
|
« Last Edit: March 22, 2009, 07:42:31 PM by huidu »
|
|
Ne nastem pe rand, si murim pe sarite
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #50 on: March 22, 2009, 07:44:36 PM » |
|
Asociatia Old School MotorSport iti ureaza bun venit pe forum, si te asteptam si pe la intalniri!
|
|
|
|
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #51 on: March 22, 2009, 07:56:56 PM » |
|
welcome.. oricine e binevenit sa intre pe forum .. posibil sa ne cunoastem la intalniri daca o sa participi.. drum uscat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #52 on: March 22, 2009, 10:18:21 PM » |
|
Bun venit pe forum Andrei! :happy:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciprian
Membru
Treapta a 2-a
|
 |
« Reply #53 on: March 26, 2009, 10:25:54 PM » |
|
salut...ma numesc ciprian (guf) am un opel vectra b sau o alfa romeo 156. ma primiti si pe mine in club?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IS 43 EMI
|
 |
« Reply #54 on: March 27, 2009, 12:18:21 AM » |
|
buna seara..Ma numesc Emi fai..nu am masina....si ma primiti si pe mine la voi in club??
|
|
|
|
|
|
4x4 = 16
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #55 on: March 28, 2009, 10:15:29 PM » |
|
buna seara..Ma numesc Emi fai..nu am masina....si ma primiti si pe mine la voi in club?? NU! Doua din conditiile pentru care un membru poate intra in club sunt: 1. Sa aiba 18 ani impliniti, 2. Sa aiba o masina care poate reprezenta clubul. Dupa ce faci 18 anisori :tease: stam de vorba dar mai e timp pana atunci. Ne mai vedem la intalniri 
|
|
|
|
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
rusu455
Banned
Treapta a 2-a
|
 |
« Reply #56 on: January 30, 2010, 12:58:17 PM » |
|
Salut tuturor  Sunt nou pe acest forum..ma numesc rusu andrei am 16 ani(jumate) [  )] si sunt pasionat de gume arse iar OSMS este viata mea.A luat ieri un tovaras carnetu..are o dacia 1310 breck,arata bine,nu are rugina...pana in august masina va arata impecabil de frumos chiar si cu un subwoofer de putere mare  pana atuncia ne vedem la evenimente..bft tuturor
|
|
|
|
« Last Edit: January 30, 2010, 01:12:29 PM by rusu455 »
|
|
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #57 on: January 30, 2010, 01:17:33 PM » |
|
salut.. si bine ai venit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rusu455
Banned
Treapta a 2-a
|
 |
« Reply #58 on: January 30, 2010, 01:19:55 PM » |
|
P.S. De la sorin am auzit de OSMS 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #59 on: January 30, 2010, 01:43:13 PM » |
|
Salut tuturor  Sunt nou pe acest forum..ma numesc rusu andrei am 16 ani(jumate) [  )] si sunt pasionat de gume arse iar OSMS este viata mea.A luat ieri un tovaras carnetu..are o dacia 1310 breck,arata bine,nu are rugina...pana in august masina va arata impecabil de frumos chiar si cu un subwoofer de putere mare  pana atuncia ne vedem la evenimente..bft tuturor Salut. Bine ai venit pe forum la noi. intrucat ai postat la sectiunea Inscrieri membri noi presupun ca doresti sa devii membru pe viitor. Totusi ai scris anterior ca un "tovaras" a luat carnetul si are masina sus mentionata. Pe cine ar trebui sa avem in vedere ? Pe tine sau pe tovarasu' ? Una peste alta daca te uiti cateva posturi mai sus vei vedea conditiile pentru a putea fi luat in considerare: 18 ani si masina ce poate reprezenta clubul. Si fraza cu "osms e viata mea" suna a pupincurism din moment ce nu ne cunoastem. Mai mult de atat, nu te ajuta la nimic faptul ca ai auzit de osms de la Sorin. El este fotograful oficial al clubului, nu membru, deocamdata. Ca incheiere ne pare bine de cunostinta si te invitam sa participi la discutii. Multumim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|