pe cat punem pariu k e tot aceeasi?

fatza de tzaran pe care o are fraierul ala.. care tot ii opreste pe baietii din brigada de ursuleti.. nu se poate confunda..
Am primit un mail de la cei de la Legal Racing astazi.. care continea un link ... in care se discuta despre politistii din timisoara... si felul lor de a actiona.. amenzi..suspendari.. + BATAI SI CORUPTIE !!!
politistii care ar trebui sa convetuiasca cu noi...ne fac zile negre.. si ne cauta peste tot numai sa ne prinda..
ma intreb.. oare noi de ce mai dam bani la stat pentru ei?

k sa aiba ce face din noi? pff.. romania.. tara tuturor posibilitatilor.. iar posibilitatea de a fi oprit de un TZARAN de la circulatier din ce in ce mai mare..
Nu am nimic cu rutiera atata timp cat suntem si noi respectati..k si participanti la trafic..
Dar cand vezi k iti cauta motive sa te arda.. atunci.. scade respectul si apare ura..
Adevarul e k sunt unii care merita tot repectul si care isi fac datoria..iar altii care pur si simplu nu au ce face si te agatza.. k asa a vazut el la TV... si din invidie ca nu are masina mai tare k a ta.. te arde..
ma rog.. astea sunt detalii neinteresante despre personaje la fel de neinteresante..

am bagat poza de aseara..

cu respect maxim pt participantii la trafic.... slip