Old School Motorsport
February 10, 2012, 04:15:52 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: 21 - 22 martie Iulius Mall Suceava - Tuning days -EXPO si Auto Show  (Read 2049 times)
red celica
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #15 on: March 11, 2009, 11:13:59 AM »

1. Concursul de Burn Out:
- regulament: invartirea rotilor tractoare pe loc cu un mare efect vizual si auditiv...departajarea se va face cronometrand fiecare evolutie, iar cel care explodeaza prima anvelopa cel mai aproape de 3 minute este castigatorul mansei si asa mai departe clasamentul.

Pai ca sa explodez o anvelopa in trei minute,ar trebui sa vin cu anvelopele aproape la sirma.Sau mai bine zis,cine vine cu cauciucuri foarte roase...are sanse mai mari.Asta daca nu cumva aveti masini de 300-400hp+!!!!?Huh

De cate ori ai incercat sa faci burn out pana explodeaza cauciucul??? Parerea mea e  ca niciodata. Am vazut Logan 1.4 care a explodat cauciuc bun in mai putin de 2 min. Si e foarte simplu. Mai greu e sa-ti controlezi turatia in asa fel incat sa te apropii de trei min. Un cauciuc foarte uzat ( la sarme) explodeaza in 30 de sec.

Daca ajungi pe acolo, vei vedea.
Bafta
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #16 on: March 11, 2009, 12:48:37 PM »

Am inteles ca nu esti dispus sa vorbim ca oamenii ci ca muritori de rand necunoscatori si "TU" ... asa ca o sa ignor aroganta ta .

O zi buna si spor la organizat.

E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #17 on: March 11, 2009, 03:53:22 PM »

Tie ti-ar conveni sa stai linistit cu masina asteptand sa intri la concurs si altu cu masina vai mama ei si fara RCA ("ptr ca e prea mult sa-l cerem") sa intre si sa-ti faca masina praf?Huh Ce-i faci? Ala lucra in IT, si a doua zi pleaca la lucru. De unde-l scoti? cum iti repari masina? Stiu ca RCA-ul nu despagubeste daca accidentul s-a produs in competitii auto, dar  nu tre sa declari asta... ma intelegi? Ai o sansa sa-ti repari masina pe RCA-ul lui.
2 la mana - acele masini de care vorbesti tu, preparate de DRAG sau DRIFT, sauce vrei tu si care vin pe platforme, alea au asigurari speciale de competitie, care sunt mult mai scumpe.

Asa ca daca vrei sa vi, nu cred ca e greu sa faci o copie la actele solicitate...
Noi te asteptam oricum.

Pai cu alte cuvinte....tu singur iti contrazici afirmatiile...stai ca e bine sa ceri RCA ....stai ca de fapt...e fix...NIMIC atata vreme cat in cazul unui accident OFICIAL nu are vreo valoare RCA. Deci cred eu ca nu e cazul sa consideri lumea...copii..si sa te simti atat de lezat de comentariul facut, in primul rand pt ca nu e o dovada de maturitate din partea ta felul in care raspunzi. DACA nu DECLARI FALS locul accidentului este fix NEXA faptul ca ati cerut voi dovada RCA.
          Cat despre a 2 a chestie...iarta-mi ignoranta sau "copilaria" dar chiar te rog sa-mi arati si mie un articol ca sa nu zic o copie de asigurare cu privire la asigurarea masinilor preparate special pt DRAG ...asigurare care sa fie incheiata in ROMANIA.  Eu am cautat de curiozitate pe net...si am intrebat si am sunat si la firme care incheie asigurari si din pacate...nici o firma din Iasi ( sau din alte localitati similare)  nu incheie o asemenea asigurare.

Impossible is nothing!
mao_GTI
Membru
Treapta a 3-a
*

View Profile Email
« Reply #18 on: March 11, 2009, 05:09:44 PM »

si cum faci asigurarea...dak tu ai 5 6 concursuri pe an ...faci la fiecare concurs asigurare pe 2 zile pe o sapt....ma refer la masinile modificate pt curse....drag...
MnezO
Treapta a 2-a
*

MnezO. .One God To Judge Them All !!!

vlad_froz3n@hotmail.com vlad_froz3n@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #19 on: March 11, 2009, 05:55:31 PM »

Andra exact aceeasi treaba am facut-o si eu ! la scurt timp dupa ce am auzit ca se poate incheia o polita RCA pentru masinile Drag, drift, etc. Am sunat la "generali asigurari' si la fel nici macar nu au auzit de un asemenea tip de polita :educated: :|

slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #20 on: March 11, 2009, 06:13:57 PM »

bineinteles ca nu au auzit.. nici nu aveau de unde. La noi in Romania nu exista o legislatie care sa permita asa ceva.. pur si simplu sunt "interzise" sa zic asa.. masinile de genul asta.. care sa fie aprobate de RAR si sa poate obtine o asigurare. Doar ca red celica probabil nu se referea la noi in tara si din cauza asta a incercat sa explice. Nu are rost sa va agitati atata ... nu se cearta nimeni si nici nu va fi pe viitor vreo discutie. A fost un simplu schimb de pareri si atat tot.

Inca o data.. va rog sa nu apara discutii. Fiecare isi organizeaza propriul eveniment cu propriile reguli si oricare dintre noi are dreptul la replica. Partea buna este ca nu esti obligat nici sa participi daca nu iti convine ceva si nici sa asculti ce comenteaza ceilalti daca nu iti place ce auzi..sau stii ca nu au dreptate cei care o fac. Dar.. mai este de asemeni inca un aspect.. si anume sa nu-ti tratezi sa zicem "viitorii participanti" sau.. cum vreti voi sa spuneti ca pe niste copii mai ales daca nu ai vazut cu cine stai de vorba. Asta e cum am spus si mai sus doar aroganta..

Am spus si ma repet .. nimeni nu e obligat sa mearga sau sa asculte comentariile. Trebuie doar tratate ca atare si raspuns frumos. La urma urmei nimeni nu e dator cu o explicatie sau cu intelegere.

Sper doar sa iasa un eveniment frumos si sa nu venim degeaba.

Bafta

E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #21 on: March 11, 2009, 07:33:31 PM »

Nu o sa apara niciun fel de discutii...cum ai spus si tu...ar trebui sa fie un schimb de pareri si respect reciproc in acelasi timp pt ca sigur se pot purta discutii la nivel civilizat iar organizatorii pot raspunde oricaror intrebari si pareri fara a se simti ofensati totusi.
         Intr-adevar...nu te obliga nimeni sa participi, doar ca in conditiile date totul va fi mult mai restrictiv

Impossible is nothing!
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #22 on: March 11, 2009, 08:26:42 PM »

Eu zic ca organizatorii in legatura cu RCA-ul au vrut sa-si ia o masuna de siguranta in plus si poate o modalitate de despagubire in cazul in care este nevoie [totusi sper sa nu fie cazul]...whatever... :whatever:

Si cu cauciucul spart in 3 minute, zic ca poate fi o provocare Wink

salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #23 on: March 11, 2009, 08:35:00 PM »

Cei care ma cunosc,stiu ca nu sunt adeptul unor astfel de discutii....in care lipsa celor 7 ani de acasa se face simtita.Totusi un lucru vreau sa-i zic lui red celica...daca tu ne faci pe noi copii,doar pentru un simplu si logic comentariu facut in calitate de posibil participant,atunci scuza-ma...cine e COPIL in toata treaba asta? Daca stau bine si ma gindesc, nici nu cred ca ar fi trebuit sa sune ca o intrebare....fiindca e de la sine inteles.Va doresc succes cu organizarea si sper sa ne vedem la Suceava.Si cine stie poate imi arati si mie cum se face un  burn out,fiindca ...  "copilul" din mine si-a dorit din totdeauna sa stie cum se face.
« Last Edit: March 11, 2009, 10:31:00 PM by slip » Logged
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #24 on: March 12, 2009, 02:31:10 PM »

rog pe toti sa anunte cine merge sigur la suceava !
eu nu stiu sigur daca merg !
mao_GTI
Membru
Treapta a 3-a
*

View Profile Email
« Reply #25 on: March 12, 2009, 09:00:45 PM »

eu unu merg sigur... sper sa ne adunam vreo cativa:D:-p
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #26 on: March 12, 2009, 09:04:42 PM »

Prezent! :yes:

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #27 on: March 12, 2009, 09:17:22 PM »

Hop si eu Cheesy

slip
Administrator