E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #105 on: March 20, 2010, 11:36:16 PM » |
|
Misto pozele.... P.S Costel...multe felicitari pt masinuta...era sa ma dezeschilibrez azi de pe motocicleta cand ai trecut pe langa mine... MAXIMMMMMMM :yes:
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #106 on: March 21, 2010, 12:36:46 AM » |
|
in poza cred ca ziceam "cand mai termin odata rodajul ?" de asta eram bosumflat :laugh: chiar a fost distractie pe cinste !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...
|
 |
« Reply #107 on: March 21, 2010, 10:26:48 PM » |
|
Chiar imi pare rau ca n-am fost si eu acolo... Nu stiu ce-as fi facut, da' macar eram si eu pe-acolo. Oricum, de la 14.00 am avut treaba la PAH... mi-am rezolvat niste chestii electrice... faruri, semnalizari, centraline, stergatoare... paaaana pe la ora 21.30. Eh, alta data!
|
|
|
|
|
|
Corrado VRTS... Raise the boost and praise the Lord!
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #108 on: March 21, 2010, 11:18:58 PM » |
|
Edi, bine ca ai rezolvat acele probleme, de acu' ca tot vine caldura, cred ca o sa mergem aproape in fiecare weekend undeva la o distractie ceva ,1-2 ore zic eu ca sunt suficiente pentru o iesire. Data viitoare poate ne onorezi si tu cu prezenta 
|
|
|
|
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #109 on: March 21, 2010, 11:49:50 PM » |
|
da, filmulete ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #110 on: March 22, 2010, 12:53:11 AM » |
|
hmm... asta ma intrebam si eu :yes:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #111 on: March 22, 2010, 03:06:03 PM » |
|
O sa apara filmulete cu CUF si putin de ce am filmat cu slip, deoarece cu filmuletele care se aduna la silp o sa facem stage 2 2,5 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #113 on: March 22, 2010, 09:34:03 PM » |
|
Foarte frumos, ma bucur enorm ca ati ajuns amandoi (Slip si Cuf) la nivelul asta. Tot ce-mi doresc e un motor mai serios pentru Bogdan, si un pic de loc ca sa va vad facand sincroane si antrenandu-va cum aveti nevoie. In alta ordine de idei, si nu e prima oara cand pun in discutie asta, e faptul ca din cate masini au fost acolo, numai doua apar in film. Pozare, atata timp cat esti fotograful CLUBULUI, trebuie sa ai in vedere ca toti membri sunt egali si fiecare are o gramada de munca si timp investite in masina lui, si evident isi doreste sa se mandreasca cu ea. Asa ca, din respect fata de TOTI membrii clubului, te rog sa fii echidistant si sa scoti in evidenta in lucrarile tale (foarte reusite, de altfel), toate masinile prezente la un anumit eveniment, in mod egal. :yes:
|
|
|
|
|
|
I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #114 on: March 22, 2010, 10:57:03 PM » |
|
pozare nota 10 pentru filmulet, imi place la nebunie, dar totusi cum a zis si radu, ma asteptam si eu sa fie un filmulet cu tot ce s-a intamplat sambata si cu toate masinile... parca ai filmat si in drum spre "locul cu pricina" ,nu? sau faci mai multe filmulete? Atentie sunt la postul 777  tre sa imi iau baterii :laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #115 on: March 22, 2010, 11:06:29 PM » |
|
ZYZ, am pus doar cele doua masini deoarece ele au fost la antrenament, eu as vrea sa fac filme cu toti, dar nu pot amesteca driftul cu drag-ul, expo, ori sound O sa urmeze filmulete si sedinte foto cu toti :yes: Acum a fost randul celor de la drift P.S: Am facut un topic cu sedinte foto, se baga cineva pentru weekend-ul viitor? Bogdan, acolo nu am filmat, am facut poze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #116 on: March 23, 2010, 07:08:48 PM » |
|
pozarule, fain filmul, multa actiune in filmulet, eu fugeam in cerc, baietii si ei, palpitant, numai ca fara sunet de motor, de cauciuc ceva, in combinatia cu melodia pusa de tine m-a cam luat somnul :snore:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #117 on: March 23, 2010, 08:20:12 PM » |
|
Da chiar bre, nu stiu cum de mi-a scapat faza asta si chiar vroiam sa iti zic/intreb: suferi in dragoste?sau iti era somn cand ai ales melodia? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: , frate acolo e actiune, nu e drama :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #118 on: March 23, 2010, 08:37:07 PM » |
|
:snore: shut up and slip .. :snore: :laugh: :laugh: :laugh:
eu initial am crezut ca e doar inceputul.. ca intra misto .. si ca urmeaza ceva actiune.. alea alea.. dar vad ca nu..
Te sparg la buci pozarule.. nimic nu faci pana la capat.. :laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #119 on: March 23, 2010, 10:55:09 PM » |
|
:laugh: :laugh: E ceva mai diferit fata de celelalte filmulete, melodia asta merge bine cu filmari slow-motion  Aaa...si nu sufar in dragoste :laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|