sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« on: February 02, 2009, 08:39:14 PM » |
|
:happy: [sunt poze si de la meetingul cu taxa auto]
|
|
|
|
« Last Edit: February 02, 2009, 08:48:07 PM by slip »
|
|
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #1 on: February 15, 2009, 10:22:30 PM » |
|
Cu Kazy [o sa pun mai multe in curand...]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #3 on: February 21, 2009, 11:04:02 PM » |
|
:butt: panarama de panarama..  :laugh: :laugh: :what: am murit de ras.. facand abstractii .. de unele altele.. totul a fost futere 6 oameni la o shufa.. legati de un carlig  ) de la masina.. care mai de care. .. cu schiuri facute din placute de inmatriculare.. din cartoane.. altii alunecand pe spate.. sau pe colegul din fata.. :laugh: :laugh: totul a fost o debandada.. la modul pozitiv distractia e la maxim ca de fiecare data !!! ,multumim terenului interzis.. si lipsei de denivelari aa.. si bazei militare ca nu ne-a impushcat !! la mai multe baieti ! OSMS are oameni de valoare drum uscat de acum incolo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #4 on: February 21, 2009, 11:13:20 PM » |
|
Si ceva poze... Damn tura viitoare vin cu 4 seturi de baterii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #5 on: February 21, 2009, 11:32:56 PM » |
|
Frumos,frumos si iar frumos....ce sa mai o seara de povestit la nepoti.Pacat ca,noapte fiind nu sa putut vedea pe filmulete distractia in toata splendoare ei.A fost de toate....cerculete cu spatele,cu fata,drifturi,trasul la sufa cu schiuri custom,muzica la maxim de suna tot cimpul,poze sexi  (sper ca sunt puse deoparte).Si ca seara sa fie completa,toate astea sau intimplat intre prieteni=OSMS. Aaaaaa....dar cine ma pocnit cu un neveu....ca m-am vazut plin de singe :hurt: :hurt: :hurt: intr-o poza si sa mor daca mai tin minte ceva.Asa prieteni imi sunteti da?Lasa ca va mai prind eu la o clatita si sa vedeti voi atuncea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #6 on: February 21, 2009, 11:46:46 PM » |
|
eu stiu  :laugh: te-a plesnit o idee.. :laugh: :laugh: :butt: de aia nu a zis nimeni nimic  :laugh: a fost foarte tare frate ! sau..mai bine zis.. fratilor !  :laugh: ne-am distrat la maxim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #7 on: February 22, 2009, 02:16:00 AM » |
|
o seara de neuitat ce mai. sa vreau si nu pot uita ca ma doare si acuma spatele de cand a pierdut slip hatzurile si mi-a stricat driftul meu pe spate cu cracii in sus. degeaba povestim. trebuia sa fii acolo ca sa intelegi pe deplin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #8 on: February 22, 2009, 02:43:57 AM » |
|
:laugh: ma bucur ca iti mai amintesti ceva  :what: :what: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: am crezut ca te-am plesnit in cap.. nu am vazut ce si cum :laugh: imi cer scuze inca o data.. dar mi-a alunecat shufa... ne-am adunat..ne-am deplasat// apoi ne-am distrat .... nu mai zic "la mai multe" ca oricum stiu ca o sa fie..ca si pana acum :laugh: :laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #9 on: February 22, 2009, 03:02:50 AM » |
|
Am fost si eu la un momentdat pe post de sanie :laugh: :laugh: dar eveam rugina pe sine :laugh:
Bine ca nu am fost impuscati, ca zyz era sa aduca toata armata pe noi :laugh: , saracu, a plecat in forta atat de dezorientat incat in loc sa se duca pe unde trebuie, s-a dus in partea opusa, in padure :laugh:
aa.. si inca ceva .. care ati dat ma cu bulgari in masina mea ca e toata stramba? :laugh: :laugh: in drum spre casa nush ce s-a intamplat ca daca depaseam 80km/h dardaia masina de ziceai ca am oua in loc de roti :what:
Mai nou... am auzit ca astia de la Fiat fac masini bune, a? au angajat oameni noi, nemti!!!! :laugh: :laugh:
|
|
|
|
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #10 on: February 22, 2009, 01:29:43 PM » |
|
Frumos,frumos si iar frumos....ce sa mai o seara de povestit la nepoti.Pacat ca,noapte fiind nu sa putut vedea pe filmulete distractia in toata splendoare ei.A fost de toate....cerculete cu spatele,cu fata,drifturi,trasul la sufa cu schiuri custom,muzica la maxim de suna tot cimpul,poze sexi  (sper ca sunt puse deoparte).Si ca seara sa fie completa,toate astea sau intimplat intre prieteni=OSMS. Aaaaaa....dar cine ma pocnit cu un neveu....ca m-am vazut plin de singe :hurt: :hurt: :hurt: intr-o poza si sa mor daca mai tin minte ceva.Asa prieteni imi sunteti da?Lasa ca va mai prind eu la o clatita si sa vedeti voi atuncea. Pozele sexi sunt puse deoparte, da-mi add pe messenger, sa iti dau poza, daca o vrei :laugh: P.S. Nu ai zis bre nimeni, ca prelude-ul vireaza si cu roate spate lasandu-i cu gura cascata pe cei 2 cu passat-ul :laugh:
|
|
|
|
« Last Edit: February 22, 2009, 01:32:12 PM by sS »
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #11 on: February 22, 2009, 02:35:57 PM » |
|
P.S. Nu ai zis bre nimeni, ca prelude-ul vireaza si cu roate spate lasandu-i cu gura cascata pe cei 2 cu passat-ul :laugh:
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Cica - Care e diferenta in curbe? - Te rastorni repede :whistle: - Vaaai sa-mi bag p... , nasol! :laugh: :butt: :laugh:
|
|
|
|
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #12 on: February 22, 2009, 04:58:23 PM » |
|
eu unde plm eram ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #13 on: February 22, 2009, 05:28:13 PM » |
|
in rond? :whistle: acuma nu stiu unde te gandeai :laugh: P.S. Alegeti melodia pt film [la topicul "muzica"], ca sa ma apuc de film maine
|
|
|
|
« Last Edit: February 22, 2009, 05:31:06 PM by sS »
|
|
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #14 on: February 23, 2009, 12:02:50 AM » |
|
a fost super tare baieti :laugh: :laugh: :laugh: mi-a placut foarte mult ! stii ce mai puteam sa fac cand va trageam la sufa? sa fac ca banana la mare ! trageam rapid dreapta si va daramam  :laugh: :laugh: o seara neuitat ! :laugh: :laugh:. ne mai bagam din nou?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|