Old School Motorsport
February 12, 2012, 01:50:28 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Provocare de primavara  (Read 597 times)
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« on: January 23, 2009, 10:31:11 AM »

Si-a venit primavara. Macar temporar. Si eu, cu vaca cum sunt, vreau sa va prezint noua colectie vara-iarna de pantaloni scurti. Asa ca va invit sa parasiti trendul de segregare adoptat si de alte cluburi (ca doar n-oti fi voi mai cu mot) si sa va prezentati cu mic, cu mare, deseara, in rond, pentru o sesiune de dezmortire fortata. Si poate, poate, veniti fiecare cu jucaria, si reiteram noptile alea faine pierdute pe strazi, prin rond, pe vale, pe capote, pe carbuni incinsi, pe ce vreti voi in principiu...numai sa ne simtim bine. Si ce-i cel mai important, sa ne adunam cat mai multi. Pentru ca -nu-i asa- in primul rand ne unesc pasiunea si prietenia, si nu problemele de club. Si daca nu v-am convins asa, atunci va anunt ca azi iese dracusoara din garaj si va provoaca pe fiecare-n parte, ca dup-aia are programare pentru muuuuuult timp la estetician. Cine nu apare la start...well...pussy . Deci lasati labareala, c-o s-aveti o viata intreaga sa tot rezolvati probleme cruciale si...hai in rond !  Cheesy

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #1 on: January 23, 2009, 10:01:09 PM »

Ti-as raspunde eu, da nu prea pot s-ajung. Tongue

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #2 on: January 23, 2009, 10:39:36 PM »

Ahh asa e Edy...dar asta e doar inceputul primaverii!
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #3 on: January 24, 2009, 12:49:15 PM »

Scuze zyz de intarziere, dute-n p... mea :laugh: :laugh: :laugh: asta vis-a-vis de ce mi-ai ziis aseara :laugh: :laugh: :laugh:

A nu se intelege gresit! Stie el despre ce e vorba :butt: Tongue

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: