treaba..se pare ca se ingroasa.. odata cu vremea asta de rahat, se pierd si zilele mele de antrenament (de parca as avea unde :laugh: ) .
Astazi am reusit sa iau amortizoarele.. care au fost trimise IN SFARSIT !!!!!!!!!!!!! dupa un an de asteptare.. si cum nu puteam sa le tin mai mult de 10 minute, le-am si dus la garaj, la montat. M-am chinuit putin ce-i drept, cu asezarea (ca sunt f grele jambele), cu lumina, cu chei suruburi piulite, etc fiind singur. Dar pana la urma m-a ajutat taica'miu si am rezolvat problema amortizoarelor fata deocamdata..ca erau importante. Am pus totul la loc, am pus rotile si am lasat-o jos.. Eram foarte curios cum va fi.. eh, pe cat de nerabdator eram pe atat de comic si ironic am ras in acelasi timp..

:whistle: nu se balanseaza mai tare de 1 cm. o sa-mi fie foarte greu sa merg prin oras cu masina.. dar asta e, distractia costa !
asadar.. sunt rupt. mi-a intrat frigu-n oase, dar macar mi-am luat o grija de pe inima. am pus masina pe picioare...si acum am mai multe posibilitati.
Maine am sa o intorc, si sa o ridic de cur, sa ii schimb bratele care le-am pregatit tot azi.. (discuri perforate, placute noi ATE, conducte, etrieri, bucse si rulmenti noi - mersi fratilor xex) ca sa fie treaba buna. Numai le scot pe cele vechi si le pun pe astea noi.. ca sa pot aerisi frana hidraulica.
Mi-as fi dorit sa fie uscat si sa pot experimenta..sa ma pot juca cu masina ca sa o invatz. dar se pare ca nu prea am noroc.. Mnah..asta e ! bine macar ca am cu ce !
urmeaza sa schimb volanta, flansa cardan (masura de siguranta), si sa pun una alta la loc.. conducta de benzina, bara fata, semnalizari, fire..etc !
urmeaza o saptamana grea.. o sa am emotii !

aaa.. era sa uit.. pozaru, pune niste poze si tu.. mersi