Old School Motorsport
February 12, 2012, 07:02:49 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 24   Go Down
  Print  
Author Topic: BMW E30 OSMS !  (Read 15497 times)
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #240 on: March 04, 2010, 03:12:36 PM »

Soro, da mai ai o gramada de treburi... Nu - nu te lasa! Spor la treaba!

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #241 on: March 04, 2010, 09:02:46 PM »

Chiar ca mai sunt ceva chestii de facut,dar sunt mai mult decit sigur ca o vei termina.....iar sadisfactia ca treaba a fost facuta cu minutele tale va fi maxima.Spor la treaba
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #242 on: March 04, 2010, 10:25:17 PM »

Multumesc tuturor pentru incurajari ! Va urez si eu spor la treaba cu masinile personale !

asadar ... astazi am terminat si cu bratele spate. Multumesc fratilor xex.. care m-au ajutat ieri si azi sa pun bucse si rulmenti la bratele cu discuri. Maine am sa le pun si discurile care asteapta de anul trecut.. ATE ! perforate.. si placute tot ATE.. urmand sa le pun pe masina, sa pun etrierii si sa aerisesc frana de picior si cea de mana. Doar ca o sa imi fie foarte greu sa le schimb in spatiul ingust din garajul meu..Plus ca frigul si umezeala.. imi cam intra in oase.. cand stau pe sub masina..dar nah.. asta e, nu am alte conditii. Ideal ar fi fost sa o duc la Emi, sa o pun pe canal si sa fac treaba curata si sigura. Dar cum amortizoarele inca nu au ajuns.. nu prea mai pot astepta si o sa trebuiasca sa le schimb asa.. Trece timpul, vremea vad ca e rece in continuare, si incep sa ma aglomerez.

Sper sa o scot la capat.. macar cu cateva zile inainte sa plec la Bucuresti ! Apropo.. chiar daca nu mai merge nimeni din OSMS, eu totusi am de gand sa ajung si sa particip. E bine si pentru mine ca mai capat experienta si pentru OSMS ca are un membru care participa si reprezinta clubul. Sper sa nu dezamagesc.. Cheesy

Se pare ca nu voi mai avea timp sa ma obisnuiesc cu masina .. si va trebui sa ma bag cu japca in seama sambata.. in prima zi de 4tuning days, la antrenamente.. ca duminica sa nu plec chiar de la 0.

pe de-o parte abia astept...pe de alta.. mi-ar prinde bine inca o saptamana..

corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #243 on: March 04, 2010, 10:45:11 PM »

.. si va trebui sa ma bag cu japca in seama sambata.. in prima zi de 4tuning days, la antrenamente.. ca duminica sa nu plec chiar de la 0.

pe de-o parte abia astept...pe de alta.. mi-ar prinde bine inca o saptamana..

"Tupeu'2010", asa o sa se scrie pe diploma ta de participare! Buftea maxima! Stii bine ca suntem cu tine, oricum ar fi!

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
IS 43 EMI
Treapta a 4-a
*

Dangerous!

don.emytzu@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #244 on: March 04, 2010, 11:16:56 PM »

spor la munca in continuare slip....

si vezi ca e nasol cu frigu  Sad Sad..mai degraba mai stai 2 zile pana vin amortizoarele si o aduci la Letcani si te ajut si eu sa o faci ca am experienta la brate spate Cheesy .

4x4 = 16
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #245 on: March 04, 2010, 11:38:27 PM »

Edi.. multumesc pentru incurajari.. nici nu stii cat de mult conteaza pentru mine un cuvant incurajator.. mai ales in momente de genul asta.. in care sunt constient de valoare si de asteptari !

Emi.. stiu ca e aiurea.. dar nu am de ales. Daca citesti ce am scris mai sus.. ai intelege de ce aleg frigul in locul asteptarii. 2 zile pot face diferenta..

xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #246 on: March 05, 2010, 01:48:23 AM »

cred ca toti ne dorim f mult sa mergem la bucuresti, de fapt la orice eveniment unde participa unul de-al nostru si frumos asa ar fi din partea noastra. singurul lucru care ma impiedica pe mine este partea financiara. eu iti urez in continuare spor la munca si daca mai pot ajuta cu ceva.. trrr.
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #247 on: March 06, 2010, 01:48:15 AM »

treaba..se pare ca se ingroasa.. odata cu vremea asta de rahat, se pierd si zilele mele de antrenament (de parca as avea unde  :laugh: ) .
Astazi am reusit sa iau amortizoarele.. care au fost trimise IN SFARSIT !!!!!!!!!!!!! dupa un an de asteptare.. si cum nu puteam sa le tin mai mult de 10 minute, le-am si dus la garaj, la montat. M-am chinuit putin ce-i drept, cu asezarea (ca sunt f grele jambele), cu lumina, cu chei suruburi piulite, etc fiind singur. Dar pana la urma m-a ajutat taica'miu si am rezolvat problema amortizoarelor fata deocamdata..ca erau importante. Am pus totul la loc, am pus rotile si am lasat-o jos.. Eram foarte curios cum va fi.. eh, pe cat de nerabdator eram pe atat de comic si ironic am ras in acelasi timp.. Cheesy  :whistle: nu se balanseaza mai tare de 1 cm. o sa-mi fie foarte greu sa merg prin oras cu masina.. dar asta e, distractia costa !

asadar.. sunt rupt. mi-a intrat frigu-n oase, dar macar mi-am luat o grija de pe inima. am pus masina pe picioare...si acum am mai multe posibilitati.
Maine am sa o intorc, si sa o ridic de cur, sa ii schimb bratele care le-am pregatit tot azi.. (discuri perforate, placute noi ATE, conducte, etrieri, bucse si rulmenti noi - mersi fratilor xex) ca sa fie treaba buna. Numai le scot pe cele vechi si le pun pe astea noi.. ca sa pot aerisi frana hidraulica.

Mi-as fi dorit sa fie uscat si sa pot experimenta..sa ma pot juca cu masina ca sa o invatz. dar se pare ca nu prea am noroc.. Mnah..asta e ! bine macar ca am cu ce !

urmeaza sa schimb volanta, flansa cardan (masura de siguranta), si sa pun una alta la loc.. conducta de benzina, bara fata, semnalizari, fire..etc !

urmeaza o saptamana grea.. o sa am emotii ! Cheesy

aaa.. era sa uit.. pozaru, pune niste poze si tu.. mersi

sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #248 on: March 06, 2010, 04:58:01 PM »

Poze, facute in graba vineri  Cheesy  ......daca mai trec zilele astea pe la garaj am sa fac cateva mai frumoase Smiley

vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #249 on: March 06, 2010, 05:19:57 PM »

deci..masina E30, motor 2.5, tractiune spate, blocant, volan facut pt drift,frana de mana pt drift, scaun FK sport, suspensii pentru drift si altele.....e oficial preparata pentru drift !  Felicitari Slip !  FRUMOOOASA MASINA !
Marcel
Membru
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #250 on: March 06, 2010, 08:58:59 PM »

Mi-as dori si io una asa  Sad....Te felicit Slip pentru masina. Spor la invarteli .. :yes:
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #251 on: March 06, 2010, 11:18:59 PM »

masina o ai deja marcel  :yes: daca vrei, poti sa incepi investitiile  :butt:

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #252 on: March 07, 2010, 12:29:17 AM »

multumesc pentru aprecieri..
vlad.. volanul inca nu e cel care mi-l doresc..de drift. E doar unul sport.. nimic special. Oricum nu-l pot folosi la drift ca e prea mic si prea putin aderent. In fine.. pe viitor, urmeaza si asta. Cheesy

in seara asta am terminat cu suspensia, cu conductele de benzina, am aerisit franele, si ce a mai fost asa ..de facut.. si am scos masina din garaj la o tura prin parcare.. Cheesy uuu!!! sunt foarte emotionat.. am muncit foarte mult la ea si ma bucur enorm ca masina merge pe roti in sfarsit ! chestia e ca .. acum.. cu suspensia asta.. o sa fie greu tare de mers pe strada ! dar o sa vad cum fac.. Cheesy

poate fac maine niste poze., Pana atunci. numai bine si ..spor la lucru cu masinutele !

xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #253 on: March 07, 2010, 01:36:41 AM »

pune-ti niste roti cu balon mare pentru drum si lasa-le un pic mai moi. gen 185/65 R14 cu 1.9 presiune.
In rest... felicitari ! cum zicea si vlad: ai una bucata masina pentru drift. spor la antrenamente si suntem mandri ca o sa ne reprezinti la bucuresti. baga mare. bravo
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #254 on: March 07, 2010, 02:45:33 PM »

Eheee cati nu si-ar dori.... dar numai SLIP stie cata munca... asa ca Andrei SLIP awayy.
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 24   Go Up
  Print  

Jump to: