Pages: 1 ... 20 21 [22]
  Print  
Author Topic: BMW E30 OSMS !  (Read 4551 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mao_GTI
Membru
Treapta a 3-a
*

Reputatie: 3

« Reply #315 on: June 03, 2010, 11:20:31 PM »

slip am sa incerc sa te ajut in cautarea motorului....acuma e si cum ai tu bafta
nenea a plecat in germania iam zis sa caute stie despre ce e vorba k a avut si el seria 5 v8 si a zis k ar fi sanse...acum e faza cu norocu...speram sa gasim cat mai repede...
slip
============================
Administrator
Treapta a 6-a
*

Reputatie: 21

Mic si rau !

« Reply #316 on: June 03, 2010, 11:38:58 PM »

@marcel.. mersi pentru incurajari.. dar crede-ma ca am momente cand pana chiar si eu ma vad oarecum cretin ca ma bag la din astea.. dar daca nu fac cumva pe dracu in 7 sa imi indeplinesc un vis.. atunci ce rost mai are sa sustin ca "pasiunea nu cunoaste limite" Huh? asa cum scrie mare pe langa sigla OSMS.... si cum as putea sa continui proiectul "E30 OSMS" .. daca nu ar fi in concordanta cu denumirea? Cheesy vreau sa reprezint clubul.. si pe mine. Nu mai vreau sa ma duc la evenimente ca simplu spectator.. Vreau sa se vada mare si sus sigla OSMS. Am inceput oarecum bine la Bucuresti, lumea a vazut sigla, mi-am facut prieteni, legaturi prin diverse zone, dar s-a vazut lipsa de putere extrem de tare. Eram jos.. si nu prea aveam ce cauta acolo fara o masina competitiva. asa ca doresc sa revin cu forte proaspete.

@ Mao.. iti multumesc foarte mult ca incerci sa ma ajuti..acuma, sper sa fie cu noroc si sa gasesc ceva.. Am mai vorbit cu niste prieteni din Spania si Italia, care mai cunosc si care merg pe la dezmembrari. Poate pana la urma am sa gasesc un motor bun si cat de cat la un pret de bun simt. In Romania nu prea am sanse.. ca romanul stie sa faca specula. Astept, ca altceva nu am ce face. Si sper, pentru ca altfel nu m-as mai fi apucat de proiect.. daca nu speram sa ajung undeva, mai sus.

Sigur..sunt o gramada de "cunoscatori" care si-ar lua si ei un urs sau o pisicuta si "mi-ar da lectii" .. dar n-au chef Cheesy si totusi citesc forumul asta.. Cheesy carora le transmit ca data viitoare cand o sa ma vada pe strada, o sa-si doreasca sa aiba asa ceva.. E30 OSMS - ZEN Cheesy

KAmikazee
Treapta 1
*

Reputatie: 0

« Reply #317 on: June 04, 2010, 02:06:05 AM »

Slip... citit ultimile tale posturi.. nu pot sa fac decat sa te felicit pentru ambitia pe care o ai.. si anume aceea de a face tot posibilu sa iti implinesti visu Wink) la partea cu cretin.. nu bag mana in foc Smiley) dar sti si tu ca driftu si tuningu.. necesita bani si investii serioase Smiley si la pe de alta parte.. fiecare face c vrea cu banii pe care ii are.. bafta in continuare cu cautatu motorului si dak mai aud cva cva te anunt.. Wink)

BMW E30... 325 12v Wink)
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

Reputatie: 7

« Reply #318 on: June 04, 2010, 08:54:55 AM »

Noh V8 Huh??....  Da clar am pierdut o minte buna dar pentru o cauza nobila....Cii cu tine waii tu chiar nu te lasi huh ? Stii asta cred ca descrie cel mai bine spiritul OSMS faptul ca ajungi sa-ti pierzi mintile dai reset o iei de la capat si faci asa de cate ori este nevoie ca sa ajungi in varf.

Spor la treaba si am credinta ca se va termina totul repede si in 2010 Cheesy

ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

Reputatie: 11

« Reply #319 on: June 04, 2010, 09:03:31 AM »

Se vede multa ambitie si asta-mi place. Se vede si multa nebunie si asta-mi place si mai mult. Nu stiu ce sanse ai sa gasesti V8-ul ala, dar oare si ca performante si ca facilitate si ca pret si ca posibilitati de upgrade, nu te-ar coafa mai mult un 2.5 turbo ?

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

« Reply #320 on: June 04, 2010, 09:59:19 AM »

poi un 2.5 turbo nu m-ar ajunge mai ieftin (ma refer ceva calumea) si nici nu m-ar coafa mai bine Cheesy ar fi si asta o solutie dar nu pentru mine. din mai multe puncte de vedere.. unul din ele ar fi ca am eu o pretentie si al doilea ca la drift ii dai continuu si nu ai prea mare racire, si incet incet afecteaza turbo , cel putin pe cel care nu e din fabrica. Asa la un motor din ala nesimtit si mare, daca ai racire la apa si ulei cat de cat, dai in el de-l ia mama dracului....
oricum ca sa faci o treaba calumea (nu zic neaparat ca a lui costel) tot iti trebuie mai multi bani decat daca mi-as lua un V8.

acuma fac si eu cum facea colegul lu' cuf..  { Buna ziua ! da spune.. ntz.. nu-i bun, o iau de la cap.. Buna ziua ! Cheesy }
asa si eu.. {vreau V8} dar un 2.5 24v? {vreau V8} .. dar un 2.5 turbo?? ntz.. nu-i bun , o luam de la cap.. {vreau V8}  laugh laugh

vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Reputatie: 9

Fara roti nu poti !

« Reply #321 on: June 04, 2010, 10:04:41 AM »

Bravo Slip pt vointa care o ai ! Tine tot asa in continuare si vei reusi ! Daca tot ai dezmembrat masina, poate te gandesti sa-i pui o cusca de protectie, pentru siguranta ta si intarirea sasiului ! Poate te ajuta Mishu.
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

« Reply #322 on: June 04, 2010, 10:13:35 AM »

da vlad.. m-am gandit si la asta dar deocamdata nu imi permit. sa ma vad cu motorul pe masina, sa mearga, sa fie totul ok si abia apoi sa strang bani de cusca. e oarecum pe dos sa zic asa.. sa pun intai motorul si apoi sa intaresc sasiul, dar nu am de ales. Chiar si cu ajutorul lui misu, tot ajung undeva pe la 15-20 milioane. si nu am atatia bani deocamdata. dar m-am gandit foarte mult sa pun cusca. si va fi necesara in cazul in care urc V8-ul pe masina..
ca sa nu mai zis ca cel mai probabil pentru a echilibra cat de cat masina, va trebui sa scot rezervorul original al masinii, si sa imi fac unul din aluminiu in portbagaj, sa pun alta pompa de benzina si sa trag conducte noi prin masina, nu prin afara. + multe alte chichitze gen heblu, panou de comanda, ceasuri si multe altele care tin de directie si corectarea unghiurilor rotilor.

dar incet incet, le fac. deocamdata asta-i treaba.. ma rezum la liste cu necesar. Cheesy si incep sa le tai una cate una.

corraptor_evo
Membru
Treapta a 4-a
*

Reputatie: 12

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

« Reply #323 on: June 04, 2010, 10:30:55 AM »

... sa trag conducte noi prin masina, nu prin afara...

no Nttt, nttt, nttt! Never, ever! no Stai linistit, lasa-le-afara, altfel, nici mama pompierului nu te mai ajuta pray !!!

In rest, BAGA MARE!

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

« Reply #324 on: June 04, 2010, 12:00:07 PM »

whatever uite ca eu unul m-am gandit la siguranta conductelor.. nu a mea  laugh am zis frate..daca le trag prin masina, e mai sigur (nu m-am gandit la moarte sigura  laugh ) , am zis ca e mai mica probabilitatea sa fie agatzate sau indoite... dar pe de alta parte daca stau sa ma gandesc..ai si tu dreptate. Dar daca le las pe dinafara, vor trebui cel putin schimbate, ori cu altele mai noi ori cu ceva mai mare si mai rezistent cu ceva izolatie. Inca nu stiu , nu m-am documentat, si doar spun cateva idei. de aia postez si ma bucur ca sunt pareri impartite.. nu doar aprobari. toate astea pentru spiritul constructiv, nu pentru critica gen.. esti asa si invers. .cum sa pui conductele in masina.. blablabla  canadian de parca ne-am nascut toti invatati Cheesy

mersi pentru sfat edi .am sa tin cont. va salut si mai astept critici constructive.

corraptor_evo
Membru
Treapta a 4-a
*

Reputatie: 12

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

« Reply #325 on: June 04, 2010, 03:50:59 PM »

Stai, ca asta nu e tot  tease ! Citeste regulamentul KOE si-ai sa vezi ca printre tot felul de conditii de admitere a masinii in concurs este si kakonductele  ugly sa fie in exteriorul habitaclului  educated .

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

« Reply #326 on: June 04, 2010, 06:07:23 PM »

busted recunosc  . bine.. Cheesy am citit numai ce ma interesa Cheesy  laugh busted

Pages: 1 ... 20 21 [22]
  Print  

Jump to: