@marcel.. mersi pentru incurajari.. dar crede-ma ca am momente cand pana chiar si eu ma vad oarecum cretin ca ma bag la din astea.. dar daca nu fac cumva pe dracu in 7 sa imi indeplinesc un vis.. atunci ce rost mai are sa sustin ca "pasiunea nu cunoaste limite"

asa cum scrie mare pe langa sigla OSMS.... si cum as putea sa continui proiectul "E30 OSMS" .. daca nu ar fi in concordanta cu denumirea?

vreau sa reprezint clubul.. si pe mine. Nu mai vreau sa ma duc la evenimente ca simplu spectator.. Vreau sa se vada mare si sus sigla OSMS. Am inceput oarecum bine la Bucuresti, lumea a vazut sigla, mi-am facut prieteni, legaturi prin diverse zone, dar s-a vazut lipsa de putere extrem de tare. Eram jos.. si nu prea aveam ce cauta acolo fara o masina competitiva. asa ca doresc sa revin cu forte proaspete.
@ Mao.. iti multumesc foarte mult ca incerci sa ma ajuti..acuma, sper sa fie cu noroc si sa gasesc ceva.. Am mai vorbit cu niste prieteni din Spania si Italia, care mai cunosc si care merg pe la dezmembrari. Poate pana la urma am sa gasesc un motor bun si cat de cat la un pret de bun simt. In Romania nu prea am sanse.. ca romanul stie sa faca specula. Astept, ca altceva nu am ce face. Si sper, pentru ca altfel nu m-as mai fi apucat de proiect.. daca nu speram sa ajung undeva, mai sus.
Sigur..sunt o gramada de "cunoscatori" care si-ar lua si ei un urs sau o pisicuta si "mi-ar da lectii" .. dar n-au chef

si totusi citesc forumul asta..

carora le transmit ca data viitoare cand o sa ma vada pe strada, o sa-si doreasca sa aiba asa ceva.. E30 OSMS - ZEN