sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #300 on: May 15, 2010, 04:47:01 PM » |
|
nu zici nimic de jante? :whistle:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #301 on: May 17, 2010, 12:14:57 AM » |
|
nu prea am ce sa zic.. am curatat, pregatit si revopsit 4 jante.. din cele care le aveam [prin garaj. 2 din ele.. cele bune, pe 16' le-am vopsit albe si au iesit tzipla... iar 2 din cele pe 15' care le am de spart, le-am dat un fond alb si apoi am revenit pe deasupra cu un galben fluorescent !!! pana una alta... astept motorul care ar trebui sa ajunga saptamana asta , si sa ma apuc de treaba.. si de modificari !! o sa fie o provocare pentru mine dar daca imi iese bine, am sa fiu fericit si cam singuru din iasi cu motor din asta.. Zilele astea ma apuc sa schimb instalatia masinii.. cu una aproape ca noua ! Multumesc lui Costel.. (inca scrie pe instalatie Made in West Germany)  )) doar ca e tzipla.. A mea suferind de-a lungul timpului diverse modificari (din partea proprietarilor).. Asa ca m-am gandit sa o schimb toata.. cu una de pe modelul intermediar care o sa ma ajute si cu instalatia motorului .... si pe langa toate.. nu voi mai fi nevoit sa izolez fire.. Si sper , nici sa nu mai am probleme cum am avut pana acum.. sa imi ia foc instalatia si sa fiu nevoit sa pun fire eu.. care nu sunt electrician. Cel mai bine e sa fie totul intact, manunchi si fara nici o problema. Prefer sa muncesc mai mult dar sa fiu sigur pe masina. acuma.. sper doar sa fie totul bine.. Va salut si .. cand am noutati, revin..
|
|
|
|
« Last Edit: May 17, 2010, 12:24:59 AM by slip »
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #302 on: May 17, 2010, 12:32:48 AM » |
|
Abia astept s-o vad sexxy din nou. :canadian:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #303 on: May 17, 2010, 12:50:51 AM » |
|
:laugh: :laugh: acum e mai sexy ca niciodata..  fara capota, aripi, motor, cutie, evacuare..... :laugh: sexy as can be ! sper ca in cel mult 2 saptamani sa am masina in stare de functionare...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #304 on: May 17, 2010, 12:54:43 AM » |
|
aba astept sa vad jantele alea fluorescente pe o traiectorie curbilinie prestabilita :laugh: bafta mare ca am inteles ca ai multa treaba la pus noul motor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...
|
 |
« Reply #305 on: May 17, 2010, 10:15:32 AM » |
|
Spor la treaba si, vorba aia... daca ai nevoie de un ajutor, nu uita sa-ti stergi numarul nostru din agenda telefonica :laugh:!
|
|
|
|
|
|
Corrado VRTS... Raise the boost and praise the Lord!
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #306 on: May 17, 2010, 11:08:49 AM » |
|
mersi mersi...  am sa uit ce-ai scris :laugh: :laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #307 on: May 17, 2010, 10:56:47 PM » |
|
Nu uita ca de la tine-o stiu... :canadian:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #309 on: May 22, 2010, 05:48:46 PM » |
|
Mda.. revin cu noutati nu prea imbucuratoare.. masina nu va fi gata prea curand.. din cauza unui om de "cuvant"  care m-a tinut incurcat 2 saptamani.. si nu mi-a raspuns la telefon.. E vorba de Razvan LKN care trebuia sa imi trimita 2.8-ul care l-a avut pe pisicuta. am reusit sa dau intr-un final de el, prin altcineva, si am aflat ca s-a hotarat sa ii vanda lui Calin LEE motorul.. din nu stiu ce motive. Nu stiu daca e asa, daca l-a manglit cineva sau orice alt motiv si sincer nici nu ma intereseaza. Frumos si moral ar fi fost sa raspunda la telefon.. sau macar in ultimu ceas , sa ma sune, sa imi spuna ca nu mi-l mai da. Era foarte simplu sa zica : "nu ti-l mai dau.. ca nu vreau, sa ca mi-a dat altu mai mult"... dar se pare ca asa se procedeaza la noi .. Daca nu raspunzi la telefon, ai rezolvat problema. Tindeam sa cred ca de la o anumita varsta iti mai asumi si raspunderea si nu te ascunzi dupa deget, dar m-am inselat.. In fine.. asta e. Cel mai tare ma oftic pentru faptul ca m-a tinut incurcat..atata tot .. ca nu am dat bani in avans si nici el nu avea datoria sa imi dea motorul, ci doar o datorie morala.. Acum caut motor.. si sincer nu mai am chef de lucrat la masina.. si cu vremea asta , si cu diverse probleme.. Mnah.. asta e ! O sa trec si peste asta.. va salut si .. va urez sa n-aveti parte de faze din astea.. Bafta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #310 on: May 24, 2010, 02:19:24 PM » |
|
Las', nu-i nimic! Asta inseamna ca motorul ala nu era pentru tine. Vine altul mai bun si mai potrivit!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #311 on: May 25, 2010, 12:56:00 PM » |
|
Las', nu-i nimic! Asta inseamna ca motorul ala nu era pentru tine. Vine altul mai bun si mai potrivit!
mersi pentru incurajari Edi.. la ora actuala.. nu mai stiu ce dracu vreau. De fapt.. stiu ce imi doresc dar nu-mi permit.. asa ca trebuie sa imi iau cumva gandul. In cel mai rau caz, am de unde lua un 2.5 24v complet si bun. Dar inca nu ma grabesc.. Mai astept putin si daca nu imi permit sa ma apropii de ceea ce imi doresc, am sa il iau pe asta si gata..asta e. sincer la ora asta ma simt cam asa... :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #312 on: June 03, 2010, 09:16:51 PM » |
|
a trecut ceva vreme de cand nu am mai postat.. si am luat niste decizii. Pana la urma, strang orice banut si vand tot ce mai am. Masina inca nu va primi nici un motor. N-are rost sa imi iau un motor de dragu de-al lua. Sa muncesc sa-l pun, si apoi sa vreau sa-l vand. Ma arunc direct in vis.. acela de a avea V8 pus pe ZEN. Daca se poate realiza, bine... daca nu..asta e , macar am incercat. Probabil multi o sa imi spuneti ca sunt cretin, ca nu stiu la ce ma bag, ca sunt multe cheltuieli, modificari , etc si eu nu am cum sa ma bag.. dar ideea e in felul urmator.. Pana la urma urmei, tot la 4.0 V8 vreau sa ajung, asa ca ce sa o mai lungesc aiurea? mai mult cheltui daca trec prin mai multe etape. Numai benzina cat m-ar costa in zilele in care am motor... si tot fac economie. asadar.. ori imi iau V8 ori masina nu mai iese. m-am suparat asa ca m-am apucat de scos si curatat... jug, caseta directie, servo frana..+ multe alte rahaturi. O sa fac o revizie pe ici pe colo, sa mai pun niste tabla, sa mai scot greutati, sa fac modificari si sa pregatesc masina pentru ziua in care va primi ce trebuie...... (sper sa fie intr-o zi din anul 2010 :laugh: :laugh: ) pun cateva poze cu ce am mai facut zilele astea. mai mult din plictiseala..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #313 on: June 03, 2010, 09:19:14 PM » |
|
uitasem .. am scos si plafonul care era inutil si urat.. murdar..  si urmeaza sa curat suprafata si tot interiorul si sa ii dau un rosu aprins, frumos si curat , atat la interior cat si la compartimentul motor. ca tot am curatat orice urma de mizerie, pamant sau ulei... p.s. mi-am facut veioza din servofrana  ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel
Membru
Treapta 1
|
 |
« Reply #314 on: June 03, 2010, 10:28:21 PM » |
|
1.. Nu te vad un cretin cum ai spus mai sus 2...te vad in stare de asa ceva(de a lua un V8)...3 ...MULT SUCCES
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|