Old School Motorsport
February 10, 2012, 05:05:29 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 24   Go Down
  Print  
Author Topic: BMW E30 OSMS !  (Read 15449 times)
loco
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #210 on: December 23, 2009, 10:35:49 AM »

n'a venit niciodata politia acolo la rondul ala ? Cheesy
am facut si eu sensul giratoriu, ca un participant "normal" la trafic, si nu m'a deranjat nimeni Cheesy

dati si voi o "sarma" ceva cand stricati asfaltul acolo, nu de alta, dar nu vreau sa las prietenii la greu.
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #211 on: December 23, 2009, 08:41:28 PM »

politia inca nu a aparut, au aparut intr-o seara localnicii de prin zona, ce-i drept era cam tarziu cand am fost acolo, in rest nu prea te deranjeaza nimeni, dar tu tre sa stii ca ai fost de cateva ori pe acolo si cu noi. Asteptam sa treaca iarna asta si apoi cred ca iar invadam rondul    :yes:

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #212 on: February 06, 2010, 03:45:19 PM »

Aloo, se pune praful!  Cheesy

salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #213 on: February 06, 2010, 04:25:47 PM »

Se pune prafu doar aici pe forum,ca in realitate treaba se misca. Wink
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #214 on: February 06, 2010, 07:53:42 PM »

bine bre.. gata.. reincep sa postez pe acest topic. Initial am zis ca postez cand ies cu masina pe strazi dar am sa postez acum...

In ultimile luni dupa cum se stie, a fost frig si zapada. Avand garajul mic si din tabla, nu am putut lucra prea mult la masina dar in ultimele zile am realizat ca o sa intarzie prea mult caldura si nu mai pot astepta. Asa ca m-am apucat de treaba asa..pe frig si gheata. Ce-i drept mi-au cam inghetat genunchii..mainile..si tzeasta.. dar a meritat.
Am schimbat ambreiajul ca era terminat cel vechi (multumesc lui Paul PAU ca mi-a pus un elevator la dispozitie).
Cred ca stie toata lumea ce inalta de cur era masina mea.. parca statea capra. Centrul de greutate era foarte mult mutat spre fata si botul era aplecat, fapt caruia ii datorez o baie de ulei. Dar acum am schimbat arcurile (multumesc lui KNS - baiat de nota 20) care mi-au schimbat radical aspectul masinii.  Acum arat muuuult mai bine si botul s-a mai ridicat putin, mutand mai mult spre spate greutatea.
Ieri am reusit sa dau jos amortizoarele fata / spate, si cat de curand am sa le intaresc pentru o mai buna manevrabilitate la ce am de gand sa fac. 
Saptamana care vine ma apuc de interior, de scos tot, de curatat tot si de sudat un suport pentru frana de mana hidraulica. Urmand ca apoi sa schimb bratele spate cu altele cu discuri. Piesele asteapta de mult doar ca n-am avut cand sa le montez...  Apoi sa fac conductele de frana care sa treaca prin masina, in frana hidraulica si mai departe spre repartitorul spate. O sa fie si asta o schimbare radicala la unghiul de intrare in drift.

altceva..ce sa mai zic ? astept sa vina masina lui costel din 2 motive... primul ar fi curiozitatea si al doilea.. farurile Smiley)) ca sa pot merge cu masina pe strada.

Cat de curand am sa scot din nou masina pe strada.. sa ma mai plimb cu ea si sa experimentez viraje.. ca locuri de antrenament din pacate nu avem.

M-am mai antrenat cu masina lui Bogdan dar e diferenta mare intre cei 2 ursi. A lui abia ii dau in 1 .. iar la mine nu pot sa fac rondul decat cu 2. Ceea ce inseamna cuplu mai mare si implicit viteza..mai mare.

altceva.. daca o sa-mi aduc aminte..am sa scriu. Pana atunci pun filmuletz dintr-o seara cand ma invarteam cu a lui bogdan.. si il rog pe pozaru sa pune si pozele facute recent la garaj la mine.

Nsl E30 Rond noaptea

sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #215 on: February 06, 2010, 07:58:26 PM »

Vine pozele...

P.S: Sorry, nu am poze cu setarile de "gip"  :laugh: ....mai multe poze cand o sa fie pe strazi  Cheesy
« Last Edit: February 06, 2010, 08:02:06 PM by sS » Logged

ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #216 on: February 06, 2010, 08:49:24 PM »

Bravo we, sa-ti traiasca. Arata foarte fain masina coborata, parca-i alta treaba...Acum faruri iti mai trebuie si gaz pentru antrenamente. Eu zic totusi sa mai ai putina rabdare cu lucratul la masina, ca n-are rost sa-ti nenorocesti spatele pentru cateva saptamani in plus sau minus  :yes:.

I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #217 on: February 06, 2010, 09:02:29 PM »

frate.. astea sunt conditiile..ce sa fac? e februarie.. Pe 13 martie e prima etapa.. nu vreau sa o ratez. Si inainte de etapa am nevoie sa ma si antrenez.. si cu cat e mai mult timp pentru invarteala cu atat mai bine. Imi doresc foarte mult sa fac ceva.. nu doar sa ma invart in rond sau in parcari .. Chiar vreau si stiu ca pot sa fac mai multe. Imi trebuie mult antrenament, bani, si experienta pe care nu am cum sa o acumulez acasa..
Stiu ca risc multe..cu frigul si astea.. dar daca nu risti nu castigi..stii? sau mai degraba daca nu joci.. nu ai cum sa castigi.. Wink

Oricum am eu grija de mine .. dar se intampla sa mai inghete un genunchi, o mana.. un deget la picior.. Cheesy toate in limite de siguranta. Poate patesc ca in reclama aia cu tigarile lipite de mana.. sa mi se lipeasca cheile de mana  :laugh: :laugh:

pana una alta.. sunt multumit ca sunteti alaturi de mine si sper sa nu dezamagesc la evenimente. La urma urmei .. asa cum scrie si in titlul topicului.. e un E30 OSMS !! care va reprezenta totdeauna clubul .. nu altceva. Nu reprezint Iasul.. nu reprezint vreo firma ci doar OSMS. Iasul inca nu a oferit nimic pentru a primi in schimb o reprezentare prin alte zone ale tarii  :laugh: :laugh:

Spor la lucru tuturor si sper sa vina caldura mai repede sa ne vedem cu totii pe strazi si la evenimente cu cupele in mana.. 

Spiritul osms a fost si va fi intotdeauna de sportivitate si prietenie... asa am ajuns aici multi dintre noi..

rusu455
Banned
Treapta a 2-a
*

Andrei_mafia_64
View Profile
« Reply #218 on: February 06, 2010, 09:08:41 PM »

PS.
cei pe 13 martie(prima etapa)..ce eveniment e?
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #219 on: February 07, 2010, 12:49:04 AM »

4Tuning Days, la Bucuresti.

xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #220 on: February 07, 2010, 01:26:53 AM »

faza cu masina coborata e trucaj.. se vede pixelu abastru in poze ca eu cand am fost la el la garaj avea botul la un metru de sol. si ca sa fac anti reclama la elen&mar eu cu vlad ne-am oferit sa-i scoatem arcurile de pe amortizoare, avand prese de arcuri la dispozitie. am ajuns la service... am strans presele, dar nu aveam sculele necesare ca sa scoatem piulita din capul flansei pt amortizor. un mecanic a dat o idee folositoare dar tot s-a dovedit a fi prea stransa pentru sculele pe care le aveam noi. mai lasam si pe altii sa incerce.
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #221 on: February 07, 2010, 02:04:13 AM »

:laugh:
Bre, am mentionat ca nu am poze cu masina cand era gip  Cheesy

slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #222 on: February 07, 2010, 01:28:43 PM »

Rusine ... Dinu Patriciu !!!  Cry Cry

slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #223 on: February 09, 2010, 08:25:50 PM »

nu stiam unde sa postez..asa ca am sa scriu aici..

Am carat in seara asta cauciucurile care le aveam in garaj plus cateva adunate astazi , la cuf.. ca sa pot elibera garajul si sa ma pot desfasura in voie cand lucrez la masina. Fiind spatiul ingust, eram fortat sa apelez la tot felul de metode neortodoxe gen.. baga-te-as in ... curte la bogdan.. sau chestii din astea ! asa ca am dus toata caucioacele la el in curte ca sa mai eliberez locul. Vreau sa spun ca am numarat cauciucurile si la ora actuala sunt 64 bucati nejantate, bune de spart si 7 bucati jantate pregatite pentru "treaba" Cheesy  toate sunt ori pe 14 ori pe 15. si vor fi folosite doar pentru drift. O sa le folosim eu, cuf si costel pentru ca la urma urmei.. puteau fi numai ale mele sau ale lui cuf, dar cum e frumos la noi in OSMS, ne ajutam reciproc. si acum sunt ale noastre !!!

deci cuf, costel.. ne mai trebuie benzina.. si poate inca vreo cateva jante sa fie acolo.. de rezerva si in rest sa-i dam drumul la treaba !! OSMS drifting team ! Cheesy

Abia astept sa le ard..  :laugh: :laugh: :laugh:

p.s. daca fac rost de o duba cu care sa ma deplasez pana la suceava, putem dubla numarul.

salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #224 on: February 09, 2010, 08:42:56 PM »

Bogdan sper sa nu ti se termine lemnele pt.foc,sau sa-ti inghete gazul pe conducta(dupa caz). :no: :no:.Ca de nu vom arde cauciucuri de bicicleta Wink
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 24   Go Up
  Print  

Jump to: