bine bre.. gata.. reincep sa postez pe acest topic. Initial am zis ca postez cand ies cu masina pe strazi dar am sa postez acum...
In ultimile luni dupa cum se stie, a fost frig si zapada. Avand garajul mic si din tabla, nu am putut lucra prea mult la masina dar in ultimele zile am realizat ca o sa intarzie prea mult caldura si nu mai pot astepta. Asa ca m-am apucat de treaba asa..pe frig si gheata. Ce-i drept mi-au cam inghetat genunchii..mainile..si tzeasta.. dar a meritat.
Am schimbat ambreiajul ca era terminat cel vechi (multumesc lui Paul PAU ca mi-a pus un elevator la dispozitie).
Cred ca stie toata lumea ce inalta de cur era masina mea.. parca statea capra. Centrul de greutate era foarte mult mutat spre fata si botul era aplecat, fapt caruia ii datorez o baie de ulei. Dar acum am schimbat arcurile (multumesc lui KNS - baiat de nota 20) care mi-au schimbat radical aspectul masinii. Acum arat muuuult mai bine si botul s-a mai ridicat putin, mutand mai mult spre spate greutatea.
Ieri am reusit sa dau jos amortizoarele fata / spate, si cat de curand am sa le intaresc pentru o mai buna manevrabilitate la ce am de gand sa fac.
Saptamana care vine ma apuc de interior, de scos tot, de curatat tot si de sudat un suport pentru frana de mana hidraulica. Urmand ca apoi sa schimb bratele spate cu altele cu discuri. Piesele asteapta de mult doar ca n-am avut cand sa le montez... Apoi sa fac conductele de frana care sa treaca prin masina, in frana hidraulica si mai departe spre repartitorul spate. O sa fie si asta o schimbare radicala la unghiul de intrare in drift.
altceva..ce sa mai zic ? astept sa vina masina lui costel din 2 motive... primul ar fi curiozitatea si al doilea.. farurile

)) ca sa pot merge cu masina pe strada.
Cat de curand am sa scot din nou masina pe strada.. sa ma mai plimb cu ea si sa experimentez viraje.. ca locuri de antrenament din pacate nu avem.
M-am mai antrenat cu masina lui Bogdan dar e diferenta mare intre cei 2 ursi. A lui abia ii dau in 1 .. iar la mine nu pot sa fac rondul decat cu 2. Ceea ce inseamna cuplu mai mare si implicit viteza..mai mare.
altceva.. daca o sa-mi aduc aminte..am sa scriu. Pana atunci pun filmuletz dintr-o seara cand ma invarteam cu a lui bogdan.. si il rog pe pozaru sa pune si pozele facute recent la garaj la mine.