hai sictir modestule :laugh: :butt: :laugh:
lasa we.. stiam la ce te referi.. ursuletu e ursulet. nu il compar cu nimic, nici cu audi-le meu.. nici cu scirocco tau :gum: :laugh: (glumesc) ..
abia astept sa se incalzeasca afara.. sa ma apuc de lucruri cu adevarat importante..
zilele astea..am reusit si l-am reglat (lucrand mai mult pe timp de noapte..fara lumina..si pe frig dar..cu placere maxima ! ) am facut cateva ture de cartier.. am vazut ce si cum..am primit cate un sfat si pana la urma..a iesit bine..si acum merge !
urmatorul pas ar fi tinichigeria...dar .. banutu.. mai greu cu el ! prietenii stiu de ce !

dar ..daca tot nu primesc salar...m-am gandit sa comand piese pentru masinuta..ca oricum tot pentru asta muncesc (ca inca nu am copii :laugh: )
asa ca din seara asta..am inceput sa imi comand bucsaraia ca imi trancane in ultimul hal ! primele chestii care le-am luat..erau pe stoc in magazin la munca.. si anume stabilizatorii fata (poza). Mai am 2 bucsi de pe brat care le am de mai demult !
Maine imi comand pivotii de pe brat (mici si mari) si apoi continui cu flanse amortizor fata spate, bucsa punte spate, bucsi brat spate stg.+dr. si bucse bieleta. Mai trebuie cap bara, stabilizator spate si alte chestii cauciucate folosite la suspensie si directie

ca nu vreau sa ma joc cu asa ceva !
Masina ..sunt constient ca nu e nici pe departe buna si..nu indraznesc sa ies cu ea pe strazi pana cand nu o fac sa fie sigura.
Daca am noroc si mai fac niste banuti..imi comand si o suspensie sport.. ca sincer.. ma costa mai mult amortizoarele fata spate normale...decat astea sport.
Mi-ar trebui un set faruri, un set triple si 2 seturi semnalizari (laterale si fata) clare.. TUNING frate !!! :laugh: :laugh: :laugh:
in fine..am zis sa descriu cateva planuri

acum..sa vedem cam in cat timp imi realizez planurile :laugh:
as mai scrie mai multe..dar mai bine ma abtin !
revin maine cu ce am mai facut !
bafta si drum uscat !