CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« on: December 16, 2008, 01:32:03 AM » |
|
Stiti vreo masina prin iasi super extra mega tunata? :laugh: adica un kitsch adevarat? faceti o poza sau doua si aratati-ne si noua :yes: Ia sa vedem, cine sparge gheatza?  Primul care posteaza are 1 reputatie de la mine :tease: :butt: (mita)
|
|
|
|
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #1 on: December 16, 2008, 12:28:25 PM » |
|
Chiar aveam de gand, sa deschid si eu un topic asemanator cand aveam mai multe poze. Sparg eu gheata 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PITBULL
|
 |
« Reply #2 on: December 16, 2008, 04:50:56 PM » |
|
Din partea mea LOCUL 1 in top-kitsch(nu am mai vazut o alta masina in Iasi asa de extravaganta si inpopotonata cu fibra).Am vazut masina aceasta care mi-a atras din nou atentie undeva prin oras cu nr de germania(nu stiu daca va reusi sa treaca rar-ul aceasta masina chrysler-opel).Prea multa fibra,aripa din fata este prea umpluta cu fibra raportat la pasajul rotilor-parerea mea pana in acest punct.Nu-mi place lucratura mai ales ca banuiesc cine este autorul fizic al acestei "sculpturi" esuate precum titanicul.In fata,unde este sita se vede o mica sigla de chrysler.Personal concluzionez:multe ore de munca ptr o scufundare cu multi BULBUCI.
|
|
|
|
|
|
NU TE PUNE RAU CU SEFU...
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #3 on: December 16, 2008, 06:54:41 PM » |
|
Sorine, masina asta e din iasi? vorbim de masinile de prin iasi... Kazy, ori pc-ul meu nu mere bine(m-am saturat de el tre sa-l sparg), ori ai uitat sa pui o poza cu masina 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #4 on: December 16, 2008, 07:11:41 PM » |
|
Intradevar masina este din Iasi,desi are nr.de Germania.....si nu cred ca in veci va trece cu ea de R.A.R.Il cunosc si eu pe cel care a lucrat masina,desi am o parere buna dspre el,nu cred ca este el vinovat in totalitate....aici mai intervine si bunul gust :tease: :tease: :tease:,al proprietarului.Tin sa salut si eu deschiderea acestui topic....finca din pacate in oras au aparut destule ,masini asa zise tunate.Totusi tin sa atraga atentia sa avem grija ce masini punem si le comentam aici,finca nu putem pune chiar tot ce vedem,si sa folosim un limbaj diplomatic in comentariile noastre despre masnile in cauza ca,nu cumva sa jicnim proprietarii...finca nu asta este rostul acestui topic.Deasemenea mai trebuie tinut cont ca,totusi e vorba de gustul omului.Acestea fiind spuse va doresc spor la postat ca avem de unde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #5 on: December 16, 2008, 07:42:21 PM » |
|
funny car.... parca e de NASCAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #6 on: December 16, 2008, 07:56:49 PM » |
|
Sorine, masina asta e din iasi? vorbim de masinile de prin iasi... Kazy, ori pc-ul meu nu mere bine(m-am saturat de el tre sa-l sparg), ori ai uitat sa pui o poza cu masina  Kazy nu a uitat sa puna poza, era vorba despre opelul din poze [care este din iasi]  P.S Nu uita de reputatile :laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #7 on: December 16, 2008, 09:25:31 PM » |
|
cuf,,.esti varza  :laugh: :laugh: sorin.. o sa primeste o "reputatile" peste ochi de nu te vezi... kazy .. ai dreptate.. el e ! Sincer.. am vazut mai multe lucrari facute de el, pentru ca ma cunosc de multa vreme cu el.. si cateva chiar aratau bine si erau lucrate frumos. Din pacate, calibra asta a intrecut orice masura de bun simt, DAR mai stiu si ca ceea ce s-a facut s-a facut la cererea proprietarului + cateva idei ale celui care le-a construit. Intr-adevar e multa munca pentru nimic. Respect faptul ca a muncit din greu la ea si recunosc sincer ca nu as fi fost in stare sa fac ce a facut el , din nici un punct de vedere, DAR ... masina, judecand dupa aparente arata urat si prost facuta. Capota cel putin are f multe defecte de prelucrare si finisare. Probabil din cauza ca fibra e greu de modelat si.. acolo s-a bagat multa.. nu stiu. Ceea ce stiu e ca isi merita locul aici, la kitsch !!! spor la postat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PITBULL
|
 |
« Reply #8 on: December 16, 2008, 09:34:05 PM » |
|
Tin sa subliniez faptul ca acela care a lucrat la acea calibra a lucrat si la masina prt mele(golful1).In prima faza mi s-a parut un tip de zahar dar,ulterior dupa ce masina a stat 2-3 luni nici nu mai tin minte exact cat(intre timp prt ii daduse milioanele-fara chitante,cat a cerut si cand mai treceam pe la el zicea ca mai are cateva masini de facute si se apuca si de a noastra,ca s-a certat cu prt lui,nu mai rasp la telf si alte chestii zero ptr mine...).Dar degeaba,banii i-am scapat toti si dupa 3 luni de zile(+ sau - cu aproximatie) masina am scos-o prin nervi de la garajul lui de la siraj cu o serie de modificari neterminate(mai multe) si neslefuite(neavand nici o chitanta de la el si cu multe milioane date in buzunarul lui).Imi pare rau ca nu am poze cu masina scoasa de la el dupa cateva luni(nu mai tin minte exact) dar vreau sa merg pe ideea ca exista un D-zeu sus si care se uita la cum unii inseala pe altii si va avea "grija" de ei.Asadar,de atunci nu am mai trimis pe nimeni sa-si modifice masina la el(fara recomandari).Costele,dupa ce-a patit prt mea cu masina la el in "service",am o parere complet diferita fata de a ta sry.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #9 on: December 16, 2008, 10:17:24 PM » |
|
Kazy...dar nu e nici o suparare,fiecare are propria lui parere....iar tu ai perfecta dreptate din p.t.d.v.,finca tu si cu prietena ta sunteti patiti cu el.Dar cum a zis si Slip....si eu am vazut lucrari facute de el si mai reusite decit aceasta masina.Oricum,asta cu masina daca are ghinionul sa il opreasca un control in trafic al celor de la R.A.R. si sa ii cintareasca masa proprie a masinii,cred ca o sa zica ca e vre-un tir deghizat :laugh: :laugh: :laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PITBULL
|
 |
« Reply #10 on: December 16, 2008, 10:24:11 PM » |
|
Este un tip cu idei si cu o mana de lucru foarte bine pusa la punct-il apreciez,dar....seriozitatea lui fata de noi a lasat mult de dorit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #11 on: December 16, 2008, 10:49:13 PM » |
|
oops  mda.. is varza, atentie la neatentie, si totusi... unde e poza kazy?? :laugh: :canadian: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #12 on: December 17, 2008, 12:06:09 AM » |
|
am vazut si eu masina de aproape. pe langa metrii cubi de kit bagati in masina am mai remarcat si distantierele rotilor care nu va mint au cam 15 cm grosime. periculoasa masina. la propriu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #13 on: December 17, 2008, 01:25:40 AM » |
|
nici n-am crezut ca e opel calibra..am crezut ca e cielo..e kitsch!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a