Nu pot decat sa spun ca traiesc pe bune acest cosmar la fel ca multi altii.
Povestea mea...
Se ia un fiat coupe din 1996 si se doreste a inmatricula....
Se fac documentele necesare... se merge la RAR si logic printre altele se face verificarea noxelor....
Rezultatele au fost exact asa cum ar trebui deci conform celor spuse de la RAR dupa standardele lor noxele au rezultat ca fiind euro 2 ba chiar ... cuvintele celui de acolo fiind " Domnule noxele sunt perfecte nu va faceti nici o problema masina functioneaza clar in parametri normei euro 2". intocmai cum rezulta si din actele masinii. Dar stai!....
Se trimit documentele la Bucuresti pentru validare si la intoarcere... surpriza... masina conform normelor din Bucuresti care evident difera de cele de la RAR a rezultat ca fiind euro 1... Motivul este simplu ... pentru ca tipul de motor a inceput ca si fabricatie in 1994 atunci norma de poluare pentru acest tip de motor era euro1. si nu stiu prin ce artificii au scos ei din niste numere ca masina mea a fost fabricata in 1994, s-au daca nu toata cel putin motorul.. iar inmatricularea a fost in 1996 cum scrie in toate actele masinii.
Bun deci asta e greseala mea... ca nu stiu sa citesc in coduri... asadar de la apx 1056 euro cat ar fi fost taxa cu E2 cresc la 2100 euro pentru ca e din 94 cu euro 1. Nici asta nu e mare suparare chiar daca stiu ca voi da mai mult pe taxa decat am dat pe masina. Deci desi ofticat sunt impacat....pana astazi... cand am aflat ce vrea sa faca nebunu... Nelamurirea mea este de ce imbecili de la RAR mi-au zis ca masina este euro2 dupa noxe ... cum se poate ca un motor euro 1...( dupa normele bucurestene) sa scoata noxe de euro 2.... cu precizarea ca motorul are 224 mii km rulati. Eu ca sa fiu sigur ca nu sunt tampiti cei de acolo i-am intrebat de 10 ori ... am zis ca poate sunt defecte aparatele lor... dar mi-au pov ca zilnic refuza aprox 8-12 masini( bune zic ei) aduse de afara care nu sunt conform cu noxele.... m-au asigurat deci ca le merge bine aparatul. Atunci unde e problema de ce nu zic una si aceeasi chestie ... ca m-ar fi scutit de multa bataie de cap.
Bun asta e problema mea....
Despre piata de automobile si revenirea ei pot spune ca sunt sceptic... piata deja este suprapopulata de masini in stoc care pur si simplu nu mai vor sa paraseasca showroomu-urile ori pur si simplu stau pline de praf prin parcari, spre ex in Pipera pe unde lucrez eu ... sunt parcari intregi de masini care stau de luni bune de au un praf de 3 dejte gros pe ele....si ma refer la toate marcile care sunt prin zona...
Apoi ce ne facem cu toate fiarele care deja au intrat in tara... ce sa facem? piese de schimb! ceea ce inseamna ca cei care deja au masini SH inmatriculate o sa o duca in completa armonie... ca au de unde piese.
Cat despre cei care deja au cate 3 masini (relativ noi)in familie ... unde sa le mai dea... intre ei ... ca la remat nu cred ca ajung

) asadar ... o sa mai dureze mult si bine pana o sa ne revenim caci daca tot e sa discutam .... pe sleau .. nu putem spune ca am adus cele mai smechere masini in tara.. si acuma fara suparare si fara sa ma cert cu nimeni .. am umplut tara de fiare ca asta e efectul de turma la romani si uite ca si eu am picat in joc:).
Acuma Domnul Retard de Tariceanu nu a facut decat sa ne administreze un vaccin dupa ce ne-am imbolnavit cu totii. Deci no use... just abuse!
Next step va fi marirea asigurarilor la masinile vechi ca sa ne forteze sa luam numai noi! asa ca fasten your seat belt ca vin vremuri grele.
Iubitori de tuning in curand va aparea un nou model de LOGAN... zic eu sa va cumparati pusculite:)
Hai sa fim Verzi .... Verzi de suparare

)