E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« on: June 26, 2007, 07:51:44 PM » |
|
Pt ca pe langa masini si tot ce tine de ele...membrii au sigur si alte pasiuni si hobby-uri...m-am gandit k se poate discuta aici...despre fotbal,basket,tenis...si alte activitati care mai de care mai interesante 
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
|
Tim
|
 |
« Reply #1 on: September 12, 2007, 12:55:35 AM » |
|
hobyurile mele este noodul  ) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #2 on: December 20, 2007, 04:18:17 AM » |
|
Am si eu un hobby ..  cred ca stiti.. roboteiii  ok ok stiu ca in prima faza par waked.....s-au :alien: s-au :death: dar .. ia priviti aici .. nu e interesant?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #3 on: December 20, 2007, 09:27:41 AM » |
|
UMMHHHH  DUDE....Nu pari...kiar ESTI :whatever:  Jeeee oare de ce nu ma surprinde comentarilul lui Ratatouille asta de mai sus :scared: :laugh: ca si lui daca ii dai un robotzel....lipca sta apoi pe el  ......AREN'T YA WAKOOOO??  YUUUPPP YA AREEEE :yes: :whistle: Am si eu un hobby ..  cred ca stiti.. roboteiii  ok ok stiu ca in prima faza par waked.....s-au :alien: s-au :death: dar .. ia priviti aici .. nu e interesant?
|
|
|
|
« Last Edit: December 20, 2007, 09:29:56 AM by Kallissto »
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #4 on: December 20, 2007, 06:11:43 PM » |
|
ce stil de fugit au  ) parca-s eu in drum spre baie cand ma pish pe mine.. uh . uh . pipi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #5 on: December 22, 2007, 03:48:05 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #6 on: December 22, 2007, 03:48:51 AM » |
|
roboteii normal!!!!!! :scared:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #7 on: December 23, 2007, 03:10:31 PM » |
|
Ce pot sa zic... Lucruri de genul deja se intampla.  , ESP, SRS,ABS toate sunt lucruri artificiale care ne judeca:D dar sa nu intram in detalii... Peace:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #8 on: February 15, 2008, 04:03:52 PM » |
|
:what: :read: Bungee jumping, Parapanta, Via Ferrata, Rapel, Tiroliana, Catarari banana.gif Pentru Bungee Jumping exista doua posibilitati prezentate mai jos: -Barajul Vidraru 166m, cel mai inalt punct din tara - (350 RON) -tot la Barajul Vidraru, bungee mic 40m - (100 RON) -Cheile Rasnoavei 137m - (350 RON)
Pentru tiroliana (un cablu legat intre doi pereti pe care 'te dai' legat de un scripete) -Barajul Vidraru (cea mai lunga tiroliana din Romania) - 225m - (60 RON) -Cheile Rasnoavei - 147m - (60 RON)
Viaferrata (este un drum prin munte echipat cu scari, cabluri si poduri pentru a putea trece prin cele mai inaccesibile locuri) - 450m - (60 RON)
Rapel (inseamna coborare controlata pe coarda asigurata pe langa un perete de stanca. Participantul trebuie sa-si controleze mai intai frica, apoi miscarile pentru a finaliza actiunea.) - 120m - (60 RON)
Catarare pe un perete improvizat - la Barajul Vidraru
Saltul bungee Inainte de salt vei fi echipat cu jambierii speciali si cu hamul de alpinism. Apoi vom semna un acord prin care te informam despre riscurile acestei activitati. Daca ai probleme medicale sau psihice, te sfatuim sa renunti. In Romania, la Bungee Jumping, sarim legati de picioare, in jambieri. Acest stil de Bungee este mai spectaculos si mai sigur decat saltul in ham de alpinism. Vei sari cu capul in jos, ca intr-un bazin cu apa. Pentru siguranta, in timpul sariturii vei avea o legatura suplimentara intre hamul de alpinism si coarda elastica. Cand ajungi la inaltimea de salt, vei sari numai cand operatorul de salt iti da ok-ul. Siguranta ta depinde de el, asa ca operatorul de salt va verifica de mai multe ori ca echipamentul sa fie corect asezat. Operatorul de salt poate anula in orice moment saltul, daca vremea este nefavorabila sau alti factori pot influenta negativ siguranta saltului. Odata ce ai sarit in coarda elastica, aceasta se va intinde cu tine, apoi se va retrage cu putere. Acesta este reculul. Iti recomandam sa iti protejezi fata cu mainile in timpul reculului. Nu incerca sa prinzi coarda elastica in maini in nici un moment in timpul saltului! Te poti rani grav si poti deteriora echipamentul. Dupa salt,coborare incet pana la nivelul solului.
Salt de pe o platforma amplasata pe coronamentul barajului. Acest baraj, construit in dublu arc permite un salt spectaculos, mai tare decat tot ce am facut pana acum in Romania! Aceasta locatie este accesibila tot timpul anului, singura restrictie de salt fiind legata de temperaturile scazute. Tot la Vidraru sarim de pe pod, de la 40 de metri inaltime. Un bungee mic, pentru cei care incearca prima data un salt cu coarda elastica. Barajul Vidraru este al saselea baraj in arc din Europa, ca inaltime. Pentru ca este construit in dublu arc, Vidraru arata ca o scoica, este scobit in partea fara apa. Acest lucru ne permite sa sarim in coarda elastica de la cei 166 de metri ai barajului si sa pastram pe toata durata saltului o distanta de siguranta fata de cele 930.000 de metri cubi de beton pe care le inglobeaza barajul Vidraru. Daca vii pana la Vidraru pentru sport extrem, nu rata cele mai importante obiective turistice ale zonei. Calea de acces pana la Vidraru este Transfagarasanul, cea mai spectaculoasa cale rutiera din Romania. Drumul urca pana la 2034 de metri altitudine si este inchis circulatiei auto pe timpul iernii. In zonele alpine ale Transfagarasanului, zapada rezista pana in luna iulie. :jam:
|
|
|
|
« Last Edit: February 15, 2008, 04:06:58 PM by Kallissto »
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
|
ZyZ
Guest
|
 |
« Reply #9 on: February 18, 2008, 10:13:07 AM » |
|
Cand eram eu tanar si nelinistit, inainte sa prind microbul celor 4 roti. Se numeste bike trials:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drifter
Treapta 1
|
 |
« Reply #10 on: February 18, 2008, 11:15:00 AM » |
|
haha te stiu  . eu eram cu Velolux-ul ala jerpelit  si ras-ras-ras-ras-ras-ras-ras-ras-ras-ras-ras-ras-ras-ras-ras-ras-reparat acolo unde ai facut tu poze cu ea parcata era s-o mierlesc eu. topaiam pe o poveste din aia de beton, am vrut sa sar in roata din spate, m-am dus prea pe spate, am vrut sa pun piciorul jos dar o laie ca mi s-a prins siretul in pedala si cat ma chinuiam sa imi desprind piciorul zbang am cazut pe spate de acolo sus de unde eram. nici o sansa sa pun mainile in spate. bine ca am cazut pe plat :no: alte hobby-uri: femei
|
|
|
|
« Last Edit: February 18, 2008, 11:20:14 AM by drifter »
|
|
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #11 on: February 18, 2008, 12:44:44 PM » |
|
Uite we ca pensionarul a avut si viata sportiva.. cat de cat  )))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Guest
|
 |
« Reply #12 on: February 18, 2008, 01:15:23 PM » |
|
Pai driftere, cand ne-am vazut la raliul iasiului ti-am zis ca daca-ti aduci toacla ne dam si noi :laugh: Pe tine doar de la bicicleta te cunosc... In alta ordine de idei, cand da caldura, care se baga la un basket ? Va tine ? Sau va place cu burta sus ? :what:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #13 on: February 18, 2008, 07:51:09 PM » |
|
Shut upppppppppppppppp old man :laugh: pariu pe 5 mokolate ca nu mai stii sa tii ghidonul in mana si curu' in sa?  )  :yes: :boooo: :turd: acum te dai pi bachit.... :laugh: bonnn....nicio problema...hai ca te provoc eu la un baschet...dar imi angajez reprezentant...pe Lucky desi...si ala creka e mai ruginit ca tine.... p.s ...  un fotbal ceva? :surprise:  @ Drifter....hmm...interesant hobby...mai degraba interes..fie vorba  ca daca e hobby..nu de alta sa nu sfarsesti linsat pe undeva :suspious: :educated: 
|
|
|
|
« Last Edit: February 18, 2008, 07:53:35 PM by Kallissto »
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
drifter