slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« on: June 17, 2007, 12:06:29 AM » |
|
Va salut... din spatele calculatorului...  Vroiam sa anunt aici k mergem impreuna la Suceava... este? Eu merg sigur.. indiferent de masina.. Zyz va fi acolo.. alaturi de CoCaine (Costan)si Randomm (Urs).. va veni si costel din cate am vb azi cu el.. XEX , RAZ-U , crysty (NOD) din cate am inteles...sper din tot sufletul sa ajunga si corraptor_evo (Edy)...si cine se mai anunta.. il invit pe Dortmund (Ionutz)..si.. PITBULL (Kazy)... astept sa vad cine si cum merge... k sa ne putem aduna toti.. sa facem o treaba frumoasa ca reprezentatie acolo.. si cu cat spuneti mai devreme cu atat mai bine.. sa putem tine legatura din timp.. poate unu are 3 locuri libere... si atunci.. e mai bine sa mai ia inca 3 oameni in masina.. cu bani de benzina.. si .. in felul asta nu lasam pe nimeni acasa... cu respect... slip
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crysty
|
 |
« Reply #1 on: June 17, 2007, 12:04:21 PM » |
|
HALOHA eu merg bineinteles cu nod-ul sper ca am dat de mici probleme dar... se rezova ele :)sper daca nu oricum tot merg muhaha deci eu raspuns final este DADADA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #2 on: June 18, 2007, 10:00:28 AM » |
|
doar atat? nu mai merge nimeni? hmm.. cum vreti.. dar daca va treziti duminica ...si vreti sa mergeti dar nu aveti cu ce.. sa nu spuneti k nu s-a propus.. stabilim intalnirea? ora si locul..  astept sugestii... bafta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RAZ`U
Treapta a 2-a
BMW runs my hart, but Nissan drift`s it
|
 |
« Reply #3 on: June 18, 2007, 12:21:53 PM » |
|
Sugestie: Locul-Fundatie
ora - 7.00 AM sa mergem lejer, zic eu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Guest
|
 |
« Reply #4 on: June 18, 2007, 02:45:27 PM » |
|
Ar fi frumos sa plecam din Fundatie, dar ora 7 mi se pare cam devreme. Oricum, sunt multi care nu semnalizeaza aici dar despre care stim sigur ca merg. In ce-i priveste pe membrii mai noi...cred totusi ca ar trebui sa se faca din timp rezervarile 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #5 on: June 18, 2007, 04:03:37 PM » |
|
e bun ..pe la 7 .,. 7jum.. sa ne adunam.. k sa plecam pana in 8 fara un sfert.. oricum o sa mergem lejer  ... astept in continuare..sa se anunte lumea.. sa nu ne trezim cu oameni mai multi decat avem locuri.. bafta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gabi
|
 |
« Reply #6 on: June 19, 2007, 09:42:44 AM » |
|
Si eu vreau sa merg... acum nu stiu daca sa merg cu masina mea sau gasesc loc la altcineva, vom vedea cum e mai convenabil. In principiu are cineva loc la el in masina?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #7 on: June 19, 2007, 02:57:19 PM » |
|
we.. cand e suceava asta ca ma bate un gand sa merg chiar daca am bacul luni.. da cat stam acolo ? ca sa stiu ? si daca merg cu voi cu golfu am sa fiu in stare sa ma tin dupa voi avand in vedere ca trotineta mea nu se infinge mai mult de 120.. merge si 130 dar mi-e frica ca se dezmembreaza la cum trepideaza toaa masina. astept raspuns. chow-chow
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #8 on: June 19, 2007, 05:05:25 PM » |
|
am vb si la intalnire XEX ... e duminica asta.  de la 10..11.. cam asa.. nu cred k stam mult.. numai cat tine cursa.. si plecam.. de mers tare.. nu se pune problema...  te asteptam.. asta in cazul in care nu pot merge cu Ghost-u... daca am noroc sa merg si eu cu ghost-u.. atunci e posibil sa plec eu pe la 5 dim si sa ne vedem pe drum bafta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RAZ`U
Treapta a 2-a
BMW runs my hart, but Nissan drift`s it
|
 |
« Reply #9 on: June 19, 2007, 06:43:15 PM » |
|
ideea ar fi ca vinerea asta sa punem la punct plecarea...cine vine, cu cine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gabi
|
 |
« Reply #10 on: June 20, 2007, 05:41:45 PM » |
|
Si eu vreau sa merg... acum nu stiu daca sa merg cu masina mea sau gasesc loc la altcineva, vom vedea cum e mai convenabil. In principiu are cineva loc la el in masina?
Cateva aspecte s-au modificat de cand am postat ultima data si nu va mai pot insoti. Nu stiu sigur nici vineri daca am sa pot veni la intalnire, imi cer scuze de pe acum daca nu se va intampla, saptamana aceasta este foarte plina la servici, se asteapta un nou release asa ca timpul meu pe forum tinde spre 0  ... Oricum, va doresc o distractie pe cinste si sper sa faceti cateva surprize placute acolo... go, go osms 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #11 on: June 21, 2007, 01:34:04 AM » |
|
mda.. multumim.. noi stim k esti foarte ocupat.. nu e problema.. ne descurcam noi  ne vedem vineri la 9 ... sa discutam despre suceava.. o sa avem un special guest.. sper bafta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
The Bear is gonna get you...
|
 |
« Reply #12 on: June 23, 2007, 02:34:42 PM » |
|
Costane locul il ai rezervat de cand te-ai anuntat. Daca se mai risca cineva sa se inghesuie in spatele meu... e binevenit. Chiar as fi curios sa fac si un consum cu masina full. Pana acum am scos 4.7l/100 pana la Brasov, 5.13l/100 in 3 zile de mers numai pe traseu montan (forja si serpentine la greu) si 4,37l/100 mers pe E60 de la Brasov la Constanta (cateva serpentine si in rest de la 130km/h in sus).
|
|
|
|
|
|
Old School MotorSport, for now, for ever.....
|
|
|
|