Inca nu am apucat sa intru pe forum
Vreau sa il felicit in primul rand pe Cretz.. am avut emotii

)) si am tras un frig crancen... dar a meritat. Felicitari pentru prestatie.. (data viitoare sa fii mai atent la filtru si debit

sa-i dai mai nesimtit) o sa faci treaba...
Felicitari lui Catalin pentru reprezentarea OSMS la ambele competitii si pentru cupa castigata..(mai multa grija la garduri data viitoare... :laugh:)lui John si Marius pentru ca au reprezentat Iasul si pentru premiile castigate (2 buc. John si 3buc. Marius :laugh: ) , baietilor din AMC ca au facut o figura frumoasa si au ramas 3 din 4 semifinalisti la grupa D, grupa castigata ulterior de Dragos UGA.
Nu in ultimul rand felicitari organizatorilor pentru ca si-au dat silinta si au reusit sa aduca masini multe si frumoase.
Cu totii am fost infrigurati (si stresati), am trait emotii pentru reprezentantii nostri dar pana la urma...s-a meritat.
p.s. bineinteles ca nu am numai cuvinte de lauda ..ci si nemultumiri sau reprosuri dar prefer sa imi exprim felicitarile si sa vad partea plina a paharului. imi place sa imi amintesc despre evenimente ca fiind placute si din care sa invat cate ceva.
Inca o data felicitari si la mai multe.. Drum uscat !