Old School Motorsport
February 10, 2012, 03:55:41 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: 15,16 NOIEMBRIE : DRIFT& CURSE ACCELERARE Braila  (Read 1876 times)
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #30 on: November 17, 2008, 09:37:53 PM »

Bai oameni buni,ce faceti....inca nu vati dezghetat???Sa mor eu,parca am fost supus unui experiment de criogenie,demult nu am mai tras asa un frig.Oricum cu frig,fara frig a meritat sa suportam frigul si oboseala,parerea mea.Ce am remarcam,la astfel de evenimente, cine altcineva putea sa reprezinte Iasul daca nu OSMS-ul si AMC-ul...ocazie cu care vreau sa felicit pe toti cei care au participat indiferent din ce club fac parte.Mai vreau sa felicit in mod special pe Cret,care cu putin noroc cistiga grupa...dar lasa ca poate isi va lua revansa la primavara,pe Catalin care a facut o figura super frumoasa la indeminare unde a cistigat locul trei...pacat ca a ratat startul la cursa,dar ce sai faci, nu tot timpul masina se comporta asa cum am vrea noi si mai vreau sai felicit pe Marius si pe Jhonny care au cistigat locul unu respectiv doi la indeminare.Sa speram ca la anul va fi mai bine,tinind cont ca Edi isi scoate masina,poate am noroc si reusesc sa imi iau si eu o masinuta si poate vor mai fi cel putin 2-3 masini din club gata de actiune....asa ca sa vina primavara :yes: :yes: :yes:.Razvan si Urs haideti fratilor mai repede cu site-ul asta ca abia astept sa umplem rubrica de la pamares....premiile si cupele tot vin Wink Wink Wink
Tase
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #31 on: November 17, 2008, 09:52:49 PM »

Felicitari baietilor din Iasi.
Ne dorim sa va vedem cat mai des in actiune, sau pestacol cum se zice pe la voi prin zona!

De data asta frigul ne-a supus la un test. Cineva m-a intrebat ieri cate masini mai sunt ca a inghetat de frig!
I-am raspuns ca nu-l tine nimeni cu forta acolo si ca daca nu mai rezista sa mearga acasa.
De abia acum imi dau seama ca astfel de oameni care rabda de frig, foame samd, sunt probabil cei pentru care noi toti ne agitam atata cu cursele astea!
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #32 on: November 18, 2008, 09:08:29 AM »

Felicitari si organizatorilor,stim ca nu a fost deloc usor sa organizeze un asemenea eveniment cu atit mai mult cu cit evenimentul sa desfasurat pe parcursul a doua zile,in care a fost foarte multa lume si un frig cu care inca nu apucasem sa ne obisnuim.Cum spunea si Tase....pt.astefl de oameni se fac aceste evenimente...felicitari inca odata si sa speram ca ne vom vedea la primavara,cind poate voi veti fi cei care deschid sezonul la curse legale.
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #33 on: November 18, 2008, 03:03:32 PM »

Chiar a fost un frig..de ne-a inghetat degetul pe aparatul foto..dar pana la urma nu ne-am dat batuti si tot am filmat cursele lui Cret. O sa pun filmuletele pe youtube ca sa le putem pune ulterior si pe forum...Pozele din masina nu cred ca se doresc a fi puse pe forum...nu de alta dar sunt prea compromitatoare  :laugh: :butt:

Felicitari organizatorilor! Cinste reprezentatilor nostri !

Impossible is nothing!
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #34 on: November 18, 2008, 04:23:19 PM »

Inca nu am apucat sa intru pe forum Tongue

Vreau sa il felicit in primul rand pe Cretz.. am avut emotii Cheesy Smiley)) si am tras un frig crancen... dar a meritat. Felicitari pentru prestatie.. (data viitoare sa fii mai atent la filtru si debit Cheesy sa-i dai mai nesimtit) o sa faci treaba...
Felicitari lui Catalin pentru reprezentarea OSMS la ambele competitii si pentru cupa castigata..(mai multa grija la garduri data viitoare... :laugh:)lui John si Marius pentru ca au reprezentat Iasul si pentru premiile castigate (2 buc. John si 3buc. Marius  :laugh: ) , baietilor din AMC ca au facut o figura frumoasa si au ramas 3 din 4 semifinalisti la grupa D, grupa castigata ulterior de Dragos UGA.

Nu in ultimul rand felicitari organizatorilor pentru ca si-au dat silinta si au reusit sa aduca masini multe si frumoase.
Cu totii am fost infrigurati (si stresati), am trait emotii pentru reprezentantii nostri dar pana la urma...s-a meritat.

p.s. bineinteles ca nu am numai cuvinte de lauda ..ci si nemultumiri sau reprosuri dar prefer sa imi exprim felicitarile si sa vad partea plina a paharului. imi place sa imi amintesc despre evenimente ca fiind placute si din care sa invat cate ceva. 

Inca o data felicitari si la mai  multe.. Drum uscat !

mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #35 on: November 18, 2008, 09:24:44 PM »

Tin sa felicit pe cei ce au fost prezenti la Braila si sa imi manifest regretul ca nu am fost si eu ! Planurile nu ies mereu cum le gandesti ! Anyway eu ma bucur ca v-am vazut chiar daca numai pentru  putin si sunt bucuros ca OSMS-ul nu lipseste de la astfel de eventuri. Lumea a auzit si va auzi de noi si de acuma incolo ne vor si vedea in actiune din ce in ce mai puternici !

Toate cele bune!
Tase
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #36 on: November 19, 2008, 04:25:45 PM »

Pot sa va spun ca m-am distrat teribil la tehnico-aplicativ sambata.
Ceea ce conteaza pana la urma e pasiunea care ne aduna pe toti la fiecare eveniment. Ca e frig, ca ploua, ca ne e foame, suntem toti acolo. Si uite ca usor usor si Romania incepe sa aduca la linia de start masini puternice si de fiecare data exista la start cate o surpriza. Oare ce ne asteapta data viitoare?
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #37 on: November 19, 2008, 04:40:19 PM »

:laugh:
Oare ce ne asteapta data viitoare?
  :what: :laugh:

Niciodata nu se stie.. (sau nu se spune)  :laugh:

speram sa fim mai multi data viitoare si ... poate ne si intalnim la un pahar de vin Cheesy
bafta Tase

Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: