Old School Motorsport
February 09, 2012, 12:20:26 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: 15,16 NOIEMBRIE : DRIFT& CURSE ACCELERARE Braila  (Read 1874 times)
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« on: November 06, 2008, 11:11:38 AM »

Evenimentul este organizat de clubul local Motor Sport Club, in colaborare cu Legal Racing Bucuresti

sambata 15.11.2008
• ora 9.01 start in raliul tehnico-aplicativ (competitie locala) din parcarea hypermarketului PIC
(raliul NU ESTE DE VITEZA, se desfasoara pe strazille municipiului, cu respectarea normelor rutiere, singura deosebire dintre masinile de competitie si celelalte aflate in trafic, fiind ca primele vor purta numere ce concurs pe portiere, si vor avea un copilot)
durata acestui raliu este de 3 ore
• ora 12.00 sosire din raliu in parcarea de la PIC si inceperea probelor speciale
• ora 13.00 start in probele de indemanare, semidrift, semicircuit de viteza, burn-out
• ora 18.00 inchiderea primei zile competitionale
inscrierile pentru prima zi, vor incepe in parcare PIC de la ora 11
se acorda cupe si diplome: pentru locul 1 la fiecare grupa indemanare (tractiune fata, spate, 4x4) loc 1,2,3 viteza, cel mai spectaculos dirfter, si alte surprize din partea sponsorului PIC

duminica 16.11.2008
• ora 10.30 inceperea inscrierilor pentru etapa de accelerare 402m
(competitia se va desfasura pe sos Baldovinesti, de la peco Soroli, catre sos de centura - pentru prietenii brailei, locatia este cunoscuta )
• ora 12.30 SISTAREA INSCRIERILOR
• ora 13.00 ora preconizata de incepere a competitie
• ora 17.30 ora preconizata de inchidere

se vor face curse pe clase si LA LIBER

inscrierile pentru "liniute", se vor face la locul faptei, incepand cu ora 10.30

grupele de participare sunt cele de la Legal Racing
se acorda cupe si diplome pentru locul 1 la fiecare grupa
« Last Edit: November 06, 2008, 11:13:36 AM by Kallissto » Logged

Impossible is nothing!
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #1 on: November 06, 2008, 11:12:41 AM »

GRUPELE DE PARTICIPARE

A1 75cp
A 76cp-100cp
B 101cp-130cp
C 131cp-165cp
D 166cp-200cp
E 201cp-250cp
F 251cp-300cp
G 301cp-350cp
H 351cp-420cp
J 421cp si peste
acestea sunt grupele pentru accelerare la care se adauga coeficiantii de tractiune si turbo.

« Last Edit: November 06, 2008, 11:26:56 AM by slip » Logged

Impossible is nothing!
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #2 on: November 07, 2008, 05:00:51 PM »

Atunci cand se stabilesc grupele se ia in calcul puterea motorului ce echipeaza in acel moment autoturismul, iar in cazul unor interventii majore cu ar fi aplicarea unui turbo , compresor, nitro, nos, sau schimbarea chiulasei de la 2 supape pe cilindru la mai multe rezultand un motor de alt tip se aplica coeficiente respective se reincadreaza noul motor.
Exemple de mod de calcul :
Pt montare suplimentara de turbo
(puterea de fabrica) x 1,6 = puterea de clasa
Pt compresor
(puterea de fabrica) x 1,3 = puterea de clasa

Pentru nitro, nos
(puterea de fabrica) x 1,4 = puterea de clasa
Pentru combinatia acestor modificari, de exemplu turbo+NO2, se ia in calcul coeficientul mai mare, cel de turbo.
Folosirea unui bloc motor intalnit pe mai multe modele, dar cu configuratii diferite nu poate determina in mod direct clasa, clasa este determinata de configuratia generala nu doar de seria blocului motor.
Pentru schimbat chiulasa
Motor opel 115cp 8valve-se schimba chiulasa se monteaza de 16v rezulta motor de 136 sau 150cp , la motor de Vw 1,8 8v de 90cp se aplica 16v rezulta clasa pt motorul 1,8 de 16v adica 130cp.
Exemplu la bloc motor de Dacia, daca este montata chiulasa de Renault 5 Alpine, se va inscrie in clasa corecta motorului renault astfel echipat care ofera cca 92cp. valabil si pentru alt tip de accesorii ale motorului.
Organizatorul atunci cand apar cazuri speciale poate intruni o comisie tehnica si indica clasa de participare putand da derogari sau marirea clasei cand se impune.

Coeficienti in functie de tractiune si arhitectura( Cta)

Tractiune spate 1,00
Tractiune fata 0,95
Motor central 1,10
Tractiune 4x4 1,15

puterea masini se inmulteste cu Cta si rezulta puterea dupa care se determina grupa de incadrare corecta.

Impossible is nothing!
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #3 on: November 08, 2008, 04:58:16 PM »

Pina la urma cum sta treaba cu mersul la Braila?Se merge sau nu se merge?Eu as merge,dar nu cred ca merg de simbata.Cine merge sa se anunte aici ca sa stim ce si cum,cu ce masini si asa mai departe.Sa nu stam din nou vineri seara sa vedem care merge.Daca se merge eu am 2 locuri libere in masina.
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #4 on: November 09, 2008, 02:07:21 PM »

Sa inteleg ca nu merge nimeni!!!!!!????A disparut spiritul de a participa la evenimente,chiar daca numai in calitate de spectatori....sunt sigur ca distractia marca inregistrata OSMS nu va lipsi pe tot parcursul zilei de duminica,asa ca....
Eu inteleg ca poate lumea nu sta asa bine cu banii,dar daca vorbim si vedem ce masini merg,care masina consuma mai putin,ne grupam in asa fel incit sa iasa cit mai bine ca sa putem merge cit mai multi.
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #5 on: November 09, 2008, 09:35:17 PM »

Probabil nu mai sunt cauciucuri pentru "pestacol"  :laugh:

CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #6 on: November 09, 2008, 11:35:33 PM »

eu a-si vrea sa merg dar nu stau momentan prea bine cu banutii, sa vad poate ma invart cumva saptamana asta si rezolv problema Wink

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
uscatu
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #7 on: November 10, 2008, 12:58:38 AM »

buna seara osms merge vreo cineva la braila in calitate de participant????cand ve intalniti si unde ca as vrea si yo sa vin la intalnire sa vb ms pentru intelegere astept un raspuns
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #8 on: November 10, 2008, 12:51:45 PM »

Acte OBLIGATORII (se predau la secretariat, la inscriere)
-cerere inscriere (original)
-buletin (copie)
-permis conducere (copie)
-certificat inmatriculare (copie)
-RCA (copie)
-ITP (copie)

TAXA INSCRIERE 30 Ron /zi competitie 

Este preferabil sa fie completata de acasa si fisa de inscriere ( inca nu am gasit sa o copii, poate vb Slip cu Tase si facem rost astfel incat inscrierea sa se desfasoare cat mai repede la fata locului )  :what:

Impossible is nothing!
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #9 on: November 10, 2008, 03:56:21 PM »

am vb mai inainte la tel cu tase.. si mi-a zis ca a fost plecat din tara si nu a avut timp sa se ocupe.. ca ne ajuta el mai mult.. asa ca am intrat pe forum si am citit..

REGULAMENT PARTICULAR “CUPA TOAMNEI –Braila 2008”

1.Organizator: Motor Sport Club – Braila, in colaborare cu LegalRacing - Bucuresti
2.Comitet de organizare: Florin Ionascu, Sandu Sebastian
3.Cronometror sef: Viorel Decuseara
4.Secretariat: Anisoara Ionascu, Emilia Mihaila
5.Dir traseu si PS: Ciurea Nicu, Mihaila Gigi
6.Sosire accelerare: Iulian, Vrondu
7.Sponsor principal: PIC
8.Aprobarea organelor locale - conform contract
9.Masuri de securitate
- Autosalvare, Pompieri, Jandarmerie, Dispozitiv propiu, Delimitare cu banda
10.Taxe concurs
Taxa de inscriere pilot - 30 RON / zi de competitie

ZIUA 1
1.Locul desfasurarii:
Parcarea Hypermarket PIC Braila (indemanare, minicircuit viteza, semidrift, burnout)
Data desfasurarii: 15.11.2008
2.Adresa secretariatului
a) Inainte si in timpul concursului Parcarea PIC
3.PROGRAM :
sambata 15.11.2008
• ora 9.01 start in raliul tehnico-aplicativ (competitie locala) din parcarea hypermarketului PIC (raliul NU ESTE DE VITEZA, se desfasoara pe strazille municipiului, cu respectarea normelor rutiere, singura deosebire dintre masinile de competitie si celelalte aflate in trafic, fiind ca primele vor purta numere ce concurs pe portiere, si vor avea un copilot).
durata acestui raliu este de 3 ore
• ora 12.00 sosire din raliu in parcarea de la PIC si inceperea probelor speciale
• ora 13.00 start in probele de indemanare, semidrift, semicircuit de viteza, burn-out
inscrierile pentru raliu-parcare pic ora 8, pentru indemanare viteza, burn, etc, vor incepe in parcare PIC de la ora 11
se acorda cupe si diplome: pentru locul 1 la fiecare grupa indemanare (tractiune fata, spate, 4x4) loc 1,2,3 viteza, cel mai spectaculos dirfter
4.Dupa terminarea concursului, pana la festivitatea de premiere se va putea efectua drift ‘la liber’ (2min/mansa) pe raspunderea participantilor, cu achitarea taxei de participare.

ZIUA 2
Locul desfasurarii:
1.Sos Baldovinesti (Soroli) (etapa accelerare ¼ mila)
Data desfasurarii: 16.11.2008
2.Adresa secretariatului
a) 10.30 – 12.30 sos Baldovinesti
3.PROGRAM
duminica 16.11.2008
• ora 10.30 inceperea inscrierilor pentru etapa de accelerare 402m (competitia se va desfasura pe sos Baldovinesti, de la peco Soroli, catre sos de centura)
• ora 12.30 SISTAREA INSCRIERILOR (insist in disciplina sprtiva)
• ora 13.00 ora preconizata de incepere a competitie
se vor face curse pe clase si LA LIBER
inscrierile pentru "liniute", se vor face la locul faptei, incepand cu ora 10.30
grupele de participare sunt cele de la Legal Racing
se acorda cupe si diplome pentru locul 1 la fiecare grupa
4.Dupa terminarea concursului, pana la festivitatea de premiere se vor putea efectua curse ‘la liber’ DOAR INTRE PARTICIPANTII LA COMPETITIE

11.Verificare administrativa
Acte OBLIGATORII (se predau la secretariat, la inscriere)
-cerere inscriere (original)
-buletin (copie)
-permis conducere (copie)
-certificat inmatriculare (copie)
-RCA (copie)
-ITP (copie)
12.Numerele de concurs se asigura de organizator (numerele se vor afisa obligatoriu pe ambele laterale, lipite cu banda adeziva)
13.Parc inchis la ora 12.30 (ambele zile)
14.Ora 13.00 (pentru prima zi se pleaca in tur de oras)
15.Penalizari:
a.Declarare incorecta a masinii pe cererea de inscriere – Eliminare concurs
b.Nerespectarea zonei de parcare concurenti – 5 min
c.Executare show in afara zonei destinate – Eliminare concurs
d.Start anticipat – Reluare mansa
2-a abatere Start anticipat – 5 min
3-a abatere – Eliminare concurs
e.Intrarea neautorizata pe circuit – Eliminare concurs
f.Circulatia pe traseul de concurs in sens invers – Anulare mansa
g.Prezentarea la start cu persoane neautorizate – Eliminare concurs
h.Intarzierea la start – 1 min
i.Atitudine nesportiva fata de concurenti sau ofiiciali – Eliminare concurs
j.Neafisarea numarului de concurs – Eliminare concurs
k.Neafisare sigla sponsor – neprimire in proba

In timpul sau dupa terminarea etapei se iau hotarari de catre organizatori cu privire la SANCTIUNILE ce se impun fata de participantii care incalca flagrant regulamentul.
Pentru probele de indemanare si viteza, clasamentele se fac in functie de cel mai bun timp obtinut (cronometrat).

16.MASURI DE SECURITATE :
PILOTI :
-centura de siguranta OBLIGATORIE (ambele zile).
PUBLIC :
- traseul va fi asigurat de jandarmi, politie si oficiali
- se vor respecta indicatiile personalului de ordine privind stationarea in zonele cu risc

Organizatorul este suveran asumandu-si posibilitatea de a adapta, modifica regulamentul in functie de specificul traseului putand chiar sa revina asupra rezultatelor.
Organizatorul nu se face raspunzator in nici un fel de daunele produse concurentilor sau de acestia tertilor.
Odata semanta cererea de aprticipare concurentii isi insusesc prezentul regulament particular cu toate modificarile ulterioare

NERESPECTAREA ACESTOR PREVEDERI POATE DUCE LA OPRIREA CONCURSULUI.

relatii suplimentare: 0726/111.333, email: ionascu2002@yahoo.com

slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #10 on: November 10, 2008, 03:57:47 PM »

hai sa vedem mai repede cati mergem.. nu e necesar sa fim doar noi din osms.. si sa rezervam camere..sa rezolvam cu cazarea. E mai bine sa stim din timp daca avem unde sa stam ca sa nu pierdem o zi cautand.

Hai mai repede cu subsemnatul Cheesy
« Last Edit: November 10, 2008, 04:02:13 PM by slip » Logged

E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #11 on: November 10, 2008, 05:33:21 PM »

Eu am gasit cazare pt eveniment, aprox 65 ron camera dubla.Ar fi bine sa se anunta cine doreste sa mearga de sambata si cine are nevoie de cazare. :yes:

Impossible is nothing!
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #12 on: November 10, 2008, 07:41:22 PM »

am 2 veste proaste..unu..nu stiu daca termin pana sambata rocco..dar vom vedea..doi..nu pot sambata..plus.. nu e mai bine sa plecam cu toti duminica dim?
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #13 on: November 10, 2008, 09:48:00 PM »

Pina la urma se merge de simbata?Hai sa vedem care merg de simbata si care ar vrea sa mearga duminica ca sa stim cum stam.Eu personal as merge de simbata dar nu stiu daca pot....sau cel putin nu pot da un raspuns in momentul asta.Hai ziceti care,cum si de cind vreti sa mergeti?
ciprian
Membru
Treapta a 2-a
*

View Profile Email
« Reply #14 on: November 10, 2008, 10:31:51 PM »

eu unu nu mai merg ca mi sa stricat masina si lucrez sambata doar daca se merge duminica dar....in principiu nu merg
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: