sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« on: August 07, 2008, 12:05:31 PM » |
|
Deschid acest topic, pentru ca am de gand sa fac un filmulet [ii puteti spune si prezentare] cu Old School MotorSport. Asa ca am nevoie de poze cu masinile membrilor [pot fi si cu membri] si cu OSMS in "actiune"  . Cine are poate sa puna aici, pe topic.  Sper sa iasa ceva. :yes: Ca melodie, am ales deja: Vlad Valuta - Pe Traseu. Cu alte sugestii va astept tot aici, pe topic. :yes: P.S. Am observat un topic asemanator, da' acolo discutia a derivat mult de la subiect :laugh:, sper ca aici sa nu fie OffTopic-ul asa mare. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #1 on: August 07, 2008, 11:18:26 PM » |
|
Super buna ideea,personal sunt de acord.Dar cred ca mai bine iti da fiecare poze pe un stick/cd sa nu umplem forumul de imagini..Cum vrea lumea..Eu o sa imi fac o colectie de poze si filmulete sa ti le dau sa imi faci si mie un filmulet daca zici ca te pricepi,pe cand o sa ai timp..
Sau pe email ori messenger.  Ok, te astept cu pozele 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #2 on: August 25, 2008, 12:33:36 AM » |
|
Vad ca lumea tace [pe forum], probabil ca nu ati vazut, sau nu ati dat atentie. Intre timp am strans cateva poze de la cativa membri, dar mai trebuie sa capat, asa ca o sa va dau un mail [daca fac rost] sau un PM [la cei cu care nu am poze]. Dar o sa va las si niste date: Mail: tuningboy@4tuning.ro / the_new_guy94@yahoo.com si Id-ul: the_new_guy94 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #3 on: August 25, 2008, 11:55:04 PM » |
|
incearca sa iei poze si de prin galeria noastra si sa speram ca o sa aiba timp si ceilalti sa iti trimita o poza, doua.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #5 on: October 12, 2008, 12:12:10 AM » |
|
Bre, va-ti tot laudat cu pozele alea si nici acu nu le-ati mai pus, hai curaj!  Sorine, stim ca ai o parte din poze, fa-ti timp sa le pui intr-o zi :tease: P.S. Shobo, nush de ce mi-a zburat gandul si la tine :whistle: :tease:
|
|
|
|
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #6 on: October 12, 2008, 01:07:14 AM » |
|
am vb eu azi cu shobbo...o sa ma intalnesc cu el..maine poimaine sa iau dvd cu poze de la el 
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #7 on: October 12, 2008, 10:01:39 PM » |
|
Ar fi super! Abia astept sa vad ceva poze....! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #8 on: October 12, 2008, 11:35:13 PM » |
|
pai dupa spusele lui andra, in scurt timp vom avea ce vedea :yes:
|
|
|
|
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #9 on: October 15, 2008, 02:33:30 PM » |
|
Bre, va-ti tot laudat cu pozele alea si nici acu nu le-ati mai pus, hai curaj!  Sorine, stim ca ai o parte din poze, fa-ti timp sa le pui intr-o zi :tease: P.S. Shobo, nush de ce mi-a zburat gandul si la tine :whistle: :tease: Am o parte din poze, dar nu am cu toti membrii, mai exact Costel, Edi si Andra, dar am vorbit cu slip si o sa-mi mai trimita el.  Daca te referi la pus pozele pe forum, le pun :yes:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #10 on: October 15, 2008, 02:37:29 PM » |
|
haide haide ...urcati poze ... :crazy: :baby: :baby:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #11 on: November 16, 2008, 12:12:41 AM » |
|
Avand in vedere ca siteul e in lucrare, se anunta niste poze de grup, unii au masinile in lucru sau la vanzare, filmul o sa apara probabil cand v'a fi gata si siteul  Dar eu astept in continuare poze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rusu455
Banned
Treapta a 2-a
|
 |
« Reply #13 on: January 30, 2010, 02:01:59 PM » |
|
am facut si eu un filmulet cu acordul lui sorin pentru poze si a lui dubluVe pentru piesa Vizionare placuta !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #14 on: January 30, 2010, 05:28:10 PM » |
|
Personal, prin film despre OSMS inteleg un film despre TOTI membrii si TOATE masinile clubului. Imi pare ca se mai omite aspectul asta. Imi place montajul, dar nu prezinta clubul OSMS, ci cateva masini ale membrilor OSMS. Plus ca inainte de a fi membru in club, e firesc sa cunosti si sa respecti toti membrii. Parere personala, a fi tratata ca atare.
|
|
|
|
|
|
I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
|
|
|
|