Old School Motorsport
February 11, 2012, 04:08:56 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Harta curselor ilegale din Iasi  (Read 1346 times)
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« on: June 28, 2008, 09:07:32 AM »

Articolul a fost publicat intr-un cotidian local...Situatia oricum ne era cunoscuta la fiecare din noi...dar totusi mi se pare destul de stupid faptul ca niciodata nu se face diferenta intre pers care sunt pasionate de masini...si nu de viteza in sine....In orice caz am auzit si zilele trecute de la o pers care lucreaza in cadrul Politiei un comentariu de genul < ahh...cei din Agronomie s-au mai risipit.....nu mai vin pe acolo >  :whatever: De acum...oriunde este o mana de masini...si un grup de oameni..o sa puna astia eticheta < VITEZOMANII Iasului >  Shocked

http://www.bzi.ro/Harta-curselor-ilegale-din-Iasi-A27629.html

Impossible is nothing!
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #1 on: June 28, 2008, 11:57:05 AM »

ala din poza nu e fratele lui cosmin ?
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #2 on: June 28, 2008, 12:03:24 PM »

:laugh: Ba' cred ca da

Impossible is nothing!
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #3 on: June 28, 2008, 04:05:08 PM »

Oricum eu cel putin ies din discutie din cel putin doua motive;
1-nu sunt baitas de bani gata
2-dupa statistica celor din ziarul ala belit e vorba de tineri intre 20 - 25 de ani,asa ca m-am scos...pot sa fugaresc masina cit vreau ca la cit de prosti sunt politaii astia nu au cum sa ma opreasca ca nu ma incadrez in profil :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #4 on: June 28, 2008, 04:59:06 PM »

ce tanar esti costele...... cand faci 20 de ani? Cheesy

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #5 on: June 28, 2008, 05:28:09 PM »

m-am scooss !!!  :laugh: :laugh: :laugh: nu ma incadrez in categoria aniilor spuse in ziar  :butt: :laugh:
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #6 on: June 28, 2008, 05:36:27 PM »

Cheesy Costele....as fi putut jura ca ai sa zici asta.... :laugh: Asta mi s-a parut amuzant..chestia cu ...< copii de bani gata > ...daca stau bine sa ma gandesc...nu cred ca exista specimene din astea prin OSMS totusi... :yes: deci...n-au decat sa caute pe altii "baietii buni"

Impossible is nothing!
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #7 on: June 28, 2008, 06:21:54 PM »

visezi

mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #8 on: June 28, 2008, 07:41:57 PM »

Eu cred ca tot OSMS-ul iese din discutie ceea ce inseamna ca ei au nevoie de un control general
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #9 on: July 05, 2008, 10:39:08 AM »

Acuma citeva zile am primit un tel.de la o ziarista .....era ziarista care impreuna cu un alt zizrist scrisese erticolul cu harta curselor ilegale din Iasi.In prima faza nu am vrut sa ma intilnesc cu ea,fiinca ziaristii astia au un  stil de a rastalmaci cuvintele si de a ti le scoate din context,incit nu mai are nici o legatura cu ce ai apus tu.Oricum pina la urma am zis ca nu ar strica sa ma duc si ca ducinduma as putea sa o fac sa inteleaga ca nu noi suntem cei ce fugaresc masinile prin Copou si  nu numai.A aparut articolul si spre surprinderea mea(placuta),in mare a cam zis ce punctul meu de vedere,cgestie pt.care ii multumesc si sper ca pe viitor sa mai putem colabora noi ca si club.Ideia e ca,noi ca si club auto a bine sa avem citi mai multi parteneri din media locala.Atiu ca dupa ce a vorbit cu mine e vorbit si cu Slip.Cum ziceam articolul a aparut si il pun aici ca sa il vedeti eventual sa comentati....
O alta imagine a iubitorilor vitezei:

? Principala dorinta a impatimitilor de viteza este ca Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, din centrul orasului, sa fie transformat pentru cateva ore pe saptamana intr-o pista de curse auto ? Acestia doresc ca, in viitor, bulevardul sa fie inchis sambata si duminica si sa-si poata face de cap acolo fara probleme ? "Membrii clubului sunt deseori confundati cu teribilistii implicati in curse ilegale doar pentru ca am apelat la unele accesorii de tuning si ne adunam saptamanal in mod organizat in locuri numai de noi stiute. Noi nu vrem sa fim confundati cu bolizii din Copou", a precizat Costel Sale

Cea mai mare dorinta a liderilor cluburilor auto din Iasi este ca Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, din centrul orasului, sa fie transformat pentru cateva ore pe saptamana intr-o pista de curse auto. Acestia doresc ca, in viitor, bulevardul sa fie inchis sambata si duminica si sa poata face curse acolo fara probleme. Deocamdata, aceasta idee este la stadiul de propunere, urmand sa fie dezbatuta dupa ce cluburile din Iasi vor avea un statul juridic.
Fenomenul curselor ilegale de masini a pus pe jar atat pasionatii din domeniu, cat si politia, intrigata de amploarea luata de acest fenomen in ultimii doi ani. Mai mult, participantii la curse ilegale au fost mereu priviti ca fiind niste pustani de bani gata, cu masini puternice, iresponsabili care apasa pedala de acceleratie la maximum, dar majoritatea impatimitilor vitezei au o alta fata, acestia fiind constienti de responsabilitatile acestei pasiuni.

Pasionatii de masini

Old School Motor Sport (OSMS) este un club auto din Iasi, singurul care a intreprins demersuri pentru legalizarea statutului acestuia. Membrii clubului sunt ingrijorati ca marea majoritate a cetatenilor confunda identitatea lor cu cea a teribilistilor de pe arterele orasului care provoaca zgomot si panica in randul pietonilor. Mai concret, acestia au sustinut ca nu se regasesc in portretul personalitatii vitezomanilor. Acestia au precizat ca grupul lor are 20 membri ce nu pot fi incadrati intr-o categorie sociala, varsta, venituri. "Suntem un grup de prieteni, de la studenti, muncitori pana la functionari de stat. Avem intre 20 si 40 ani. Mergem zilnic la serviciu, facem compromisuri si sacrificii pentru ca pasiunea nu cunoaste limite", a spus Costel Sale, membru al clubului auto Old School Motor Sport. Reprezentantii clubului sunt intrigati de imaginea pe care au capatat-o in timp, generata de actiunile persoanelor implicate in curse ilegale. "Membrii clubului sunt deseori confundati cu teribilistii implicati in curse ilegale doar pentru ca am apelat la unele accesorii de tuning si ne adunam saptamanal in mod organizat in locuri numai de noi stiute. Noi nu vrem sa fim confundati cu bolizii din Copou", a mai precizat Sale. Trebuie precizat ca reporterii cotidianului Buna Ziua Iasi au publicat recent un articol in care erau prezentate cursele auto ilegale care se desfasurau in zona Rondului Agronomie. Ulterior, cei in cauza si-au schimbat zona de desfasurare a curselor intr-un loc deocamdata necunoscut.

Organizarea de curse

Membrii clubului se intalnesc in spatiu deschis, intr-un cadru organizat, in fiecare vineri seara. Activitatea acestora este organizata sub forma unor evenimente, discutii tehnice referitoare la masinile pe care le detin. Timp de 6 luni, acestia au depus eforturi importante pentru a intra in legalitate, aceasta procedura fiind ingreunata si de lipsa unui sprijin din partea autoritatilor locale, cat si a Politiei Rutiere. "Decat montarea denivelarilor in apropierea trecerilor de pietoni si amplasarea aparatelor de radar, mai bine ar acorda o intrevedere cu reprezentantii clubului care urmaresc intrarea in legalitate. Nu mai vrem sa fim priviti cu suspiciune nici de ieseni, nici de politisti", a mai precizat Costel Sale. O comunicare deficitara intre Politia Rutiera si impatimitii cailor putere determina o crestere alarmanta a celor care practica curse ilegale. Acest fenomen ar putea fi stopat prin organizarea unor curse legale sau, macar, amenajarea unor astfel de spatii. "Urmarim sa intram in legalitate pentru a fi priviti altfel. Suntem dispusi sa invatam, sa ascultam. Nu vrem sa intram in conflict cu politia si autoritatile locale", a declarat Andrei Slip, presedintele clubului.

Ala IACHIM

http://www.bzi.ro/Curse-de-masini-la-Mitropolie-A28060.html
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #10 on: July 05, 2008, 11:25:17 AM »

frumos articol. sper ca macar cativa sa-si schimbe parerea.
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #11 on: July 05, 2008, 11:50:05 AM »

Bine zis si s-au atins punctele necesare..... in sfarsit un articol adevarat... felicitari reporteritei si voua pentru cuvintele bine asezate in pagina (costel, SLP)
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #12 on: July 07, 2008, 01:36:21 AM »

:what: e incinsa discutia  :laugh:

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: