Old School Motorsport
February 12, 2012, 02:33:24 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 ... 24   Go Down
  Print  
Author Topic: Proiect nou....BMW E30(ursulet)  (Read 16127 times)
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #15 on: April 17, 2008, 06:04:11 PM »

zyz e old school  :laugh:
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #16 on: April 17, 2008, 06:52:46 PM »

e old POPA ! Cheesy evlaviosul si prea bucurosul zyz de Iasi ! Cheesy  :yes: :laugh: ia de ici  :butt:

salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #17 on: April 17, 2008, 07:20:51 PM »

Usor de spus sa am rabdare cind am o luna de cind astept suspensia Cheesy Cheesy Cheesy,dar nu prea am ce face.Sunt unele chestii care nu tin de mine,asa ca,stam si coacem idei Wink Wink.Xex cu aparatul de sudura am avut putina treaba la un brat de la puntea spate.Cind m-am apucat de curatat, am gasit o gaurica mica de la rugina,pe care a trebuit sa o acopar cu sudura.Nimic important
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #18 on: April 17, 2008, 11:40:54 PM »

Unde este pasiune si respect pentru fiar vechi .... atunci plecam capul si spuneam.... ca astia este smecheri.... ce nu au pasat gri metalizat.

Suntem rabdatori alaturi de tine...si te rugam sa nu-ti pierzi cumpatul..ca vine ea suspensia.
Re5pect
Cip
Guest
« Reply #19 on: April 18, 2008, 07:10:32 AM »

Felicitari si multa bafta, rabdare si nervi de otel in noul proiect... sunt sigur ca o sa iasa ceva "bestial"  Cheesy. Sper sa vad cat mai curand bestiuta pe strazi la incins asfaltul... inca o data... multa bafta si SPOR!
ZyZ
Guest
« Reply #20 on: April 18, 2008, 08:43:30 AM »

Daca ai timp, insiruieste-ne ce vrei sa faci la ea. Ce motor vrei sa-i pui, daca ai planuri de un grup mai scurt, blocant, electronica schimbata, port&polish, turbo, cine stie. Cu ce incepi si unde vrei s-ajungi ?  :surprise:
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #21 on: April 18, 2008, 04:38:11 PM »

Aloooo! Nu baga omulu' sula'n coaste... ca poate  :hurt:!

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
ZyZ
Guest
« Reply #22 on: April 18, 2008, 05:29:19 PM »

Tongue
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #23 on: April 19, 2008, 08:33:09 AM »

In primul rind vreau sa termin de montat toata bucsaraia si suspensia binenteles,dupa care am sa ma ocup un pic si de exterior.Ideia e sa o fac sigura de mers pe strada ca,resstul le voi face pe parcurs.Nu stiu ce voi face prima data.Mai intii vreu sa vad cam citi hp are,ca sa stiu in ce directie sa o apuc.Binenteles ca vreau si turbo,cine nu ar vrea!!!!! Huh Huh Huh.Blocat are,nu stiu exact ce raport.Oricum e unul mai lung,sa vad cum ma descurc cu el si pe viitor in functie da citi hp voi pune pe masina voi schimba si blocantul.Ii posibil pe viitor sa schimb si motorul,asta depinde si de finante Cheesy Cheesy Cheesy.Oricum nu va zic totul dinainte ca as stica surpriza nu?Huh? :embarrass: :embarrass: :embarrass:
Imi cer scuze pt.aseara ca nu am mai ajuns desi promisesem.Dar m-am apucat de masina si nu am vrut sa ma opresc pina nu termin ce ceea ce imi propusesem.Oricum am ajuns pe la ora unu acasa.Ca sa nu mai spun ca aseara m-am bucurat ca un copil care primeste cadouri(prietenii stiu de ce)......in sfirsit am primit suspensiaaaaaaaaaaa.Am sa pun niste poze de aseara,inclusiv cu suspensia.

salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #24 on: April 19, 2008, 08:35:43 AM »

Aaaaa..si sa nu uit un MULTUMESC lui Slip pt.ajutor,si tuturor celor care sau gindit la mine.
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #25 on: April 19, 2008, 10:16:07 AM »

:w00t:    Felicitari  ! Mult dorita suspensie care e super. dar ai grija cat o cobori avand in vedere ca e Iasi Cheesy. Abia astept sa  te vedem cu ea pe strazi. Continua cu pozele .
ZyZ
Guest
« Reply #26 on: April 19, 2008, 10:56:42 AM »

Bravo Costel. Povestea continua... Cool
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #27 on: April 21, 2008, 09:29:14 AM »

Moaammaaa! Ci frumusale's chestiili estea! Galban-auriu cu siniliu...!

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #28 on: April 21, 2008, 07:12:29 PM »

Azi a mai venit ceva marfa,am sa pun si ceva poze.Tot poze am sa pun si cu noua fata a masinii.De ce spun noua fata....finca nu prea mai arata a BMW.Ma uitam la masina si am vazut un punctulet de rugina,trag oleaca de aripa parca mai vad unul...atunci m-am suparat si am dat aripile jos,tot jos am dat si capota pe care am curatat-o de buretele care proteja fonic si termic ca nu imi placea cum arata.Am mai dat jos si bara fata,farurile + toata instalatia electrica din fata pe care am curatat-o si izolato din nou cu banda,in asteptarea unor perechi de faruri noi.Asa ca daca tot am dat jos cam tot de pe fata,m-am apucat de curatat,dupa care vreau sa dau cu gurnd si antifon.Asa ca am dat comanda de aripi noi Wink Wink,toata gila din fata.Toate astea sper sa imi vina miine,si tot miine sper sa imi vina si discurile de pe fata,care daca arata ca in poze sunt o frumusete de discuri Wink Wink.
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #29 on: April 21, 2008, 07:14:55 PM »

Scuzati dar am uitata de poze Huh Huh Huh;
Pages: 1 [2] 3 4 ... 24   Go Up
  Print  

Jump to: